adetin bittikten sonraki gün hamile kalınabilirmi :))

seni anladım tatlım erkekler niye böle yapıyoki offfff offffffffffffff olcak rabbim kalbimizi biliyo darda koymaz bizi

canım yine de çok kafanı takma bence...stres hormonları fazlasıyla etkiliyor...benim de eşim yanımda değil ayda bir görüşüyoruz, bazen iki ayda bir...çok etkilenip kendimi yıpratmaktan hipertiroid olmuşum, artık yıpratmıyorum kendimi...hayırlısı olsun...Rabbim seni senden ii tanır emin ol en uygun zamanda verir sana bebişini...

offf canim yaa cok üzüldüm bak simdi ama varyaaa... esin bence kendisinde bir sorun oldugunu sanip korkuya kapiliyor ve bunun yükünü sana atmaya calisiyor... ama bosver canim takma kafaya fazla bide esine söyle ,,,cocuk öyle hemen olan bisey degil,,, eger Allah isterse olur ama yoksa mesela burdaki bazi arkadaslar kendilerinde bir sorun olmadigi halde 5 sene cocugu olmayanlar var... siz henüz 5 aydir deniyorsunuz... Allah ne zaman isterse o zaman olur canim fazla takma kafaya, tamam????

çok teşekkürler moral ve destek verdiğin için... inşallah en yakın zmnda olur çünkü benim ailem bana çok yakın deil ben kaynanamla aynı apartmandayım ve çogu zmn bi arada oturup kalkıyoruz işte o anlarda sanki sorun bendeymiş gibi konuşulması beni üzüyor görümcem bile geçen gün bana Serhat'ta sorun yoktur onun iki tane oglu var dedi

canim doktora gittiginizi ve sende bir sorun olmadigini söylesene onlara, agzinin payinin ver onlara
o görümce evlimi?? evli degilse onuda görürüz, cocugu olmadimi pisman olur o merak etme sen

Canım çok üzüldüm Allah sana sabır eşine de biraz vicdan versin.Neden kendinde hiç sorun aramaz ki insan?İnşallah doktora gitmeyi kabul eder de ne olduğunu anlarsınız.
Biz de demiyorz iki aydır.Her olmayışta eşim acaba bende mi sorun var diyor.Erkekler bu konularda anlayışlı olup kendilerinde de sorun olabileceğini düşünmeliler.Ben çok şanslıyım ki eşimden de görümcelerimden kayınvalidemden hiç sorun lafı duymadım.Sadece korunmamıza biraz söylenmişlerdi.
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım

belki çocuk olmasını bu kadar çok istemesek şimdiye çoktan hamile kalmış olurduk...İnşallah sende en yakın zamanda hamile kalırsın hayırlısı olsun sabretmek zor...beklemek zor... Allah yardımcımız olsun

cok sasirdim nedense... aman bosver canim takma onlari kafaya duymazliktan gel olurmu

duymazlıktan gelmeye çalışıyorum sanırım çokta alıngan oldum bu ay ve de çok sinirliyim çok uyuyorum sırtım ağrıyor mutsuzluk sendromu mu nedir anlamadım iştahımda arttı kesin depresyondayım:18:

benim adetim hep 3 veya 4 gün sürer, son adetim de çok az kanamam vardı. eşimle 4.gün birlikte olduk ve hiç kanama falan yoktu,ilişkiden 1 gün önce 1 damla kanama gelmişti.. hamile kalırmıyım sizce?

Kizlarrrr nolur bana bi cvp verin suan 3 aylik evliyim.dogum kontrol hapi icin yazz 24+4 kullaniordum.yaklasik bir ay once biraktim.biraktigm an hasta oldum yani temmuzun 13 unde ve hastaligimin 5 gunu esimle iliskiye girdik o gun bu gundur korunmasiz ilskiye giriorz hastalik bitiminden 1 hafta sora mide bulantisi yemeklerden tiksinme kasik agrisi bas agrisi cektim bi de seftali yiyorum deli gb normalde sevmezdim suan 3 hafta ve hic bsy yok normade yarin hasta olmam gerekio ama sancim da yok halbuki 1 hafta oncesinden baslardi.bi de goguslerimin uclari belirginlesti cevresi de buyudu sizce hamile olabilrmiyim?

Canım forumda bırsuru boyle yazıp hamıle kalan var :) ınsallah hamılesındırr :)

Merhabalar..dün reglimin son günüydü ve sabah sadece bi kaç damla kahverengimsi geldi. aksamina esimle ilişkiye girdik ve içime boşaldı. .Hamile kalma ihtimalim nedir ?

Merhabalar..dün reglimin son günüydü ve sabah sadece bi kaç damla kahverengimsi geldi. aksamina esimle ilişkiye girdik ve içime boşaldı. .Hamile kalma ihtimalim nedir ?
merhaba bu soruyu yzdığınızda hamilemiydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…