seni o kdr iyi anlıyorum ki ama ben henüz senin kadar beklemedim biz 5 aylık evliyiz ve benden sonra evlenen 2 arkadaşımın hamilelik haberini aldım kendimi çok kötü hissettim ve son 2 ayda 2 kere kadın dogum uzmanına gittim acaba bende bi sorun mu var çok istememe rağmen neden hamile kalamıyorum dedim yaşım 24... doktor bana bende hiçbir sorun olmadığını yumurtalarımın gayet sağlıklı olduğunu söyledi hamile kalmaman için bi problem yok dedi bende ona eşim 36 yaşında acaba onda bi sorun var mıdır dedim olabilir dedi sperm sayısına baktırmalı dedi ve bende bunu eşimle paylaştım. ben eşimin 2. karısıyım benden önce bi evliliği olmuş biz evlenmeden 7 sene önce boşanmış ama 2 tane oğlu var. ona sorsan onda hiçbir sorun yok hastaneye gitmek istemiyor kendime yediremem diyor ve ben her ay binbir umut bekliyorum "acaba oldu mu? olacak mı? hamile miyim?" vücudumun bütün tepkilerini yakından kontrol ediyorum biz evlenmeden önce benim adet öncesi hiç göğüslerimde sızı olmazdı evlendikten 2 ay sonra böyle olunca kesin hamileyim dedim kaynanam bile bendeki tepkilere göre bunda var bişey dedi bazı yiyeceklerden tiksiniyordum vs... kaynanamla pazara gittik pazar arabamızın tekeri koptu ben arabayı kaldırdım çokta ağırdı ve bi anda kasıklarıma sancı saplandı kanamam başladı çok şiddetliydi ağrısı yani o ay hamile olamadığımı öğrenmiş oldum. 3. ay adetim 1 gün gecikti o kdr sevindim ki ilk defa gecikiodu genelde gününde olur 28 günde 1 ama tabi ertesi gün gene adet gördüm geçen ayda tam 1 hafta erken oldu hemde hiçbir belirti yokken... günden güne umudum azalıyoreşimde çocugumuz olsun istiyor ama sanki onun için olmasada olur yani ne de olsa onun 2 tane çocugu var... Bakalım bu ay neler olacak inş hamile olurum bunu gerçekten çok istiyorum
canım yine de çok kafanı takma bence...stres hormonları fazlasıyla etkiliyor...benim de eşim yanımda değil ayda bir görüşüyoruz, bazen iki ayda bir...çok etkilenip kendimi yıpratmaktan hipertiroid olmuşum, artık yıpratmıyorum kendimi...hayırlısı olsun...Rabbim seni senden ii tanır emin ol en uygun zamanda verir sana bebişini...amin amin herseyin hayırlısı ama kıskanıyorum artık hamile arkadaslarımı bizden sonra evlenenlerin en anne olmaz dediklerimizin haberlerini aldıkca üzülüyorum bu gün eşimle tlf debile kavga ettim adam aradığına pişman oldu hep olur olur dedin bekledin şimdide şırnağa gittin 1 yıldan sonra doktora gidip yolumuzu cizseydik böle olmazdı dedim ben senin yüzünden baskalrının bebeklerini sevmek zorundayım dediim 2 yılda 4 ayda bir gelcende çocuk yapcaz ölemi gülüyorum dedim tedavi sürecine bile giremeyiz dedim bir sürü sey söledim dedim dedim dedimmmmmmm pişman değilim bahaneye bakar doktora gittiğimizde sorunun kendinde olduğunu söleyecek olursa doktor ne yapacağını bilemediğinden belki de kendiliğinden olur diye beklemişmiş ama dönünce tedaviye baslıcakşıya mısız ama hala bizim çocuğumuz olacağını düşünüyomuş çokda ii niyetlice konuşuyo oda üzgün ama hırsımı kimden alayım bugün kafam dağılsın diye çarşıya indim bebek eşyalarına bile bakamadımm göz ucuylaaaa
hayırlısı ile inşaallah çocuk sahibi oluruz bunun için gece gündüz sürekli dua ediyorum benim eşim geçen ay bana çok kızdı çünkü ben yumurtlama günlerine göre ayarlayalım bu ay böyle deneyelim dedi onun için sıkıntı oldu bu isteğim ve hatta tartıştık beni bi kalıba sokma yok 14. günmüş yok 16. günmüş yok sabah olunca sperm sayısı yüksek oluyormuş falan... problem oldu aramızda eskiler bilir miydi yumurtlama dönemini ama bak onlarında çocukları oluyordu diye sitem etti. geçenlerde ona çok kırıldım beni 2 kere doktora götürdü bende bi problem yokmuş doktor ona spermlerinin sayısına bakalım dedi ama gitmedi ve eve gelince kaynanama anne bizim çocugumuz olmuyor bu da çok sorun ediyor sen bi doktora götür de baksın dediben gayet saglıklıyım neden benim üzerime atıyor
offf canim yaacok üzüldüm bak simdi ama varyaaa... esin bence kendisinde bir sorun oldugunu sanip korkuya kapiliyor ve bunun yükünü sana atmaya calisiyor... ama bosver canim takma kafaya fazla bide esine söyle ,,,cocuk öyle hemen olan bisey degil,,, eger Allah isterse olur ama yoksa mesela burdaki bazi arkadaslar kendilerinde bir sorun olmadigi halde 5 sene cocugu olmayanlar var... siz henüz 5 aydir deniyorsunuz... Allah ne zaman isterse o zaman olur canim fazla takma kafaya, tamam????
çok teşekkürler moral ve destek verdiğin için... inşallah en yakın zmnda olur çünkü benim ailem bana çok yakın deil ben kaynanamla aynı apartmandayım ve çogu zmn bi arada oturup kalkıyoruz işte o anlarda sanki sorun bendeymiş gibi konuşulması beni üzüyor görümcem bile geçen gün bana Serhat'ta sorun yoktur onun iki tane oglu var dedi
hayırlısı ile inşaallah çocuk sahibi oluruz bunun için gece gündüz sürekli dua ediyorum benim eşim geçen ay bana çok kızdı çünkü ben yumurtlama günlerine göre ayarlayalım bu ay böyle deneyelim dedi onun için sıkıntı oldu bu isteğim ve hatta tartıştık beni bi kalıba sokma yok 14. günmüş yok 16. günmüş yok sabah olunca sperm sayısı yüksek oluyormuş falan... problem oldu aramızda eskiler bilir miydi yumurtlama dönemini ama bak onlarında çocukları oluyordu diye sitem etti. geçenlerde ona çok kırıldım beni 2 kere doktora götürdü bende bi problem yokmuş doktor ona spermlerinin sayısına bakalım dedi ama gitmedi ve eve gelince kaynanama anne bizim çocugumuz olmuyor bu da çok sorun ediyor sen bi doktora götür de baksın dediben gayet saglıklıyım neden benim üzerime atıyor
canim doktora gittiginizi ve sende bir sorun olmadigini söylesene onlara, agzinin payinin ver onlara
o görümce evlimi?? evli degilse onuda görürüz, cocugu olmadimi pisman olur o merak etme sen
Canım çok üzüldüm Allah sana sabır eşine de biraz vicdan versin.Neden kendinde hiç sorun aramaz ki insan?İnşallah doktora gitmeyi kabul eder de ne olduğunu anlarsınız.
Biz de demiyorz iki aydır.Her olmayışta eşim acaba bende mi sorun var diyor.Erkekler bu konularda anlayışlı olup kendilerinde de sorun olabileceğini düşünmeliler.Ben çok şanslıyım ki eşimden de görümcelerimden kayınvalidemden hiç sorun lafı duymadım.Sadece korunmamıza biraz söylenmişlerdi.
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım
hayır evli değil ve 40 yaşında....
cok sasirdim nedense... aman bosver canim takma onlari kafaya duymazliktan gel olurmu
Kizlarrrr nolur bana bi cvp verin suan 3 aylik evliyim.dogum kontrol hapi icin yazz 24+4 kullaniordum.yaklasik bir ay once biraktim.biraktigm an hasta oldum yani temmuzun 13 unde ve hastaligimin 5 gunu esimle iliskiye girdik o gun bu gundur korunmasiz ilskiye giriorz hastalik bitiminden 1 hafta sora mide bulantisi yemeklerden tiksinme kasik agrisi bas agrisi cektim bi de seftali yiyorum deli gb normalde sevmezdim suan 3 hafta ve hic bsy yok normade yarin hasta olmam gerekio ama sancim da yok halbuki 1 hafta oncesinden baslardi.bi de goguslerimin uclari belirginlesti cevresi de buyudu sizce hamile olabilrmiyim?
merhaba bu soruyu yzdığınızda hamilemiydinizMerhabalar..dün reglimin son günüydü ve sabah sadece bi kaç damla kahverengimsi geldi. aksamina esimle ilişkiye girdik ve içime boşaldı. .Hamile kalma ihtimalim nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?