hala dua ediyorum 5 gün kaldı adetime bel ağrım arttı göğüslerimde hassalaşma var bu sanırım adet olcam bu ayda bebek yok galiba ama rabbim isterse olur deyip ona sığınıyorum yalnızlığıma care eşime olan hasretime derman arıyorum ne olur allahım ne olur diyorum biliyorum eşimde orda mutsuz çaresiz böle güzel bi haber onuda uçurur hayata yeniden sarılmasına sebebp olur ama yinede rabbim bilir bu sınavdan bizde basarı ile çıkarız insallah
hayırlısı olsun...Rabbim bilir ne zaman vereceğini...kısa zamanda kavuşursun inşallah eşin ve bebişine...
amin amin herseyin hayırlısı ama kıskanıyorum artık hamile arkadaslarımı bizden sonra evlenenlerin en anne olmaz dediklerimizin haberlerini aldıkca üzülüyorum bu gün eşimle tlf debile kavga ettim adam aradığına pişman oldu hep olur olur dedin bekledin şimdide şırnağa gittin 1 yıldan sonra doktora gidip yolumuzu cizseydik böle olmazdı dedim ben senin yüzünden baskalrının bebeklerini sevmek zorundayım dediim 2 yılda 4 ayda bir gelcende çocuk yapcaz ölemi gülüyorum dedim tedavi sürecine bile giremeyiz dedim bir sürü sey söledim dedim dedim dedimmmmmmm pişman değilim bahaneye bakar doktora gittiğimizde sorunun kendinde olduğunu söleyecek olursa doktor ne yapacağını bilemediğinden belki de kendiliğinden olur diye beklemişmiş ama dönünce tedaviye baslıcakşıya mısız ama hala bizim çocuğumuz olacağını düşünüyomuş çokda ii niyetlice konuşuyo oda üzgün ama hırsımı kimden alayım bugün kafam dağılsın diye çarşıya indim bebek eşyalarına bile bakamadımm göz ucuylaaaa
seni o kdr iyi anlıyorum ki ama ben henüz senin kadar beklemedim biz 5 aylık evliyiz ve benden sonra evlenen 2 arkadaşımın hamilelik haberini aldım kendimi çok kötü hissettim ve son 2 ayda 2 kere kadın dogum uzmanına gittim acaba bende bi sorun mu var çok istememe rağmen neden hamile kalamıyorum dedim yaşım 24... doktor bana bende hiçbir sorun olmadığını yumurtalarımın gayet sağlıklı olduğunu söyledi hamile kalmaman için bi problem yok dedi bende ona eşim 36 yaşında acaba onda bi sorun var mıdır dedim olabilir dedi sperm sayısına baktırmalı dedi ve bende bunu eşimle paylaştım. ben eşimin 2. karısıyım benden önce bi evliliği olmuş biz evlenmeden 7 sene önce boşanmış ama 2 tane oğlu var. ona sorsan onda hiçbir sorun yok hastaneye gitmek istemiyor kendime yediremem diyor ve ben her ay binbir umut bekliyorum "acaba oldu mu? olacak mı? hamile miyim?" vücudumun bütün tepkilerini yakından kontrol ediyorum biz evlenmeden önce benim adet öncesi hiç göğüslerimde sızı olmazdı evlendikten 2 ay sonra böyle olunca kesin hamileyim dedim kaynanam bile bendeki tepkilere göre bunda var bişey dedi bazı yiyeceklerden tiksiniyordum vs... kaynanamla pazara gittik pazar arabamızın tekeri koptu ben arabayı kaldırdım çokta ağırdı ve bi anda kasıklarıma sancı saplandı kanamam başladı çok şiddetliydi ağrısı yani o ay hamile olamadığımı öğrenmiş oldum. 3. ay adetim 1 gün gecikti o kdr sevindim ki ilk defa gecikiodu genelde gününde olur 28 günde 1 ama tabi ertesi gün gene adet gördüm geçen ayda tam 1 hafta erken oldu hemde hiçbir belirti yokken... günden güne umudum azalıyoreşimde çocugumuz olsun istiyor ama sanki onun için olmasada olur yani ne de olsa onun 2 tane çocugu var... Bakalım bu ay neler olacak inş hamile olurum bunu gerçekten çok istiyorum
beklemek o kdr zor ki... ben evlenmeden önce bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim. çünkü genelde birileri evlenir ve 1-2 ay sonra hamile haberlerini alırdık ben 5 aydır hamile kalamadım
canim kk ile tanismadan ve kendi basima gelmeden önce bende öyle saniyordum
hatta gününü tarihini burcunu herseyini ayarlarim istedigim zaman cocuk yaparim diyordum meger öyle degilmis kendimi türk filmlerine cok kaptirmisim herhalde
benim cevremdeki arkadaslarimda hemen hamile kaldilar bense hala kalamadim ama bundada vardir bi hayir:) ilk zamanlar psikolojikmen cok yiprandim niye olmuyor diye ama artik alistim fazla kafaya takmiyorum artik oluruna birakiyorum. Rabbim ne zaman isterse ozaman olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?