adetin ortasında kaşıntının anlamı nedir?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
arkadaşlar biyolojik yapım gereği(dk.hapını da bırakmak zorunda kaldım) ağrılı adetim oluyor ağrı kesicilerle resmen kafa yaptım.dikloronun musadili ve apranax fort ile idare etmekteyim.fakat tam adetimin ortasında sanki mantar olmuşum gibi kaşınmaya başladım.vajinal mantarın başlangıç yerinden. bir anlam veremiyorum.kişisel temizliğimi yapmıştım.kotex kullanıyorum memnundum tuvaley kağıdıda kullanırım ama birden ısrarla kaşıntı olmaya başladı adetin ortasında mantar olunabiliyor mu?

Pedi uzun süre kullanınca alerji veya tahriş yapabiliyor.Uzun süreden kastım hem adeti beklerken erken kullanmaya başlamak,hem de uzun saatler değişmemek.

akıntı dolayısı ile de kaşıntı olması muhtemel ama mantarın başlama değilde biraz ilerlemiş aşamasında kaşıntı oluyor, jinekoloğa görünmeniz en doğrusu:KK51:

Mantar adetinizin bitmesini beklemez ki :) Pedinizi daha sık değiştirebilirsiniz. Bazen bu dönemlerdeki çok çikolata tüketimi falan da yapıyo kaşıntı.

çikolata yemedim ama pedi değiştirecektim aklımdaydı uyuya kalmışım akşam ped ile ilgili ilk defa başıma geliyor adetimin bitiminde yada gusülde vajina şampuanı kullanırım. tekrarlamasın diye tutup onun için yeniden duş alamam yoğun günümdeyim ayağıma su deyse karnım ağrır hemde yoğun günde toplaması zor oluyor. :KK43:

X