Arkadaslar merhabakaç aydır deniyoruz eşimle bir türlü olmuyor hamile kalamadım baktım birde doktorum dedi adetin bittiginde hemen iliskiye gir dedi ve temizlendigim günden sonra olduk arkaslar ve dün beyaz sıvıyla birlikte az kanım geldi hesapladm 12 gün sonra oldu sizce bu hamilemiyimdir kasıklarıma batmalar ağrılar oluyor ümitlenmek istemiyorumda ilk defa böle kan geldi ve daha 13 gün var reglime sizce o gün kalmış olabilirmiyim kusura bakmayın baya açık soledim arkadaslar ama yaşıyan vardır belki diye ?
Yumurta çatlarkende kan gelebiliyo. O yüzden değerlendir bugünleri derimKimse yok mu?
Hm anladm cnm bian ümitlendim hamileyim sandimYumurta çatlarkende kan gelebiliyo. O yüzden değerlendir bugünleri derim
Benimde 3 gün kala öyle çıkmıştı neden çıktı bende bilmiyorum canım :)Bişey sormak istiyorum bayanlar ben,almıştım,ovulasyon ,testi,cok,merak ettiğim için de ilk kez ovulasyon testi yapacağım için de yaptım ikisi aynı koyulukta cıktı hatta nerdeyse t cizgisi daha koyu idi ama regl son günü idi hafif kan geliyordu bitti zaten o gün de acaba regl diye mi oyle cıktı sadece meraktı benim ki yani sonra ki gün silikti mesela
Cnm cikar cok silikte olsa yumurtlmann 13 veya 14unde cikiyoKızlar test alsam cıkar mı sizce?
Cnm cikar cok silikte olsa yumurtlmann 13 veya 14unde cikiyo
Mrb genellikle duydugum kadariyla ilk adet doneminle 2.adet doneminin ortalarinda yumurtlama oluyor ilk adet gununden itibaren 14 gun sayiyosun iste ozamana denk gelio
Yaptinmi canm test varmi guzel haberler
Adetten sonra ki günü artı 10-12-14-16-18 değerlendirdk bizde ama nasip artık gerisi :)Yok canım bugün alamadım yarın alıcam inş çıkar :) eger olursa sizde o zaman denersin arkadaşlar hrpimizin inş bebegi olur :)
Adetten sonra ki günü artı 10-12-14-16-18 değerlendirdk bizde ama nasip artık gerisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?