Regl bitti ertesi gün tek ilişkiyle kızım oldu, oluyor ümitsizliğe kapılmayın.
İnşallah iyi haberler alırsınız.
Uğraşıyorum bakalım canım nerde oturuyorsun sen de mi ev hanımısn kaç yaşındasın
O zaman bugün bnm günüm hadi hayırlısı :)
Bende evdeyim bursada oturuyorum 22 yaşındayım ocak da doğum günüm var kız olursa bana doğum günü hediyem olacak inşşşşAynen canm bu aralar çalışmıyorum . Evdeyim 20 yaşındaym cnm istanblda oturuyrm sen :)
Bende evdeyim bursada oturuyorum 22 yaşındayım ocak da doğum günüm var kız olursa bana doğum günü hediyem olacak inşşşş
Evet canım ya en cok o istiyor zaten 27 yaşında zaten hani olsundu doğsundu derken 28 olacagm diyo yaşım geldi diyo o da haklı bişey diyemiyorm zaten inan olsa tepelerinde taşırlar :)Ayy inş canım ya doğum günü hediyen bebeğin olur inş kocanda mutluluktan uçar ya benimkidd bekliyo bakalım
adetin son günü dündü. o yüzden değerlendirelimSendemi son günü oldun benim gibi :)
Evet canım ya en cok o istiyor zaten 27 yaşında zaten hani olsundu doğsundu derken 28 olacagm diyo yaşım geldi diyo o da haklı bişey diyemiyorm zaten inan olsa tepelerinde taşırlar :)
adetin son günü dündü. o yüzden değerlendirelim
İnsanın zoruna gidiyor Erkekler biz gibi değil sanki onlar duygusal oluyor hele birde bi arkadaşları desin baba oluyorum diye içlerine oturuyor resmenHadi canım hayırlısı ne güzel ya benimkide öle istiyor elimi karnına koyuyor ne zaman olcak diyor durmadan birşey diyemiyorum
Aynen bugün iyice değerlendir canım inş tutar :)
İnsanın zoruna gidiyor Erkekler biz gibi değil sanki onlar duygusal oluyor hele birde bi arkadaşları desin baba oluyorum diye içlerine oturuyor resmen
Amin canım ben yine bugün okudum meryem suresi dua ettim herkes için gecen eşim geldi bizle,aynı evlenen,arkadaşın,eşi hamileymiş dedi sonra bizim olmckmı dedi benim de içim acıdı gercekten allahım görüyor ne,kdar istediğimizi nasip eder inşKatılıyorum canım daha çok istiyorlar mesala benim eşimde ole arkadşlarının çoğunun çocugu var mesalaüzülüyo bende öleyim istemeyenleri düşünmeyenlerin oluyo bakalım ALLAH' IMDA bizim karnımızı boş bırakmaz inş
Amin canım ben yine bugün okudum meryem suresi dua ettim herkes için gecen eşim geldi bizle,aynı evlenen,arkadaşın,eşi hamileymiş dedi sonra bizim olmckmı dedi benim de içim acıdı gercekten allahım görüyor ne,kdar istediğimizi nasip eder inş
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım bende öleyim ya bence biz atkı patik birşeylerle uğraşalım çoçuğu anca böle unuturuz
Günler,geçmiyorAynen böle olalımhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?