3 aydır istiyoruz 6aylık evliyiz daha yeni ama istiyoruzVallahi canım bende öle vallahi her günü değerlendirdik inş tutar ya sen ne zamandırdan beri bekliyosun bebeği canm :)
Aynn canm bizde öle yeniyiz istiyoruz bakalım ya olmazsa soğan kürüne başlıcam artk :)3 aydır istiyoruz 6aylık evliyiz daha yeni ama istiyoruz
Soğan,kürü yaptım,ben,bu ay 15 gündü ama 10 gün yapabildim :)Aynn canm bizde öle yeniyiz istiyoruz bakalım ya olmazsa soğan kürüne başlıcam artk :)
Soğan,kürü yaptım,ben,bu ay 15 gündü ama 10 gün yapabildim :)
Bilmiyorum canım,korkularım,var,yapan,var olan,varr olmayan,var,ilk de olan var,birkaç ay sonra,olan var nasip kısmet cok dua,ediyorum,ilişki ise ilişki soğan kürü ne bileyim o,kdar yaptık,ama herşeyi Rabbim nasip, eder inş bizlerede bat 12 ocak senin ne zaman canım :)O zaman senin tutar canım inş burda bir arkadaşımda senin gibi 15 gün içememiş diğer ay hamile kalmış inş sennkide tutar bende yapıyım eğer olmamışsa :)
Bilmiyorum canım,korkularım,var,yapan,var olan,varr olmayan,var,ilk de olan var,birkaç ay sonra,olan var nasip kısmet cok dua,ediyorum,ilişki ise ilişki soğan kürü ne bileyim o,kdar yaptık,ama herşeyi Rabbim nasip, eder inş bizlerede bat 12 ocak senin ne zaman canım :)
AA yakınmış hemen hemen aynı öğrenirz siz ne kadarlık evlisinz :)Aynen nasip kısmet ama çoğu herkezde tutuyomuş diye duydum ama bakalım :) 10 ocak canım olmazsa göbek atıp oynıcam sonra hemen hastaneye gidicem
AA yakınmış hemen hemen aynı öğrenirz siz ne kadarlık evlisinz :)
Yerleşme kanaması bu kdar,erken olur mu ki bildiğim,kadarıyla 6-12 gün arasında,oluyormuş yumurtlama,dan,sonra7 aylık evliyiz canım 5 aydır uğraşıyoruz olmuyor aslında bu ay takmadım hiç aklıma getirmedimde sonra kan görünce dedim acaba yerleşme kanaması diye heyecanlandım ama sonra heyecanım,gitti yumurtlamadada oluyomuş ama daha önce böyle olmamıştı anlıcan cnm :) nasip kısmet bakalım :)
Regl bitti ertesi gün tek ilişkiyle kızım oldu, oluyor ümitsizliğe kapılmayın.
İnşallah iyi haberler alırsınız.
Yerleşme kanaması bu kdar,erken olur mu ki bildiğim,kadarıyla 6-12 gün arasında,oluyormuş yumurtlama,dan,sonra
Kızlar mrb adetim bugün 4. Günü hala olmadım ama karnım ağrıyor olcakmışım gibi hissediyorum birde adetin ilk günü karnıma çok kötü bir agrı saplandı tarifi yok yani öyle beyaz akıntım var hem yapış hem normal sizce bişeyler varmıdır korkuyorum yeat yapmaya ama bu ay sadece 3 kez ilişki oldu
Valla benim,de umudum gitmişti istemiyordum,içten içe cok üzülüyorum bu ay,da olmazsa cidden cok,üzülcm ve bende 2 gün onceden,yapcam herhangi bi belirti olursa ki,hic yoktan,olur bence biz de bu istek varken 9 doğururzCanım daha olmadıysan bence yap test beklme nasıl bekliyosun benim bir gün geçsin hemen giderim hastaneye :)
Valla benim,de umudum gitmişti istemiyordum,içten içe cok üzülüyorum bu ay,da olmazsa cidden cok,üzülcm ve bende 2 gün onceden,yapcam herhangi bi belirti olursa ki,hic yoktan,olur bence biz de bu istek varken 9 doğururz
Valla bilmiyorum canım,ya,diyordum,ki,bi defa korunmasam kesin hamile,kalırım,diyordum ama hic,de oyle olmadı,yani,herşey nasip,kısmet herşeyin zamanı,var ev de,olunca da yapacak bişey olmuyor insanın,sürekli,aklında oluyor bi kafayı,başka yere yoracak bişeyler,olsa,boyle olmaz,belki deBende önceden çok üzüldüm artık takmıyorum aklıma getırmemeye çalışıyorum inş olur bebişlerimiz ya :) istemeyenin olur isteyenin olmaz ben bunu anladım .s
Valla bilmiyorum canım,ya,diyordum,ki,bi defa korunmasam kesin hamile,kalırım,diyordum ama hic,de oyle olmadı,yani,herşey nasip,kısmet herşeyin zamanı,var ev de,olunca da yapacak bişey olmuyor insanın,sürekli,aklında oluyor bi kafayı,başka yere yoracak bişeyler,olsa,boyle olmaz,belki de
Uğraşıyorum bakalım canım nerde oturuyorsun sen de mi ev hanımısn kaç yaşındasınCanım uğraşcak birşey bul ben öle yapıyorum mesala yabancı dizilr felan zaman geçirmeye çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?