Adetine 1 hafta kalıp heyecanla bekleyenler ???

Benim de 7 gün kaldi. Ne kadar aylardır negatif gorup umidim kirilsa da. Rabbime güvenin sonsuz.
Hep birlikte nasip olur inşallah :))

Amin ama benimde bu ay içimde bi his adet olacaksin diyee haykiriyor :)))) insallah olmam ya hayirlisiii cok heyecanli bir surec cidden :) eee bu hafta devam mi sizde calismalara B bayraa

Selam arkadaşlar Benimde adete 7 gün var bende şu an soğan kürü yapıyorum bu ay ovulasyonumu bariz bilerek çalışmaları yaptım ama şu an genital bölgemde müthiş ağrı var sol kasığımdada bi batma hissi arada sağdada oluyor ama solda daha fazla hem ağrı hemde batma şeklinde birde çok yemek yiyorum ama başka bi belirtim yok sadece şu anki şikayetim genital bölgemdeki ağrı buda hamilelik belirtisimi yoksa enfeksiyonmu adetten sonra anlayacaz bakalım

Bende hiç belirti yok çok az akıntı var benimde geçen ay yumurtlama donemimden sonra göğüs ağrım olmuştu baya sürmüştü sonra adet oldum inş sen hamissindir canim

Aynıyız arkadaşım benimde bat 25 nisan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…