- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Beyaz akıntı enfeksiyon muymuşPsikolojik bas donmesi bende de var :) benimde gecen hafta gogus uclarim cok agridi ama simdi gecti bor saaat once goguslerim agrimaya basladi beyqz akintim arada geliyor bilmiyorum bende ilkkez vajinal enfeksiyon oldu bu ay hayatimda ilkkez diyebilirim hatta baya putur putur akintim geldi buna bile gebelik belir tisi dedim :)) ama eger bu ay hamis kalirsam en buyuk belirtim su diyecegim; hic sucuk yemeyen ben canim cekti bugun yarim ekmek sicuk yedim hala soktayim :)
Geçmiş olsun inş bunu unutturacak günler gelir.Evet canım düzenli benim..
4 ay önce normal doğumla bebeğimi kaybettim..
Bu ay korunmayı bıraktık, bakalım nasip..
Haber ederim canımmhadı hayırlııı haberlerle gel o zman :) cıkınca yaz canım
Hadi bakalim hayirlisiii :))))Bende kan verdim kızlar sonucu bekliyorum sabırsızlıkla
kötü kokulu ise enfeksiyon canm ve peynir kesiği gibiyse de enfeksiyonBeyaz akıntı enfeksiyon muymuş
Nerden çıktı adet belirtisi canım geri gönder :)Adet belirtilerim merhaba dedi bana suan :)
belki yerleşme kanamasıdır cnmKizlar mrb bnm de adetime 8 gun var ama kahverengi akintim geldi ayrica doktor kontrolunde yumurta takibi yaptiriyrum ve gecen carsamba gttim o gun hala yumurtam vardi catlamamisti doktor iliski onerdi catlsmak uzere dedi o gun catlamis olsa bile 1 hafta sonra kanama olur mu
hayırlısı olsun ınsallahBende kan verdim kızlar sonucu bekliyorum sabırsızlıkla
Bu ay pek bi umudum yok canim doktor yumurtan cok gelismems dedi 15 e kadar cikabilmis ddi o yuzden umudum yok asilamaya gecicezbelki yerleşme kanamasıdır cnm
belki olr da şaşırtır sizi inşallahBu ay pek bi umudum yok canim doktor yumurtan cok gelismems dedi 15 e kadar cikabilmis ddi o yuzden umudum yok asilamaya gecicez
Ağrı var gibiydi ve şuan oldum vatana millete hayirli olsunNerden çıktı adet belirtisi canım geri gönder :)
Ne belirtin var canım
ne zaman duracak bu kanamalar 9 ayAğrı var gibiydi ve şuan oldum vatana millete hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?