Aminnnn bizdede azalarak devamHislerin seni yanıltma umarım canım :)
Calismalar da azalarak devam ediyo :)
Bir bakıp çıkacaktımHastaneye gidip kan veresim geliyor ama ilk soru adet gecikmesi var mi oluyor bende direk yoo oylesine geldim :))))))
Benim bazen bir kac gun ileri atıyor bakalim bu ay nasil olcak senin duzenlimi cnm mesela hep 28 de 1 mi oluyorAynıyız arkadaşım benimde bat 25 nisan..
Hahaaa aynen ama kan sonucunu alinca laborantın bakışından sonuca bakmaya gerek kalmıyorBir bakıp çıkacaktım
Yine o geldi kaçınHahaaa aynen ama kan sonucunu alinca laborantın bakışından sonuca bakmaya gerek kalmıyor
Evet canım düzenli benim..Benim bazen bir kac gun ileri atıyor bakalim bu ay nasil olcak senin duzenlimi cnm mesela hep 28 de 1 mi oluyor
Aaa çok üzüldüm doğum sırasındamı oldu dr hatası mıEvet canım düzenli benim..
4 ay önce normal doğumla bebeğimi kaybettim..
Bu ay korunmayı bıraktık, bakalım nasip..
Benim gogus agrisi gecen hafta basladi kasik agrisi psikolojik olarak var arada pskolojik bir basimi donduruyorum bu yani bendede iste :)))))Benimde 3 gun kaldi suan itibariyle hafif arada kasik agrim arada beyaz akintim 1 saat once baslayan gogus agrim var okadar :)
Aaa çok üzüldüm doğum sırasındamı oldu dr hatası mıcennette seni bekleyen bir melegin olmus o zaman canim insallah rbbim hayirli saglikli bir evlat nasip eder hepimize
Rabbim en kisa surede sifa versin insallahErken doğum canım..
Rahim ağzı yetmezliği varmış,
ciğeri gelişmediği için yaşamadı..
3 AYLIK ken dikiş atılacak
ve hep yatacağım..
Sağol canım,
Allah kimseye yaşatmasın....
Psikolojik bas donmesi bende de var :) benimde gecen hafta gogus uclarim cok agridi ama simdi gecti bor saaat once goguslerim agrimaya basladi beyqz akintim arada geliyor bilmiyorum bende ilkkez vajinal enfeksiyon oldu bu ay hayatimda ilkkez diyebilirim hatta baya putur putur akintim geldi buna bile gebelik belir tisi dedim :)) ama eger bu ay hamis kalirsam en buyuk belirtim su diyecegim; hic sucuk yemeyen ben canim cekti bugun yarim ekmek sicuk yedim hala soktayim :)Benim gogus agrisi gecen hafta basladi kasik agrisi psikolojik olarak var arada pskolojik bir basimi donduruyorum bu yani bendede iste :)))))
Haydi insallah canim kacinci deneme ayindasiniz :)Psikolojik bas donmesi bende de var :) benimde gecen hafta gogus uclarim cok agridi ama simdi gecti bor saaat once goguslerim agrimaya basladi beyqz akintim arada geliyor bilmiyorum bende ilkkez vajinal enfeksiyon oldu bu ay hayatimda ilkkez diyebilirim hatta baya putur putur akintim geldi buna bile gebelik belir tisi dedim :)) ama eger bu ay hamis kalirsam en buyuk belirtim su diyecegim; hic sucuk yemeyen ben canim cekti bugun yarim ekmek sicuk yedim hala soktayim :)
1 gün daha bekle kuzum sonra kan testi verirsin insallah hamilesindir guzel haberlerini bekliyoruzzz :))Benimde bat bugundu idrar testinde birşey çıkmıyor kızlar iki defa yaptım negatif daha adet de yok beklemedeyim
3.yılımız :))) zaten haftaya asılamam var nasipse bu ay hsg cektirdim falan filan diye birqz umudum var buaydan yoksa haftaya planlı bir asılamam var herseyin hayırlısı nediyim.. Sizin kacinci denemenizHaydi insallah canim kacinci deneme ayindasiniz :)
3 seneKızlar kaç aydır uğraşıyorsunuz
3.yılımız :))) zaten haftaya asılamam var nasipse bu ay hsg cektirdim falan filan diye birqz umudum var buaydan yoksa haftaya planlı bir asılamam var herseyin hayırlısı nediyim.. Sizin kacinci denemeniz
Kızlar kaç aydır uğraşıyorsunuz
Bizim mayista 4.ay olacak3.yılımız :))) zaten haftaya asılamam var nasipse bu ay hsg cektirdim falan filan diye birqz umudum var buaydan yoksa haftaya planlı bir asılamam var herseyin hayırlısı nediyim.. Sizin kacinci denemeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?