Ben önceki aylarda çok üzülmüştüm. O yüzden bu ay ne kendimi ne eşimi üzücemKızlar belırtılerınız varsa test yapın cok bısı kaybetmezsınız suan formdakı herkesın 3-4 gunu kalmıs varsa cıkar zaten erken gebelık testı ıle yapın derm ama prodoctor almayın bence cunuk bende 2 testte sonradan cızgı cıktı bugunkunde cıkmadı adetım persembe gunu bakalım var oldugunu sanmıyorum korunması ılıskım oldugu ıcın bıde belırgın sekılde agrılar var o yuzden yaptm dı
Az kalmıs adetıne sabırBen önceki aylarda çok üzülmüştüm. O yüzden bu ay ne kendimi ne eşimi üzücemkarnında 2 haftadır bir sertlik var. bugün otobüsü yakalamak için kostugumda batmadan, sancidan duramadim. Reglime 1 gün var. Hiç böyle olmazdı.
Bak yine hamileliğe yordum yapmicaktim kendimi kandırıyodum bı şey yok diye
Amiiinn balıımmmmmmAz kalmıs adetıne sabırRabbım bu mubarek ay hürmetine hepınıze evlat ıstıyen herkese nasıp etsın ınsallah
Merhaba, hayırla gelsin bulsun her şey sizi oncelikleMerhaba, benim son adet tarihim 13 Mart. Reglim de çok düzenlidir. Testlerde silik de olsa çift çizgi çıkıyor, günlerdir kasıklarım ağırıyor. Reglim 13 Nisan olduğu için henüz kendimi ikna etmemekte çalışıyorum. Mide bulantımı da oruca bağlamaya çalışıyorum ama ne zaman doktora gitmeliyim sizce? Gittiğimde sadece kan vererek öğrenmek istemiyorum
Sizin durumunuz ne oldu regl oldunuz muYa var ya pozitif çıksın belirtiler için ayrı başlık acicam. Şimdi rezil olmamak için suyum var buyum var demek istemiyorum sonunda zortlamamak için12 nisan regl günüm. Pozitif çıkarsa neler yaşadığımı anlaticam.
Daha olmadım. Yarın regl günüm.Sizin durumunuz ne oldu regl oldunuz mu
Benim adet günüm sanirim cuma olacak. Ne zaman idrar testinde çıkar sizce?
Canım naptın merak ettim seni ?Daha olmadım. Yarın regl günüm.
Yarın akşam test yaparım diyorum eğer gün içinde olmazsam.
Siz de hiç kendinizi yormayın. Bu ay değil ama bi ay hamile olacağız inşallahya nasip.
Ya balım göğüste bı dolgunluk hissi vardı ama dün kayboldu. Akıntım başladı bugün. Biraz da o tanıdık regl ağrım başladı. Fire verecek gibi ama bakalım. Ama ilişkiden 1 hafta sonra başlayan rahimde sertlik, dolgunluk hala var. Yarın olmazsam test yapucam. Sen naptinCanım naptın merak ettim seni ?
Erken gebelik testi almadım henüz normal test var, sabah yine denicemErken gebelik testi kullanırsanız tam bu aralar geçerli oluyor sanırım
Bende regl olucam hissi hep iftarı yaptıktan sonra o his gidiyor cumA günde izinliyim ı gün yapıcam test yada direk kan testi yaptırıcam garantiye almak için bekliyorumYa balım göğüste bı dolgunluk hissi vardı ama dün kayboldu. Akıntım başladı bugün. Biraz da o tanıdık regl ağrım başladı. Fire verecek gibi ama bakalım. Ama ilişkiden 1 hafta sonra başlayan rahimde sertlik, dolgunluk hala var. Yarın olmazsam test yapucam. Sen naptin
Bende geçen sene tam bu zamanlar myom ameliyatı geçirmiştim. Umarım en yakın zamanda hayırlı haberi alırsınızSelam kizlar benim 7 gün falan kaldı düzenli ilişki oldu sıcak basması bel ağrısı falan oluyor psikolojik mi beklemek zor oluyor ben bide miyom ameliyatı geçirdim izin verilmesinden sonra ikinci denememiz bu ay dua edelim birbirimize insAllah hepimiz iyi haberler alırız tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?