Adetine 4-5 gün kalanlar! Toplaşın, birlikte bekleyelim 🥹

Selam kizlar benim 7 gün falan kaldı düzenli ilişki oldu sıcak basması bel ağrısı falan oluyor psikolojik mi beklemek zor oluyor ben bide miyom ameliyatı geçirdim izin verilmesinden sonra ikinci denememiz bu ay dua edelim birbirimize insAllah hepimiz iyi haberler alırız tez zamanda

Ya var ya pozitif çıksın belirtiler için ayrı başlık acicam. Şimdi rezil olmamak için suyum var buyum var demek istemiyorum sonunda zortlamamak için 12 nisan regl günüm. Pozitif çıkarsa neler yaşadığımı anlaticam.

Kızlar belırtılerınız varsa test yapın cok bısı kaybetmezsınız suan formdakı herkesın 3-4 gunu kalmıs varsa cıkar zaten erken gebelık testı ıle yapın derm ama prodoctor almayın bence cunuk bende 2 testte sonradan cızgı cıktı bugunkunde cıkmadı adetım persembe gunu bakalım var oldugunu sanmıyorum korunması ılıskım oldugu ıcın bıde belırgın sekılde agrılar var o yuzden yaptm dı

Ben önceki aylarda çok üzülmüştüm. O yüzden bu ay ne kendimi ne eşimi üzücem karnında 2 haftadır bir sertlik var. bugün otobüsü yakalamak için kostugumda batmadan, sancidan duramadim. Reglime 1 gün var. Hiç böyle olmazdı.
Bak yine hamileliğe yordum yapmicaktim kendimi kandırıyodum bı şey yok diye

Az kalmıs adetıne sabır Rabbım bu mubarek ay hürmetine hepınıze evlat ıstıyen herkese nasıp etsın ınsallah

Merhaba, benim son adet tarihim 13 Mart. Reglim de çok düzenlidir. Testlerde silik de olsa çift çizgi çıkıyor, günlerdir kasıklarım ağırıyor. Reglim 13 Nisan olduğu için henüz kendimi ikna etmemekte çalışıyorum. Mide bulantımı da oruca bağlamaya çalışıyorum ama ne zaman doktora gitmeliyim sizce? Gittiğimde sadece kan vererek öğrenmek istemiyorum

Merhaba, hayırla gelsin bulsun her şey sizi oncelikle
Zaten testler çift çıkıyormuş, adet gününüzde kan verebilirsiniz

Arkadaşlar regla 3 gün kala kan verdim sonuç negatif bu ay da hüsran. Ama bütün hamilelik belirtilerini yaşadım adet olacakmisim gibi kasıklarım hep ağrıdı. Henüz regl olmadım ama umudum zaten kan vermekle bitti. İnşallah sizinkiler olumlu olur. Güzel haberler alalım.

Sizin durumunuz ne oldu regl oldunuz mu

Sizin durumunuz ne oldu regl oldunuz mu
Daha olmadım. Yarın regl günüm.
Yarın akşam test yaparım diyorum eğer gün içinde olmazsam.

Siz de hiç kendinizi yormayın. Bu ay değil ama bi ay hamile olacağız inşallah ya nasip.

Canım naptın merak ettim seni ?
Ya balım göğüste bı dolgunluk hissi vardı ama dün kayboldu. Akıntım başladı bugün. Biraz da o tanıdık regl ağrım başladı. Fire verecek gibi ama bakalım. Ama ilişkiden 1 hafta sonra başlayan rahimde sertlik, dolgunluk hala var. Yarın olmazsam test yapucam. Sen naptin

Yarın regl olmam gerekiyor artık bugün hafif bir bel ağrısı bacaklarda kesik kesik bı ağrım var adet olucakmisim gibi ama bilmiyorum yarın bir kan testi vericem emin olmak için

Bende regl olucam hissi hep iftarı yaptıktan sonra o his gidiyor cumA günde izinliyim ı gün yapıcam test yada direk kan testi yaptırıcam garantiye almak için bekliyorum

Bende geçen sene tam bu zamanlar myom ameliyatı geçirmiştim. Umarım en yakın zamanda hayırlı haberi alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…