Ameliyat olduğumda bekardım, evlenirsem de 6 ay hatta 1 sene hamile kalmamamın daha iyi olacağını söyledi doktor arkadaşım. Ben açık ameliyat olduğum içindir belki, bir nevi sezeryan gibiydi. 21 ocakta evlendim, ilk ay ameliyat olalı bir sene olsun diye korunduk. Şimdi de gebelikten şüpheleniyorum işteBen 6 ay korunma sonrası bırakmam söylendi siz ne kadar sureydi benim baya büyüktü 15 cm kadar
Benimde açıktı ama yaş 30 olunca tekrarlanabilir de dendiği için 6 ayda karar kıldık bakalım bizde yeni denemeye basladik umarım güzel haberler alırız ya beklemek zor oluyor isteyince bideAmeliyat olduğumda bekardım, evlenirsem de 6 ay hatta 1 sene hamile kalmamamın daha iyi olacağını söyledi doktor arkadaşım. Ben açık ameliyat olduğum içindir belki, bir nevi sezeryan gibiydi. 21 ocakta evlendim, ilk ay ameliyat olalı bir sene olsun diye korunduk. Şimdi de gebelikten şüpheleniyorum işte
Ay benimde 29-31 arası yumurtlamaydı belirtilerden hissettim. Ama sabah negatifti umutlandım hala bi ihtimal olabilir mi kaset testler 50 ve üzerini algılıyordu sanırım.Ya bana umut oldun su andabenim de cuma ya da cumartesi regl günüm olacak,ilac kullandığım için tam bilemiyorum. 31inde ovulasyonda pik görmüştüm. Sabah yine test yaptım göremedim bise. Sen yumurtlamani takip edebilmiş miydin? Insallah değerin artar
Valla bekliyorum ben de bi umutlaniyorum bi karamsar oluyorum. 3gundur ağrılarım geçmişti bugün yine agri ve akinti basladi bende. Cumartesiye kadar çıkmazsa ihtimal baya düşüyor bence, bi bekleyelim bakalım ne olcakAy benimde 29-31 arası yumurtlamaydı belirtilerden hissettim. Ama sabah negatifti umutlandım hala bi ihtimal olabilir mi kaset testler 50 ve üzerini algılıyordu sanırım.
Ne zaman yumurtladigin önemli, gec dollenme olduysa değer sonradan yükseliyorBugün kan testi yaptırdım yarın adet günüm normalde sonuç 1.20 çıktı negatif daha yükselmez dimi
Evet bende cuma günü bi test yaparım yoksa yoktur zaten diye düşünüyorum. Benimde yumurtlamadan sonra belirtilerim oldu ama sonra bıçakla kesilir gibi kesildi psikolojikmi anlamadımValla bekliyorum ben de bi umutlaniyorum bi karamsar oluyorum. 3gundur ağrılarım geçmişti bugün yine agri ve akinti basladi bende. Cumartesiye kadar çıkmazsa ihtimal baya düşüyor bence, bi bekleyelim bakalım ne olcak
Döngünün 17. Günü yumurtlama testi yapmıştım 17 ve 18.gun yumurtlama yoktu sanırım bitmişti çünkü 14 15. Günlerde yumurtlamam oluyor geneldeNe zaman yumurtladigin önemli, gec dollenme olduysa değer sonradan yükseliyor
Yanlis bilmiyorsam yumurtlamadan 14gun sonrasını düşünmek gerekiyor regl günü olarak. Bi de her ay aynı zamanda yumurtlayacagiz diye bi şart yok, diğer günler takip ettiysen ve yumurtlamadiysan bir ihtimal öncesinde olmuştur.Döngünün 17. Günü yumurtlama testi yapmıştım 17 ve 18.gun yumurtlama yoktu sanırım bitmişti çünkü 14 15. Günlerde yumurtlamam oluyor genelde
Yaptın mı test ben yaptım negatif29 Mart yumurtlama günüydü, değerlendirdik.
1 hafta sonrasında batmalı belirtilerim başlamıştı. Şimdi bata son 4 gün kaldı ve bel ağrısı, kalça ağrısı, ısı artışı vs. oluyor.
Bu kez test için adetimin geçmesini bekleyeceğim. Geçerse..
Sizde durumlar ne?
Yaaaaa regl olmadım di mi? Ben eczaneye uğrama şansım olmadı bugün, şimdi nöbetçi eczaneden alıp yapicam. 1 2 saate dönerim burayaYaptın mı test ben yaptım negatif
Regl ağrım var açık kahve leke geldi henüz regl olmadım dön lütfen merak ediyorum inşallah poztif çıkar senin kiYaaaaa regl olmadım di mi? Ben eczaneye uğrama şansım olmadı bugün, şimdi nöbetçi eczaneden alıp yapicam. 1 2 saate dönerim buraya
Regl ağrım var açık kahve leke geldi henüz regl olmadım dön lütfen merak ediyorum inşallah poztif çıkar senin ki
Ben kullanma klavuzunda okudum oradada sabah ilk idrar daha iyi diyor ama günün her saatide yapılabilirmiş sabah yap istersenCanım benimya sabah yapmasam da doğru sonuç verir mi? Misafirlikteydim de eve geçer geçmez yapucam, doğru sonuç verir mi acaba? Sabah ilk idrar diyorlar ya
Tamam şimdi aldım 2 tane, eve geçince yapicam biriniBen kullanma klavuzunda okudum oradada sabah ilk idrar daha iyi diyor ama günün her saatide yapılabilirmiş sabah yap istersen
Canısı döllenme 7-10 gün icinde gerçekleşiyor diye biliyorum. Erken olabilir çıkması için. Belirtin var mı?Kizlar adetine 6 gün kala test yapann varmı acaba yumurtlmanin üstünden 7 gün geçti ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?