hep önceden baktığım için hüsran oldu bu sefer dayancam diye söz verdim kendime pazartesi ses çıkmazsa direk kan testi vercem en garantisi =)
ayın 9 unda çıktı + 14 ayın 23 ünden sonra bakayım .. tabi o zamana kadar gelen giden olmazsageç yumurtlama ise bekle bakalım şekerim ne zaman test pozitif çıktı pozitif çıktıktan 14 gün sonra idrarda denersin
ayın 9 unda çıktı + 14 ayın 23 ünden sonra bakayım .. tabi o zamana kadar gelen giden olmazsa
ben laboquick erken gebelik testi kullandım bide yani hatalıda olsa bi pozitif göremedim neyse bu ayda olmadı heraldeben yumurtlamadan tam 10 gün sonra gebekik testinde silik gördüm bu arada erken gebelik testi kullanmayin hatalı pozitif veriyor ( prodictor ve laboeuick erken gebelik olan)
ben laboquick ovu test kullandım yanında 10 adet laboquick strip gebelik testi vermislerdi onla öğrendim
ben laboquick erken gebelik testi kullandım bide yani hatalıda olsa bi pozitif göremedim neyse bu ayda olmadı heralde
[QUOTE="cursum_perficio_, post: 38422470,
sata gore canim her zaman
sata
kızlar bugün bat günümdü tek çizgi çıktı zaten ümidim yoktu ama insan genede üzülüyor. buarada ben bu ay ovulasyon testi yapmıştım beklenenden geç yumurtlamıştım eğer hamilelik varsa bu durumda çıkmama ihtimali varmı ??
bekle gülüm p.tesi yi herkez heyecanla bekliyor desene bende bebeği gorecem hadi güzel bir gün olsun herkeze :)
zaten bende eşim için randevu aldım biraz önce herkes kolay bişeylere sahip olacak değil rabbim üzüntümüzün uğraşlarımızın ecrini hem bu dünyada hem ahirette vericek inanıyorum .Debra kendime gore bakarsam senin olaya bebek yok diyebilirim ama herkesin durumu farklidir benim 5 gunluk bebek bile cikmisti idrarda ama kiminin cikmiyor yarin tekrar yap canim kendini birakma sakin uzulme
Onceki hamileligimde 5. haftada keseyi bebegi gordum 6. hafta kalp atislarini aldim ama bazen okuyorum 8 haftalik olup hala kalp atisi icin bekleyende oluyor canim
zaten bende eşim için randevu aldım biraz önce herkes kolay bişeylere sahip olacak değil rabbim üzüntümüzün uğraşlarımızın ecrini hem bu dünyada hem ahirette vericek inanıyorum .
anladım Birtanem doktor Satı sormadi bana dur ben p.tesi soluyeyim de baksın iyice
Doktor un sekreteri sordu doktor da esek degil ya duymustur sata gore 4 haftaligim ama doktor daha kucuk dedi kesen dedi kanda baksaydik anlardim da gerek gormedi sen sor ama dedigim gibi o bu haftalarda belli olmaz diyecektir
ben keseyi 11 aralıkta gördüm 4.5 hafta dendi 6.44mm di :) 22 sinde gel bebisi görelim dedi p.tesi gidicem işte sorarım
Ben tahlil yaptirdim. Adete 5 gün var. Döngü mm 39 olduğu, emin olmamakla birlikte muhtemel dollenmenin üzerinden 12 gun geçti. Negatif degismez bence bu ay olmadi :/ inşallah bi dahakine nasip olurr.. Adet olmadikca sans var ama biraz umudumu yitirdim bu ay kizlar
Kızlar sizce hamilemiyim?
Banada 7 mm Dedi ben anlamam ama 4 haftalik degil bile dedi 10 gun sonra kontrole cagirdi canim. Bu kese boyutlari neyle alakali acaba ne yalan soyliyim ikiz olacak diye korkuyorum esimle ben variz bi tek gelip bakacak kimsemizde yok vede kizim da var 28 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?