Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

hep önceden baktığım için hüsran oldu bu sefer dayancam diye söz verdim kendime pazartesi ses çıkmazsa direk kan testi vercem en garantisi =)

bekle gülüm p.tesi yi herkez heyecanla bekliyor desene bende bebeği gorecem hadi güzel bir gün olsun herkeze :)

ayın 9 unda çıktı + 14 ayın 23 ünden sonra bakayım .. tabi o zamana kadar gelen giden olmazsa

ben yumurtlamadan tam 10 gün sonra gebekik testinde silik gördüm bu arada erken gebelik testi kullanmayin hatalı pozitif veriyor ( prodictor ve laboeuick erken gebelik olan)
ben laboquick ovu test kullandım yanında 10 adet laboquick strip gebelik testi vermislerdi onla öğrendim

ben laboquick erken gebelik testi kullandım bide yani hatalıda olsa bi pozitif göremedim neyse bu ayda olmadı heralde

Kizlar yardim edin lutfen. Sat 18 kasim dort bes gundur uykumdan uyandiracak kadar cok bel agrisi cekiyorum. Bugun kan tahlilim 1.6 cikti. Artarmi bu deger yoksa negatifmi??

[QUOTE="cursum_perficio_, post: 38422470,

sata gore canim her zaman
sata

canım benim Sata göre değil mesala altta 7 haftalik diyor ki öğle olmasi lazim ama benim 6 haftalik sanırım p.tesi kesin belli olucak haftası da neden acaba[/QUOTE]

Canim daha onceki hamileligimden biliyorum sata gore 5haftalikken betaya gore 5 gunluktu ve ama 5 haftalik olarak gosterildi sata gore yapiliyor doktorlar ozellikle 9 ila 11 haftalarda goreceksin ki sata gore dogmasi gereken zamani verecekler satini gir dogum zamanini hesapla ve zamani gelince usg kagidinda da goreceksin. Bak simdiki hamileligim sata gore 4 haftalikken doktor kesenin daha kucuk oldugunu ve de 4 haftalik dahi olmadigini soyledi ama bu onun sata gore haftasini ve dogum zamanini degistiremez

Debra kendime gore bakarsam senin olaya bebek yok diyebilirim ama herkesin durumu farklidir benim 5 gunluk bebek bile cikmisti idrarda ama kiminin cikmiyor yarin tekrar yap canim kendini birakma sakin uzulme

Debra kendime gore bakarsam senin olaya bebek yok diyebilirim ama herkesin durumu farklidir benim 5 gunluk bebek bile cikmisti idrarda ama kiminin cikmiyor yarin tekrar yap canim kendini birakma sakin uzulme
zaten bende eşim için randevu aldım biraz önce herkes kolay bişeylere sahip olacak değil rabbim üzüntümüzün uğraşlarımızın ecrini hem bu dünyada hem ahirette vericek inanıyorum .

zaten bende eşim için randevu aldım biraz önce herkes kolay bişeylere sahip olacak değil rabbim üzüntümüzün uğraşlarımızın ecrini hem bu dünyada hem ahirette vericek inanıyorum .

Canim tabi sadece senin yumurtaliklarina bakmalari ise yaramaz esinin spermlerinede bakilmali o zaman bisey cikmasada umudun olur varsa da bisey helede careside varsa yine sevin canim

anladım Birtanem doktor Satı sormadi bana dur ben p.tesi soluyeyim de baksın iyice

Doktor un sekreteri sordu doktor da esek degil ya duymustur sata gore 4 haftaligim ama doktor daha kucuk dedi kesen dedi kanda baksaydik anlardim da gerek gormedi sen sor ama dedigim gibi o bu haftalarda belli olmaz diyecektir

Ben tahlil yaptirdim. Adete 5 gün var. Döngü mm 39 olduğu, emin olmamakla birlikte muhtemel dollenmenin üzerinden 12 gun geçti. Negatif degismez bence bu ay olmadi :/ inşallah bi dahakine nasip olurr.. Adet olmadikca sans var ama biraz umudumu yitirdim bu ay kizlar

Doktor un sekreteri sordu doktor da esek degil ya duymustur sata gore 4 haftaligim ama doktor daha kucuk dedi kesen dedi kanda baksaydik anlardim da gerek gormedi sen sor ama dedigim gibi o bu haftalarda belli olmaz diyecektir

ben keseyi 11 aralıkta gördüm 4.5 hafta dendi 6.44mm di :) 22 sinde gel bebisi görelim dedi p.tesi gidicem işte sorarım

ben keseyi 11 aralıkta gördüm 4.5 hafta dendi 6.44mm di :) 22 sinde gel bebisi görelim dedi p.tesi gidicem işte sorarım

Banada 7 mm Dedi ben anlamam ama 4 haftalik degil bile dedi 10 gun sonra kontrole cagirdi canim. Bu kese boyutlari neyle alakali acaba ne yalan soyliyim ikiz olacak diye korkuyorum esimle ben variz bi tek gelip bakacak kimsemizde yok vede kizim da var 28 aylik

Her ay yeni bir maratondur canim diger ayin devami degil yani. Hic degilse sonucu aldin bi yuk kalkti omuzlarindan

ultrason kağıdın da yazar canım doktor bana 4.5 haftalik dedi kese boyu zaten kağıttan isaretledigi için aşağıda yazıyor.
bende korkuyorum tekim ailemle konuşmuyorum belli sebepler var.
senin kızın varmış allah bagislasin.
suan için tekil gibi ama tek yumurta ikizi olabilir diye endişe ediyorum p.tesi aydinlancak benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…