- 4 Aralık 2014
- 493
- 209
- 48
ultrason kağıdın da yazar canım doktor bana 4.5 haftalik dedi kese boyu zaten kağıttan isaretledigi için aşağıda yazıyor.
bende korkuyorum tekim ailemle konuşmuyorum belli sebepler var.
senin kızın varmış allah bagislasin.
suan için tekil gibi ama tek yumurta ikizi olabilir diye endişe ediyorum p.tesi aydinlancak benim :)
büyük ihtimalle hamilesin canım gözün aydınKızlar sizce hamilemiyim?
Kızlar sizce hamilemiyim?
Doktor sekretere soyledi 7 mm diye kaydediliyor ya ama dedi daha 4 haftalik bile degil dedi. Yaziyor orda canim tam 7.00 mm. Canim ikizler cok zor hele tek basinaysan dayimin gelini ikiz dogurdu bir kiz bir erkek vallahi 4 kisi bakiyorlar yetisemiyorlar benim zaten bebegim var uyumuyor diye isteeim 2. yi ama Allahin gucune gitmesin ikizde istemem tek basima biterim ama Alah bilir. Kese buyukse ikiz olacaksa ben yandim daha 4 haftalik bile olmayan kesem 7 ise. acaba bu konuda bilgi sahibi olan biri var mi bu kese konusunda
allah allah benim ilgimi çeken şey benim ki 6.4mm ken 4.5 hafta dedi 11 aralıkta. şimdi buyumustur de.
sana neden 4 haftalik bile değil dendi çözemedim
Son adet tarihimden kaynakli olabilir canim 28 gunde 1 oluyorum ama bende anlamadim kizimin usg kagitlari duruyor bi de ona bakayim. acaba kese boyutu kucuk diye mi benim diyecegim benim kese seninkinden de buyuk. sen adetinden kac gun gecince gittin canim
canım benim son regl 3 Kasım.
11 aralıkta gördüm keseyi.
çok kafa karistirici bişi evet senin kese benden büyük ama 4 haftalik bile değil demiş.
P.tesi bebisi görücez iste
benim son adet 19 kasim ve ben 19 aralikta gittim yani adet gecikmesinin 2. gunu. senin 30 gun surse adet sen adetten bir hafta sonra gitmis oluyorsun en az. Ya benim ikiz ya doktordan doktora fark var
aynen tatlım ben 19 kasımda yumurtladim zaten :)
ovulasyin test ile belli oldu.
Ama benim bildiğim bilgi aynı değil mi şaşırdım vallahi
pardon canim usg kagidina baktim 19 kasimson adet tarihim evet ama 18 aralikta gitmisim yani adet gecik esinin 1, gunu. Senin yumurtladigin zamanlarda ben adettim o gun canim senin kac gun suruyor adetin o zaman sure fazla olmaliki 4.5 haftalik demis doktor
canım 3 kasımda regl oldum 3 aralıkta olmam lazımdı.
30 31 günde bir oluyorum.
zaten 17.gün yumurtlama teslim pozitif verdi yani 19 Kasım.
canım ben ilk kez kullandim ve şükür gebe kaldım ben 50 li aldım 35 tl laboquick die.Ovulasyon testleri ise yariyormu gercekten mesela bir aylik ovulasyon testi 30 tanesi ne kadar oluyo nette ?
Ben ovulasyon testi yapmadim ama yumurtlama zamani tek iliski yasadim o da adete 14 gun kala oldu zaten. 28 gunde bir oluyorsam adetin 1 gunu 15. gunum olmus oluyor gebelikte. Tamam senin gittigin gun sata gore tam 4.5 hafta zaten ben gittigimde de sata gore daha 4 haftalik olmama 1 gun var demekti. Sen gittiginde bir sorar misin canim ben cunku maalesef persembe yada cuma gidecegim ilcedeyim doktor haftada 2 gun geliyor merkeze 2.5 saat uzakliktayiz esimin isi nedeniyle gitmemize olanak yok
ben p.tesi sorarım doktoruma Sata göre mi hesaplanıyor diye haber veririm sana az kaldı heyecan bastı beni :)
Sata gore bakiliyor canim onu biliyorumda senin 4.5 haftalik 6.44 ken benim 4 hafta dan kucuk olup kesemin 7 olmasını anlamadim onu sorar misin ve simdi ogrendigim kadariyla her gun 1 mm buyurmus bugun ayin yirmisi demekki su an 9 mm oldu benim demek
eger ögleyse yani günde 1 mm ise benim 11 aralıkta 6.4 mm ise p.tesi 17.4mm olması lazım.. Aslında çok kafaya takmamak gerek
sorun olmasinda canim baska birseyi onemsemem
belirtilerden olabilir gözüküyor canım ama acele etme idrarda çıkması için adetin geçmesi şart zaten benim daha önce senin gibi oldu 3 verdim 0,1 di 8. gün verdim 5,44 çıktı ama doktor hamilelik yok dedi 9. adet oldum zaten ama şuan hamişim o yüzden bekle canım ümitsizliğe kapılma ama çokta telaş yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?