Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizimin usg kagidina baktim sat 18 kasim 29 aralikta gitmisim ve batim 21 aralikmis ve kesem 3.64 mm o zaman cunku adetime 2 gun kala dollenmis demisti doktor o zamanlar kan tahliline gore ve benim kizim 5. haftalikken 5 gunluktu ama o zaman kesede görmüştü doktor ve diger hafta 6. haftada kalp atislarini duymustum benim kizim cok hizlidir her konuda beklemeyi sevmez. Saglikci arkadasima dedim normaldir dedi kesen ve baskalarina gore buyukse belkide ikizdir dedi ama kismet bakalim

canım ben ilk kez kullandim ve şükür gebe kaldım ben 50 li aldım 35 tl laboquick die.
50li almamim sebebi tutmaz diye bir dahaki ay kullabilirm diye fazladan aldım :)
merhaba ben de bu ovulasyon testinden aldım.ilk kez kullanacağım çünkü yumurtlama günümü tahmin etmekte zorlanıyorum.size birşey sorabilir miyim günde 1 kez mi yapıyoruz ve ikinci çizgi de koyu olduğu günü mü değerlendiriyoruz bana bilgi verebilir misiniz acaba

Canim ben sabah 10 da idrarimi yapıyordum 15 te testimi yapıyordum günde 1 defa yetiyor. Bu saat arasında çok su icmiyorum LH incelir ve 10dan sonra idrar yapma tut.
yani aynı saatte yaptım.
iki çizgi aynı köyü olduğu gün ilişki yaşadım ve peşine 3 gün :) bende ise yaradı inşallah sizlerede vesile olur

çok takma gülüm bir daha ki kontrolünde belli olur :)

cevabınız için çok teşekkür ederim inşallah ben de, isteyen herkes de bu mutluluğu yaşar :)

hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma EN BELRGN BELİRTİLER .
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?

Eklentiler

• WP_20141220_019[1].webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 125
Günaydın sekerler Nasılsıniz bakalım ?
Beni sorarsanız bulantısiz 1 günüm geçmiyor bide Karnım çıktı enteresan daha dur sanırım gaz dan dolayı.
hatta fotomuzu atalım teyzoslar ne yorum yapacak acaba :) bu arada memisler çok büyük farkindayim

Eklentiler

• 20141221_111714.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 143
Canim gazdan sismis yoksa kesen bile 1 cm degildir Bulantilarin basladiysa Allah kolaylik versin ama inan o dunyaya gelsin hepsi bitiyor baksana sunun güzelliğine

Canim gazdan sismis yoksa kesen bile 1 cm degildir Bulantilarin basladiysa Allah kolaylik versin ama inan o dunyaya gelsin hepsi bitiyor baksana sunun güzelliğine

evet canım biliyorum :) bulantım 1 haftadir var bebis 1 haftadır yemek yedirmiyor ne yesem çıkıyo.
Sağlıklı olsun da razıyım ben.
yarın gorucem bakalım sipa napıyoo :)

evet canım biliyorum :) bulantım 1 haftadir var bebis 1 haftadır yemek yedirmiyor ne yesem çıkıyo.
Sağlıklı olsun da razıyım ben.
yarın gorucem bakalım sipa napıyoo :)

Canim benim oyleydi ve 6. hafta hastaneye yatirdilar bi kac gun cok kotuydum ama kalp atislarinida duymustum o haftada darisi basina canim hastane kismini kastetmedim tabi

Masallah bebisimize masallah bizede dua et kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…