Aynisi bendede oldu adetime son 5gun ama 10 gun kala agrilarim basladi geceleri kasik agrisiyla uyandim adet olucam derken dun itibari ile hersey sey bitti ne kasik agrim var ne yok bitti ne kasik agrim var ne meme agrim hatta memelerim kuculdu dun seffaf akintim geldi bikackez bakalim nolacak yaaa cok istiyorum ben yaaaaGünaydın arkadaşlarrr, bende sizler gibi gün saymaktayım adetim 4-5 gün kaldı tüm adet belirtilerim vard düne kadar o yüzden hamilelikten şüphe etmiyodum ama dün akşama doğru adet oldum sandım bı akıntı geldi wc ye gittim adet olmamıştım ama beyaz jel gibi yoğun bi akıntım olmuştu ilk üşüttümmü diye düşündüm sonra acaba hamülemiyim dedim ve araştırmaya koyuldum ve sizi gördüm hep ıslaklık hissi var göğüslerim sadece şiş ağrı falan yok kasıklarımda ara ara sızlama var, Allah hepimize pozitif aonuc almayı ve sağlıklı bebekler nasip etsin
Adetin gecmismiydi canim insallah yerlesme kanmasidirbugun saat : 13 .00 ' de kan testi sonucumu alcam... ama sabah kalktığımda pembe bir akıntı gelmişti ...çok açık renk şuandada karnım ağrımaya başladı sanırım hasta oluyorum
merhaba arkadaşlar bende beklemedeyim adetim 24 ya da 25 inde olacak bakalım inşallah olmaz da pazartesi test yaparım bu ay çok umutluyum böyle güzel haberler okudukça daha da umutlanıyorum inşallah bekleyen herkes en kısa zamanda güzel sonuçlar alır :)
inşallah güzel haberler alırız birlikteİnsallah insallah bende 25-26 olmazsam bende p.tesi test yapcam insallah
Aynisi bendede oldu adetime son 5gun ama 10 gun kala agrilarim basladi geceleri kasik agrisiyla uyandim adet olucam derken dun itibari ile hersey sey bitti ne kasik agrim var ne yok bitti ne kasik agrim var ne meme agrim hatta memelerim kuculdu dun seffaf akintim geldi bikackez bakalim nolacak yaaa cok istiyorum ben yaaaa
inşallah hayatım hadi Bi güzel haber de senden gelsin inşallah :) bu kız napsın valla bıraktığınız gibiyimSagol cnm ya allah razi olsun bende sana bakiniyodum arada ne yapmis bu kiz diye. Valla cnm nekadar zamanda cikti bilmiyorum testi yaptim komsum geldi ve gunum var diyede onemsemedim ama daha oncelerde hic hayalette olsa cizgi gormedim gunlerce bi kac gun bekleyip yine yapacam ama kismet bakalim hayirlisi sagliklisi olur insallah ve rabbim burdakiler dahil anneligi haketen herkese nasip etsin dilimde dua ve zikrediyorum burda yazistiklarimida hic eksik etmiyorum dualarimdan
Adetin gecmismiydi canim insallah yerlesme kanmasidir
İnsallah guzel sonuclar alirsin dediklerinin aynisi bende de oldu bende bekliyorum zaten hamilelik ile adet belirtisi okadar bzerki hepimiz kirmizilari gorene kadar umitle bekliyoruz sonucu alincabizide haberle olurmu :)en son adetim 21 aralıktı bugun adet tarihim ... yerleşme kanaması bazı yerlerde pembe bazı yerlerde koyu kayve yazıyor ...biraz da moralim bozuldu öğle arasında çıkıp kan testi sonucumu alcam inşallah yerleşme kanamasıdır ... karnımda hafif ağrı var ama bu ağrı yumurtlama tarihimden beri devam ediyor 4 ocaktan beri sol kasığımda hafif ağrı , dolgunluk , sol bacak ağrısı , uzun süredir devam eden gaz falan oldu ... yumurta çatlama ağrısıda olabiliyormuş ... en iyisi kan sonucuna bakmak
Aynen oylr stres yaparakadet dongumude bozmak istemiyorum bakalim drdigin gibi hayirlisi :)Canım bende istiyorum ama hamile olduğumu düşünmüyorum daha doğrusu düşünmek istemiyorum belirtiler çok yanıltıyor artı stres yapıyoruz tüm dengemizi alt üst ediyoruz bakalım sonucumuz nasıl olucak hakkımızda hayırlısı
Kasım 22 de aralik 25 oldum iki uc gun oynuyor bende ama catlatma ignesi oldum ilkkez bu ay oynamaz tarihler diye dusunuyorum bakaliminşallah güzel haberler alırız birlikte
son adet tarihin neydi
inşallah hayırlısıyla olur bende 28 aralıkta oldum 27 gün adet döngüm bu haftasonu adet olmayı bekliyorum ama olmaz inşallah pazartesiyi iple çekiyorum :)Kasım 22 de aralik 25 oldum iki uc gun oynuyor bende ama catlatma ignesi oldum ilkkez bu ay oynamaz tarihler diye dusunuyorum bakalim
İnsallah guzel sonuclar alirsin dediklerinin aynisi bende de oldu bende bekliyorum zaten hamilelik ile adet belirtisi okadar bzerki hepimiz kirmizilari gorene kadar umitle bekliyoruz sonucu alincabizide haberle olurmu :)
hepimizin kalbinden gecen bu canim , dogru zaman mutlaka gelecektir ben kendime hep hayirlisi olsun derim hayirli degilse olmasin ama icimde bir yerlerde hep neden diye soruyorum bazen , Allah buyuk canim mutlaka olacaktir hic uzme kendini , peste etme , supheyede dusme . umarim bu ay hersey istedigin gibi olur .........butun hepimiz icin :)Bunu bende istiyorum :) ya normalde hamilelik belirtilerinin aynisini yasarim ve ama olmam simdi belirtiler yok insallah hamisizdir ben ilkkez bu ay catlatma ignesi yaptim ve bu 1.yilimiz calismalarimizda bu ay elim bos olursa ben cok uzulurum Allah affetsin ama arti
amin inş canım.İnşallah olmazsın cnm...
benimde öyle oldu 10 gun boyunca belirtiler vardı ama son 4-5 gündür hç bişi yok oamuk gibiyim :) ama 2 gundur baş ağrısı ve hafifi mide bulantısı var. bugun ve yarın regli günlerim. geçen ay 22sinde olmuştum döngü 30gün. yarınıda geçireyim test yaparım diyorum. ama bugun mide bulantım bariz akşam eşim gelince bir test almayıda düşünmüyor değilim. ama eşim günün geçsin bırak öyle yaparız testi diyorAynisi bendede oldu adetime son 5gun ama 10 gun kala agrilarim basladi geceleri kasik agrisiyla uyandim adet olucam derken dun itibari ile hersey sey bitti ne kasik agrim var ne yok bitti ne kasik agrim var ne meme agrim hatta memelerim kuculdu dun seffaf akintim geldi bikackez bakalim nolacak yaaa cok istiyorum ben yaaaa
regli günü geçmeden çıkmazmış zten genelde bekle belki 6 gun geçicnce çıkacak testinde hemen üzülme ve regli gelene kadar hiçbirşey bitmiş değildirAdetime iki gün var idrar testi yaptım ama sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?