Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

merhabalar herkese , adetime yaklasik 3 gunum kaldi , bir suredir ara ara ve hafif hafif gelen kasik batmalarim bugun itibariyle kesildi ve cok afedersiniz ama dun gece idrarimin icinde beyaz beyaz bir seyler gordum . arada olan adet olacakmisim gibi olan sancida kayboldu . bu ne simdi , hicbirsey anlamadim ..............

Debra cok sagol insallah senin testinde koyu cizgi cikar seninle gunlerimiz asagi yukari ayniydi takipteydim senide insallah rabbim gonlune gore verir
amiin canım işte benimde 24 ü 25 i falan ilk defa bu defa oldu gibi hissediyorum önceki aylarda hiç umudum yoktu.. ama işte nekadar umudun olursa hayal kırıklığıda okadar çok oluyo ya ondan korkuyorum.. inşallah hamileliğimiz doğumumuzda beraber olurda haberleşiriz hep [/QUOTE]

Canım hagirli olsun darisi bize insallah peki belortilerin nelerdi

Gunaydin canim aynisi bende de oldu adetime 4 gun var ve kasik agrilarim gitti memeler söndü cok tuhaf

Gunaydin canim aynisi bende de oldu adetime 4 gun var ve kasik agrilarim gitti memeler söndü cok tuhaf
benim goguslerim daha dogrusu 1 tanesi digerine gore biraz agriyor ama diger gogsumde hic bisey yok canim , hic anlam veremedim ......offff bu ne ya kafam karisti , bilememek cok zormus . bazen dusunuyorum evde bir makine olsa boyle herseyi adim adim izlesem icimde ne olup bitiyo diye :) cok hayelperestim galiba

Bunu bende istiyorum :) ya normalde hamilelik belirtilerinin aynisini yasarim ve ama olmam simdi belirtiler yok insallah hamisizdir ben ilkkez bu ay catlatma ignesi yaptim ve bu 1.yilimiz calismalarimizda bu ay elim bos olursa ben cok uzulurum Allah affetsin ama arti

Günaydın arkadaşlarrr, bende sizler gibi gün saymaktayım adetim 4-5 gün kaldı tüm adet belirtilerim vard düne kadar o yüzden hamilelikten şüphe etmiyodum ama dün akşama doğru adet oldum sandım bı akıntı geldi wc ye gittim adet olmamıştım ama beyaz jel gibi yoğun bi akıntım olmuştu ilk üşüttümmü diye düşündüm sonra acaba hamülemiyim dedim ve araştırmaya koyuldum ve sizi gördüm hep ıslaklık hissi var göğüslerim sadece şiş ağrı falan yok kasıklarımda ara ara sızlama var, Allah hepimize pozitif aonuc almayı ve sağlıklı bebekler nasip etsin

Kesem minicik. Çok yeni daha öyle dedi. Kan verdim yine. Yarın sonuç alıcam. Devlet hastaneleri bu kadar çalışabiliyor. Yarınki sonuçla başka doktora gidebilirim.

aynen cnm benim de öyle. bugun yada yarın olacaksam olmam lazım. bugunluk gelengiden yok hayırlısı artık
Hanımlar günaydın
Doktora geldim inşallah kese görünüyordur heyecan yaptım
hayırlısı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip ets,n

Cnm benimde 2 gün var.sabah bi ağrı yla uyandım. Adet oldum sandım ama olmamışım. Ağrım devam ediyor.dunde bembeyaz bi akıntım vardı. Ne olacak bilmiyorum.

DeryaSarang, post: 38992214, member: 645409"]Ben gittigidiyordan aldim 30lu ovu testi 10 tane gebelik testi toplam 27 TL idi . markasi surelab benimkinin herkese tavsiye ederim[/QUOTE]
Tesekkuederm abu ay bebis gelmezse ki insallah gelir bende alicam

bugun saat : 13 .00 ' de kan testi sonucumu alcam... ama sabah kalktığımda pembe bir akıntı gelmişti ...çok açık renk şuandada karnım ağrımaya başladı sanırım hasta oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…