yani 3 gün kala olmaz mı diyorsun . yahu sbah tamam gelecek aya artık deyip ümidimi kestim . şimdi gene ümitlendim . lütfen yerleşme olsun ya . dua eder misin çok istiyorumCnm benim adetime bır hafta kala oldu
taaaaa hastaneye gidip kan testi yaptırmak da daha çok üzer negatif durumda . çalışıyorum izin almak gerek falan . beklemek çok sıkıcı ama cumayı bekliyim napimm. inş. gelmez tabi kırmızılar ozaman a kadarBir
1 hafta kala bebek varsa bile cikmaz iste canim onu diyorum bosa uzulursun
Canim yok bellı olmaz belkı de sen gec yumurtladın senınkı yerlesme dır hıc moralını bozma sonuc negatif bile olsa allah dualarımızı kabul etsin inşallahyani 3 gün kala olmaz mı diyorsun . yahu sbah tamam gelecek aya artık deyip ümidimi kestim . şimdi gene ümitlendim . lütfen yerleşme olsun ya . dua eder misin çok istiyorum
Bence sen hamilesiiiiiiinnn canimmmEki Görüntüle 1382551 Eki Görüntüle 1382551 Eki Görüntüle 1382551 Kizlar bata 8 yada 9 gun var testime bi bakarmisiniz baya net belli silikde olsa
Benim ses kaydım bile var bu şiire dair:)Yok edebiyatçı değilim ama edebiyatseverim :) özellikle bu şiiri çok çok çok severim :)
Gelmiyor içimden hüzünlenmek bile Gelse de
Öyle sürekli değil
Bir caz müziği gibi gelip geçiyor hüzün O kadar çabuk
O kadar kısa
İşte o kadar.
Bak yine aklıma geldi açıp da okuyayım bari :)
sonuç ne kadar zamanda çıktı cnm bu,çok önemli?5-10 dakika içinde ise olasılık vardır.ben artık kafaya takmayı bıraktım bugünde adetimi oldum ohh mis.geçmiş yazılarımıza baktım yahu neler neler yazışmışız her ay Bi ümit diye.inş sen verirsin güzel haberi.dertleştiğimz arkadaşların güzel haberleri daha bi hoşuma gidiyorEki Görüntüle 1382551 Eki Görüntüle 1382551 Eki Görüntüle 1382551 Kizlar bata 8 yada 9 gun var testime bi bakarmisiniz baya net belli silikde olsa
Hayirli olsun bu normal ıdrar testi mı yoksa erken gebelik testi mıEki Görüntüle 1382551 Eki Görüntüle 1382551 Eki Görüntüle 1382551 Kizlar bata 8 yada 9 gun var testime bi bakarmisiniz baya net belli silikde olsa
tebrikleer hamilesin canımEki Görüntüle 1382551 Eki Görüntüle 1382551 Eki Görüntüle 1382551 Kizlar bata 8 yada 9 gun var testime bi bakarmisiniz baya net belli silikde olsa
Hayirlisi bakalim canimya ovu testi kullandim bu ay ve yumurtlamayi 12 13 sanarken 16. Gunmus megerki 3 ay boyunca ters zamanlari degerlendiirmisiz bide testi yaptim onemsemedim bat29 u 5 dk sonra bakacam dedim komsum geldi cay fasli falan biraz zaman gecti normalde 20 dk ya kadar deniyo ama 3 ay boyunca o kadar test yaptim 2 gun falan beklettim golge bile gormedimBence sen hamilesiiiiiiinnn canimmm
Debra cok sagol insallah senin testinde koyu cizgi cikar seninle gunlerimiz asagi yukari ayniydi takipteydim senide insallah rabbim gonlune gore verir[/QUOTE][QUOTEdebraa, post: 38985633, member: 629090"]tebrikleer hamilesin canımbenimde bata 4 var yapsammı yarın yaaa korkuyorumm seninki gibi silik bi çizgi görsem ya bende
Sagol cnm ya allah razi olsun bende sana bakiniyodum arada ne yapmis bu kiz diye. Valla cnm nekadar zamanda cikti bilmiyorum testi yaptim komsum geldi ve gunum var diyede onemsemedim ama daha oncelerde hic hayalette olsa cizgi gormedim gunlerce bi kac gun bekleyip yine yapacam ama kismet bakalim hayirlisi sagliklisi olur insallah ve rabbim burdakiler dahil anneligi haketen herkese nasip etsin dilimde dua ve zikrediyorum burda yazistiklarimida hic eksik etmiyorum dualarimdansonuç ne kadar zamanda çıktı cnm bu,çok önemli?5-10 dakika içinde ise olasılık vardır.ben artık kafaya takmayı bıraktım bugünde adetimi oldum ohh mis.geçmiş yazılarımıza baktım yahu neler neler yazışmışız her ay Bi ümit diye.inş sen verirsin güzel haberi.dertleştiğimz arkadaşların güzel haberleri daha bi hoşuma gidiyor
amiin canım işte benimde 24 ü 25 i falan ilk defa bu defa oldu gibi hissediyorum önceki aylarda hiç umudum yoktu.. ama işte nekadar umudun olursa hayal kırıklığıda okadar çok oluyo ya ondan korkuyorum.. inşallah hamileliğimiz doğumumuzda beraber olurda haberleşiriz hepDebra cok sagol insallah senin testinde koyu cizgi cikar seninle gunlerimiz asagi yukari ayniydi takipteydim senide insallah rabbim gonlune gore verir
insallah cnm ya sende buay ilk defa ovu testi kullandin demi ben dr ye gittim hicbisikintin yok dedi gununu tutturamiyosun dedi ona istinaden ovu aldim ve o gunleride degerlendirince oldu sanki. Ins sendede cikar tatlim. Bu benim 2. Gebeligim oglusum var asagi yukari belirtilerde yaniltmadi bakalim artik kismette varsa tutunur[/QUOTE]amiin canım işte benimde 24 ü 25 i falan ilk defa bu defa oldu gibi hissediyorum önceki aylarda hiç umudum yoktu.. ama işte nekadar umudun olursa hayal kırıklığıda okadar çok oluyo ya ondan korkuyorum.. inşallah hamileliğimiz doğumumuzda beraber olurda haberleşiriz hep
Benim ses kaydım bile var bu şiire dair:)
Ahmet ağabey güzelim
Bir mendil niye kanar
Diş değil, tırnak değil bir mendil niye kanar.
Mendilimde kan sesleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?