Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hakkımızda hayırlısı olsun canım.Benim daha 10 gün var adet olana kadar ümidimi kesemiyorum sonra yine en başa dönüyorum. Yoruldum aslında ama elden birşey gelmiyor. Ben yine de adet olana kadar bekle derim
Cok yoruldum artık. .bi süre bırakmak istiyorum. .Yarın şıp diye adet olurum zaten

Kızlar yine hüsranlardayım. .Yarın adet gunum bugun dayanamadım idrar testi yaptım .Sonuç negatif.hemen hemen bütün gebelik belirtisini yaşadım.moralim çok bozuldu.

Canım uzulme daha adetim gecmemeis ona bakarsan bende 3 ay onceki denememde idrar testimde cift cizgiyi gordum ertesi gunu kanda baktim negatif cikti yani idrara cok guvenmemekle birlikte umidini kaybetme daha adetin gecmemis

Kızlar, bu ay bütün belirtileri yaşamıştım. Çok heveslenmiştim kuzum gelecek diye önceki gün kan testi yaptırdım sonuç 0,100 bugun de az az kahverangı lekelenme başladı. Bu ay da tutmadı. Insan ne kadar uzuluyor negatif sonuç alınca. Hakkımızda hayırlısını versın allah. Hayırlısıyla bıze de hayırlı sağlıklı uzun omurlu evlatlar nasıp etsın! Moralım cok bozuldu gerçekten ıcımden calısmak bıle gelmiyor

Kesem minicik. Çok yeni daha öyle dedi. Kan verdim yine. Yarın sonuç alıcam. Devlet hastaneleri bu kadar çalışabiliyor. Yarınki sonuçla başka doktora gidebilirim.
Merhaba canım sana birş
Kesem minicik. Çok yeni daha öyle dedi. Kan verdim yine. Yarın sonuç alıcam. Devlet hastaneleri bu kadar çalışabiliyor. Yarınki sonuçla başka doktora gidebilirim.
merhAba canm sana birşey sorabilîr miyim yarın ben de inş kesemi göreceğim daha çok küçüktr. Doktor sana karından ultrasonla mı baktı yoksa diğer şekîlde mi

Kızlar yine hüsranlardayım. .Yarın adet gunum ve ben bugun dayanamadım idrar testi yaptım .Sonuç negatif.hemen hemen bütün gebelik belirtisini yaşadım.moralim çok bozuldu.
Yarını bekleyelim. Hakkımızda hayırlısı olsun:) ben de yarın olmalıyım adet ki olcam biliyorum kısmet artık yine de bir umut bekliyorum :))

Merhaba canım sana birş

merhAba canm sana birşey sorabilîr miyim yarın ben de inş kesemi göreceğim daha çok küçüktr. Doktor sana karından ultrasonla mı baktı yoksa diğer şekîlde mi
Karından baktı. İstersen alttanda bakabilirim dedi. Gerek yok dedim bende henüz erken çünkü. 6.haftadan önce görmek zor zaten(Gebe kaldıktan sonraki 6 hafta adet tarihine göre değil). Kan verdim o tahlile görede 4 haftalık oldum.

anladım canım inş bana da karından bakar internette küçük olduğu zaman alttan bakılıyo yazıyodu da onun için sordun yarın ben de gideceğim inş görürüm keseciğimi

Kızlar son 2 ama hiç umudum yok 6 aydır kırmızı kart yiyorum bu sabah normal test yaptım negatif çıktı belim agrio goguslerim çok sis yinede rabbimden umut kesilmez

Kızlar son 2 ama hiç umudum yok 6 aydır kırmızı kart yiyorum bu sabah normal test yaptım negatif çıktı belim agrio goguslerim çok sis yinede rabbimden umut kesilmez
Benimde yarın adet gunum cnm. Bugün test yaptım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…