- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
Cok yoruldum artık. .bi süre bırakmak istiyorum. .Yarın şıp diye adet olurum zatenHakkımızda hayırlısı olsun canım.Benim daha 10 gün var adet olana kadar ümidimi kesemiyorum sonra yine en başa dönüyorum. Yoruldum aslında ama elden birşey gelmiyor. Ben yine de adet olana kadar bekle derim
Kızlar yine hüsranlardayım. .Yarın adet gunum bugun dayanamadım idrar testi yaptım .Sonuç negatif.hemen hemen bütün gebelik belirtisini yaşadım.moralim çok bozuldu.
Ne kadar zamandır deniyorsunuz canım ne sorun var sizde? Anlatmak istemezsen anlarım hiç problem değil.Cok yoruldum artık. .bi süre bırakmak istiyorum. .Yarın şıp diye adet olurum zaten
Merhaba canım sana birşKesem minicik. Çok yeni daha öyle dedi. Kan verdim yine. Yarın sonuç alıcam. Devlet hastaneleri bu kadar çalışabiliyor. Yarınki sonuçla başka doktora gidebilirim.
merhAba canm sana birşey sorabilîr miyim yarın ben de inş kesemi göreceğim daha çok küçüktr. Doktor sana karından ultrasonla mı baktı yoksa diğer şekîlde miKesem minicik. Çok yeni daha öyle dedi. Kan verdim yine. Yarın sonuç alıcam. Devlet hastaneleri bu kadar çalışabiliyor. Yarınki sonuçla başka doktora gidebilirim.
Yarını bekleyelim. Hakkımızda hayırlısı olsun:) ben de yarın olmalıyım adet ki olcam biliyorum kısmet artık yine de bir umut bekliyorum :))Kızlar yine hüsranlardayım. .Yarın adet gunum ve ben bugun dayanamadım idrar testi yaptım .Sonuç negatif.hemen hemen bütün gebelik belirtisini yaşadım.moralim çok bozuldu.
3 gün önce 25 di kan degerim bugün olcturdum 182 cikti iyi dimi artisi kizlarr çok şükür içim rahatladi
Karından baktı. İstersen alttanda bakabilirim dedi. Gerek yok dedim bende henüz erken çünkü. 6.haftadan önce görmek zor zaten(Gebe kaldıktan sonraki 6 hafta adet tarihine göre değil). Kan verdim o tahlile görede 4 haftalık oldum.Merhaba canım sana birş
merhAba canm sana birşey sorabilîr miyim yarın ben de inş kesemi göreceğim daha çok küçüktr. Doktor sana karından ultrasonla mı baktı yoksa diğer şekîlde mi
anladım canım inş bana da karından bakar internette küçük olduğu zaman alttan bakılıyo yazıyodu da onun için sordun yarın ben de gideceğim inş görürüm keseciğimiKarından baktı. İstersen alttanda bakabilirim dedi. Gerek yok dedim bende henüz erken çünkü. 6.haftadan önce görmek zor zaten(Gebe kaldıktan sonraki 6 hafta adet tarihine göre değil). Kan verdim o tahlile görede 4 haftalık oldum.
anladım canım inş bana da karından bakar internette küçük olduğu zaman alttan bakılıyo yazıyodu da onun için sordun yarın ben de gideceğim inş görürüm keseciğimi
Asabirella durumlar nasıl? Ben ayaklarıma sıcak su torbası koydum. Kırmızılar geliyorum diyor :))Cok yoruldum artık. .bi süre bırakmak istiyorum. .Yarın şıp diye adet olurum zaten
Ne ben söliiiiim ne sen dinle canım. .çok yoruldum..3 yıl oldu..offf offf offf!!!!Ne kadar zamandır deniyorsunuz canım ne sorun var sizde? Anlatmak istemezsen anlarım hiç problem değil.
Rabbim tez zamanda kısmet etsinNe ben söliiiiim ne sen dinle canım. .çok yoruldum..3 yıl oldu..offf offf offf!!!!
Benim kırmızılar kasiklarima fena baskı yapıyor resmen geliyorum diyor, pedimi şimdiden hazırladım o dereceAsabirella durumlar nasıl? Ben ayaklarıma sıcak su torbası koydum. Kırmızılar geliyorum diyor :))
Benimde yarın adet gunum cnm. Bugün test yaptım negatif çıktıKızlar son 2 ama hiç umudum yok 6 aydır kırmızı kart yiyorum bu sabah normal test yaptım negatif çıktı belim agrio goguslerim çok sis yinede rabbimden umut kesilmez
Benimde negatif çıktı canm çok umutluydum bu aydan yoruldum artık sen ne zamandır bebis istiyosunBenimde yarın adet gunum cnm. Bugün test yaptım negatif çıktı
3 yıl olacak cnm..bi gelmek bilmedi eşşek sıpası annesine :) sen ne zamandır ıstıyosun canjm.Benimde negatif çıktı canm çok umutluydum bu aydan yoruldum artık sen ne zamandır bebis istiyosun
Eki Görüntüle 1384898
Kizlarrrr lutfen yardim adetime 2 gun kaldi ov.testi yaptim böyle cikti sizce gebelik varmi eger böyle cikipta hamile olanlar varsa söylesin idrarim hala dökmedim eger sonuc verirse gebelik testi yapacam acele cevap nolurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?