Slm kizlar kafam çok karışık acil yardım lütfenovulosyon testi kullanıyorum bu ay dün 2.cizgi silikten daha belirgindi ama ilk çizgi kadar koyu değildi bizde eşimle beraber olduk dün akşam. Fakat bugün az önce yaptığım testte çift köyü çizgi gördüm ama ne yazikki eşim bu sabah şehir dışına çıktı yani bugünü ve yarını degerlendiremeyecegiz . Yumurtlama da döllenme sağlar mi dün birlikte olduk ya lütfen yardımcı olun bana ((
Dun ve bugünü degerlendirmeniz gerekiyordu canm ya :/ tuhh yinede rabbim bilirrKızlar ovulosyon testini bugunde yaptım dün iki çizgide koyuydu bugün ikinci cizgi silikti ama yinede belirgindi. Eşim yarın gelecek şehir dışından sizce bir ihtimal varmı bebis için yarın denesek. Fikirlerinize ihtiyacım var ozelliklede ovulosyon testi kullanıp hamile kalanlar yardimci olsun lütfen
Ben doğal yollarla yumurtlamami öğrendim yumurtlamadan sonraki 13. Gün lekeleenmem olmadi canim ama herkes bir değil tabiki belki de birkaç gün sonra olurTopik arkadaşlarım yardımmmm!! Hamişler özellîkle sorum size :) şimdi öncelikle siz implantasyın kanaması yaşadınız mı yaşadıysanız ne zaman ve nasıl yaşadınız?? Benim iki gündür lekelenmem var pembe ve kahve tonlarında.. Adete bir hafta gibi bir süre var.. Yumurtlamamdan sonra ki 10 günüm.. Iki yumurtam oluşmuştu klomenle.. Göğüslerin şiş bel ağrım da var arada kasık batması yaşıyorum.. Ümitlenmeli miyim??
Pazartesi'ye kadar bekleyeyim o zaman.. Daha doğru sonuç alırım heralde..Ben doğal yollarla yumurtlamami öğrendim yumurtlamadan sonraki 13. Gün lekeleenmem olmadi canim ama herkes bir değil tabiki belki de birkaç gün sonra olur
Canmmmmm sen hamilemisin :))) çok sevindim hayırlı uğurlu olsunnBen doğal yollarla yumurtlamami öğrendim yumurtlamadan sonraki 13. Gün lekeleenmem olmadi canim ama herkes bir değil tabiki belki de birkaç gün sonra olur
Evettt çok sukurrrr :)) mutlu sonla bitti bekleyislerimm inşallah kucagima da alirim yavrumuu :) darisi sizlerin basina insallahhCanmmmmm sen hamilemisin :))) çok sevindim hayırlı uğurlu olsunn
Amin inşallah sagsalim alırsın bebisini ben ve benim gibi bekleyenleri dualarinda unutma nur yüzlüm :)Evettt çok sukurrrr :)) mutlu sonla bitti bekleyislerimm inşallah kucagima da alirim yavrumuu :) darisi sizlerin basina insallahh
Her günüm şükürle geçiyor inan canim ardından hep diyorum Rabbim herkese nasip etsinn kimseye bekletmesin hayirlisiyla hayallerine kavussun herkes ne büyük nimet çok şükür inanıyorum herkes sirayla müjde vericek burada :)Amin inşallah sagsalim alırsın bebisini ben ve benim gibi bekleyenleri dualarinda unutma nur yüzlüm :)
Benim daha 7 ay oldu ama şimdiden çok yıprandım.
Hamile arkadaşlar yardımcı olabilir mi adetten on gün önce yumurtalık ağrısı ve gaz olması belirti midir? Birkaç gün de göğüs ucu ağrısı oldu. Yoksa daha çok mu erken? Yardımcı olabilecek var mı
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Peki benim belirtiler biraz erken değil mi ne dersiniz? Fazla umutlanıp daha da çok yıpranmak istemiyorum canımBende yerinde olsam yipranirdim isteyen için beklemek çok yorucu anlayabiliyorum seni.. İnşallah 8. Ayina bebekle girersin bunlar belirtiler arasında var canim ama eğer hamilelik olmazsa mutlaka ovulasyon testi al ben onun vesilesiyle hamile kaldim çok şükür
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Peki benim belirtiler biraz erken değil mi ne dersiniz? Fazla umutlanıp daha da çok yıpranmak istemiyorum canım
İnşallah canm içime doğdu senin kızın olucakHer günüm şükürle geçiyor inan canim ardından hep diyorum Rabbim herkese nasip etsinn kimseye bekletmesin hayirlisiyla hayallerine kavussun herkes ne büyük nimet çok şükür inanıyorum herkes sirayla müjde vericek burada :)
Bende ayniyim 24 u benim ama idrar testim negatif çıktı belim çok agriyo gecmiyo ağrısı gogsumun ucu kasiniyo akintim var ama bu ayda kirmizilari gorucemSelam kizlar benimde beklenen gunum 25nde bugun ov.testi yaptim ikinci cizgi belli dayanamadim birde gebelik testi yaptim ondada hayali bir cizgi gördum. Belirtilerim her ay yasadigim asiri derecedeki gögus agrim bu ay dikkatimi cektiki yok hic bi sekilde agri yok sadece kasinti oldu 2 3 gun. Akintim fazla belim agriyor cok bide sik sik kafam agrimayaya basladi sizdede bu belirtiler oldumu. Testimede bakip yorum yazmak isterseniz resmini atarim
Bende ayniyim 24 u benim ama idrar testim negatif çıktı belim çok agriyo gecmiyo ağrısı gogsumun ucu kasiniyo akintim var ama bu ayda kirmizilari gorucem
Günaydın canm evet ilk idrarimla yapmıştım yrin sabah bidaha yapicamIlk idrarinlami yaptin oda cok etkiliyomus bende sabah ypacam ins görurum
Gunaydin canim benimde icime öyle doguyo :) bu gecede hep öyle rüyalar gördüm saglikli olsundaİnşallah canm içime doğdu senin kızın olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?