Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar test yaptim bugun dayanamadim da testimin ikinci cizgisi silik ama belirgin cikti :) insallah gercekten vardir bebegim yarin test yaptiricam

Kızlar ovulosyon testini bugunde yaptım dün iki çizgide koyuydu bugün ikinci cizgi silikti ama yinede belirgindi. Eşim yarın gelecek şehir dışından sizce bir ihtimal varmı bebis için yarın denesek. Fikirlerinize ihtiyacım var ozelliklede ovulosyon testi kullanıp hamile kalanlar yardimci olsun lütfen

Topik arkadaşlarım yardımmmm!! Hamişler özellîkle sorum size :) şimdi öncelikle siz implantasyın kanaması yaşadınız mı yaşadıysanız ne zaman ve nasıl yaşadınız?? Benim iki gündür lekelenmem var pembe ve kahve tonlarında.. Adete bir hafta gibi bir süre var.. Yumurtlamamdan sonra ki 10 günüm.. Iki yumurtam oluşmuştu klomenle.. Göğüslerin şiş bel ağrım da var arada kasık batması yaşıyorum.. Ümitlenmeli miyim??

Dun ve bugünü degerlendirmeniz gerekiyordu canm ya :/ tuhh yinede rabbim bilirr

Ben doğal yollarla yumurtlamami öğrendim yumurtlamadan sonraki 13. Gün lekeleenmem olmadi canim ama herkes bir değil tabiki belki de birkaç gün sonra olur

Benim daha 7 ay oldu ama şimdiden çok yıprandım.
Hamile arkadaşlar yardımcı olabilir mi adetten on gün önce yumurtalık ağrısı ve gaz olması belirti midir? Birkaç gün de göğüs ucu ağrısı oldu. Yoksa daha çok mu erken? Yardımcı olabilecek var mı

Amin inşallah sagsalim alırsın bebisini ben ve benim gibi bekleyenleri dualarinda unutma nur yüzlüm :)
Her günüm şükürle geçiyor inan canim ardından hep diyorum Rabbim herkese nasip etsinn kimseye bekletmesin hayirlisiyla hayallerine kavussun herkes ne büyük nimet çok şükür inanıyorum herkes sirayla müjde vericek burada :)

Bende yerinde olsam yipranirdim isteyen için beklemek çok yorucu anlayabiliyorum seni.. İnşallah 8. Ayina bebekle girersin bunlar belirtiler arasında var canim ama eğer hamilelik olmazsa mutlaka ovulasyon testi al ben onun vesilesiyle hamile kaldim çok şükür

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Peki benim belirtiler biraz erken değil mi ne dersiniz? Fazla umutlanıp daha da çok yıpranmak istemiyorum canım

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Peki benim belirtiler biraz erken değil mi ne dersiniz? Fazla umutlanıp daha da çok yıpranmak istemiyorum canım

Canim önemli olan ne zaman yumurtladığını bilmek mesela benim adet döngüm 39 gün. ben 14.gün yymurtladigimi gördüm 3 günü değerlendirdik o günden itibaren 11 gün gecti idrarda pozitif çıktı ve ogun kan verdim oda pozitif çıktı degerim 25ti.. 3 gün geçti tekrarladım 182 çıktı.. şuan adetime 10 gün var biliyor musun eğer ben adet günümde öğrenseydim herhalde keseyi bile görürdüm erken döllenme benimkisi işte diyorum ya sende mutlaka bir dahaki ay ovülasyon testi al çok işe yarıyor ama inşallah gerek kalmaz ve hamilesindir canım

Selam kizlar benimde beklenen gunum 25nde bugun ov.testi yaptim ikinci cizgi belli dayanamadim birde gebelik testi yaptim ondada hayali bir cizgi gördum. Belirtilerim her ay yasadigim asiri derecedeki gögus agrim bu ay dikkatimi cektiki yok hic bi sekilde agri yok sadece kasinti oldu 2 3 gun. Akintim fazla belim agriyor cok bide sik sik kafam agrimayaya basladi sizdede bu belirtiler oldumu. Testimede bakip yorum yazmak isterseniz resmini atarim

İnşallah canm içime doğdu senin kızın olucak

Bende ayniyim 24 u benim ama idrar testim negatif çıktı belim çok agriyo gecmiyo ağrısı gogsumun ucu kasiniyo akintim var ama bu ayda kirmizilari gorucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…