Canım günaydın hayırlı cumalar.. Bu dediğin şey dün benim de başıma geldi adetime daha 5-6 gün var benim.. Dün ve önce ki gün önce koyu kahve sonra süt kahve pembe arası bi lekelenme oldu.. Bugün yok sanki.. Bende pazartesiyi bekleyip idrar tahlili yapsam çıkar mı ki.. Birde benim göğüsler fena şişti ve ağrıyorlar etrafı damar damar olmuş.. Hadi inşallah bu ay hayırlısıyla gülsün yüzümüz..Kızlar günaydin hayırlı Cumalar.. Dün demistim ya wc ye gittim once pembensi bir akinti geldi sonra sutlu kahve renginde yogun akinti ve pecetede kirmizi sanki parmakla basilmis gibi kan geldiokadar dun ped koydum pedimdr sadece pembemsi kahverenhi gibi leke var azicik okadar .. Gelen giden yok hala ben adet oldum sanmistim. Simdi yoldayim isevardigimda idrar testi yapcam insallah sabahki idrarimi hala tutuyorum bana dua edin
İnşallah bebisin seninledir tatlimmKızlar günaydin hayırlı Cumalar.. Dün demistim ya wc ye gittim once pembensi bir akinti geldi sonra sutlu kahve renginde yogun akinti ve pecetede kirmizi sanki parmakla basilmis gibi kan geldiokadar dun ped koydum pedimdr sadece pembemsi kahverenhi gibi leke var azicik okadar .. Gelen giden yok hala ben adet oldum sanmistim. Simdi yoldayim isevardigimda idrar testi yapcam insallah sabahki idrarimi hala tutuyorum bana dua edin
Bence hamilesin seeenn :) demedi demee bakkCanım günaydın hayırlı cumalar.. Bu dediğin şey dün benim de başıma geldi adetime daha 5-6 gün var benim.. Dün ve önce ki gün önce koyu kahve sonra süt kahve pembe arası bi lekelenme oldu.. Bugün yok sanki.. Bende pazartesiyi bekleyip idrar tahlili yapsam çıkar mı ki.. Birde benim göğüsler fena şişti ve ağrıyorlar etrafı damar damar olmuş.. Hadi inşallah bu ay hayırlısıyla gülsün yüzümüz..
Derya ne güzel söylüyorsun înşallah dua et canım ne olur :)Bence hamilesin seeenn :) demedi demee bakk
Aynen canm eli ayağı düzgün olsunda:)Gunaydin canim benimde icime öyle doguyo :) bu gecede hep öyle rüyalar gördüm saglikli olsunda
Derya ne güzel söylüyorsun înşallah dua et canım ne olur :)
Sende anne olucaksin canim hic merak etme ya bu ay ya diğer ay ikisinden biri inşallah :) ama bu hamis değilsen eğer mutlaka ozelden msj at konusalimAynen canm eli ayağı düzgün olsunda:)
canım sende yerleşme kanaması olmuş muyduSende anne olucaksin canim hic merak etme ya bu ay ya diğer ay ikisinden biri inşallah :) ama bu hamis değilsen eğer mutlaka ozelden msj at konusalim
Canım günaydın hayırlı cumalar.. Bu dediğin şey dün benim de başıma geldi adetime daha 5-6 gün var benim.. Dün ve önce ki gün önce koyu kahve sonra süt kahve pembe arası bi lekelenme oldu.. Bugün yok sanki.. Bende pazartesiyi bekleyip idrar tahlili yapsam çıkar mı ki.. Birde benim göğüsler fena şişti ve ağrıyorlar etrafı damar damar olmuş.. Hadi inşallah bu ay hayırlısıyla gülsün yüzümüz..
Canım günaydın hayırlı cumalar.. Bu dediğin şey dün benim de başıma geldi adetime daha 5-6 gün var benim.. Dün ve önce ki gün önce koyu kahve sonra süt kahve pembe arası bi lekelenme oldu.. Bugün yok sanki.. Bende pazartesiyi bekleyip idrar tahlili yapsam çıkar mı ki.. Birde benim göğüsler fena şişti ve ağrıyorlar etrafı damar damar olmuş.. Hadi inşallah bu ay hayırlısıyla gülsün yüzümüz..
Daha olmadi belki adet günümde olur 9 gün var daha adetime cnm 4. Haftama yeni girdim 6. Haftada bile kanamsi olan oluyor bakalim olcakmicanım sende yerleşme kanaması olmuş muydu
ooo maşallah erken öğrenmişsin o zaman hamile olduğunu. tebrik ederim canım çok sevindim senin adına.. benimde 7gün var.Daha olmadi belki adet günümde olur 9 gün var daha adetime cnm 4. Haftama yeni girdim 6. Haftada bile kanamsi olan oluyor bakalim olcakmi
Olması gerekiyor diye bi kaide yok aslında. Sağlıklı olsun yeterki. Bende hiç kanama olmadı. Bu arada kesemi gördüm. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarım inşallah. Doktorumu değitircem sanırım. Bu gittiğimi pek sevmedim.Daha olmadi belki adet günümde olur 9 gün var daha adetime cnm 4. Haftama yeni girdim 6. Haftada bile kanamsi olan oluyor bakalim olcakmi
Bende iki hafta sonra giderim hem keseyi hem kalp atislarini duyuym istiyorum gitmiş ken inşallah doktor secimi çok zor herks bisey diyor yaOlması gerekiyor diye bi kaide yok aslında. Sağlıklı olsun yeterki. Bende hiç kanama olmadı. Bu arada kesemi gördüm. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarım inşallah. Doktorumu değitircem sanırım. Bu gittiğimi pek sevmedim.
:) inşallah inşallah Rabbim büyük hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin..Canim sen yuzdeyiz hamilesin bence :) benimde adetime 4 gun var bendede ne adet ne hamilelik belirtisi hic bisey yok sadece arada kasik agrisi ama sendeki belirtiler hamilelik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?