Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar günaydin hayırlı Cumalar.. Dün demistim ya wc ye gittim once pembensi bir akinti geldi sonra sutlu kahve renginde yogun akinti ve pecetede kirmizi sanki parmakla basilmis gibi kan geldiokadar dun ped koydum pedimdr sadece pembemsi kahverenhi gibi leke var azicik okadar .. Gelen giden yok hala ben adet oldum sanmistim. Simdi yoldayim isevardigimda idrar testi yapcam insallah sabahki idrarimi hala tutuyorum bana dua edin

Canım günaydın hayırlı cumalar.. Bu dediğin şey dün benim de başıma geldi adetime daha 5-6 gün var benim.. Dün ve önce ki gün önce koyu kahve sonra süt kahve pembe arası bi lekelenme oldu.. Bugün yok sanki.. Bende pazartesiyi bekleyip idrar tahlili yapsam çıkar mı ki.. Birde benim göğüsler fena şişti ve ağrıyorlar etrafı damar damar olmuş.. Hadi inşallah bu ay hayırlısıyla gülsün yüzümüz..

İnşallah bebisin seninledir tatlimm

Bence hamilesin seeenn :) demedi demee bakk

Canim sen yuzdeyiz hamilesin bence :) benimde adetime 4 gun var bendede ne adet ne hamilelik belirtisi hic bisey yok sadece arada kasik agrisi ama sendeki belirtiler hamilelik gibi

Merhaba arkadaşlar bende de bu sabah pembe bi akıntı oldu kan desen değil ama biraz geçti bi daha baktım peçeteye kırmızı bi nokta gibi kan geldi ama çok azdı bu ne anlama geliyo acaba hamile olbilir miyim dua edin inşallah çok istiyorum adetime de bi iki gün var daha normalde adet olacağım zaman ağrım da olurdu şimdi ne ağrı ne bişey yok

Daha olmadi belki adet günümde olur 9 gün var daha adetime cnm 4. Haftama yeni girdim 6. Haftada bile kanamsi olan oluyor bakalim olcakmi
Olması gerekiyor diye bi kaide yok aslında. Sağlıklı olsun yeterki. Bende hiç kanama olmadı. Bu arada kesemi gördüm. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarım inşallah. Doktorumu değitircem sanırım. Bu gittiğimi pek sevmedim.

Bende iki hafta sonra giderim hem keseyi hem kalp atislarini duyuym istiyorum gitmiş ken inşallah doktor secimi çok zor herks bisey diyor ya

Canim sen yuzdeyiz hamilesin bence :) benimde adetime 4 gun var bendede ne adet ne hamilelik belirtisi hic bisey yok sadece arada kasik agrisi ama sendeki belirtiler hamilelik gibi
:) inşallah inşallah Rabbim büyük hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin..

Kızlar cok kurcalamıyorum oluruna bıraktımda az önce simsiyah akıntım geldi seffafla karışık acaba bunlar catlatma ignesinin yan etkisimi yoksa adetmi olcam zaten gebe degilim onu netlestirdim

benim de 8 günüm var günler burlarda takılmakla geçiyor resmen eşim yasaklıyor ben gene dayanamayıp giriyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…