- 16 Aralık 2014
- 362
- 258
- 83
- 33
İçini ferah tut canim bnm hayirlisiysa Rabbim ummadigin anda verir bellimi olurbnde sizleri ozledm sevdam seni listeme koymamışım adını k.bakma :) hayırlısı neyse o olsun hakkımızda ben bu ay olmamasından yanayım ama bakalım ne olacak.yarın Bi test daha yapcam.surekli de uyuyorum kalkıyorum hala gözlerim sızlıyor hiç uyumamışım gibi.herşey kısmet rabbim istediğim an değil istemeyip beklemediğim an verdi ise hayırlısı buymuş derim sevinirim de tabi hiç ummadığım anda bana surprız olur valla
evet canım ınandırıcılıgı kalmadı camasır suyu testının benım bugun yıne k.rengi lekelenme oldu yarın sabah bı test yapıcambende yaptım pozıtıftı ama adet oldum
İçini ferah tut canim bnm hayirlisiysa Rabbim ummadigin anda verir bellimi olur
kizlar bn de simdi de dun aksamdan beri cok kotu bir mide yanmasi basladihamilelik belirtisi olabilir mi ???? adete son iki gun..
evet canım ınandırıcılıgı kalmadı camasır suyu testının benım bugun yıne k.rengi lekelenme oldu yarın sabah bı test yapıcam
Adetin yogun olarak geldigi gun ilk gun sayiliyorkızlar bişi sorcam size benim bu ayın 4ünde leke ile başladı 5inde kanama tam oldu sat 4 mü 5 mi ? kafam karıştı ya son zamanlard böyle olmaya başladı nedendir bilemiyorum
sağol cnm :)Adetin yogun olarak geldigi gun ilk gun sayiliyor
canim yurtdisindaym burda da ck phali kan testi yaptiramiorum adeti bekleyip idrar testi artik ama vucudumdaki garipliklere ragmen umidim yokıns be canım kan testı yapsana
hoşgeldın canım :)slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza :)
mide bulantısı için braz erken canım sanki Allah gönlüne göre versnbenim hastalığa 6 gün var ve kasıklarımda sancılar oluyor bi yorgunluk hali ara sıra mide bulantılarım oluyor ve akıntım var. sizce??
ben seni yerimmmmmKızlar benimde 4 5 6 subat ama hangi gün net bilemiyorum hesaplayiciya göre 4 baska sitede 5 tlf yükledigim programda 6 subatben iki gün önce ovulasyon testi yaptim çift çizgi bugünde sabah ilk idrarve bide oglen 1de yaptim yine çift çizgi fotolarida koyayim adete 1hafta kala ovulasyon testi böyle çıkarmi bilgisi olan varmı acaba... ikinci test bekledikce idrar karismis gibi olmuş ama elimden düşürdüm ondan olabilir
yine başladık topiğe bakmalaraB
ben seni yerimmmmm
Sen git okeyini oynayine başladık topiğe bakmalara
hani sende bakmıyorum buraya he önce sen hesap ver nerde birbirimize verdiğimiz sözlerS
Sen git okeyini oynabak atarliyim artık ovulasyon testi yapmaz olaydım iyice kafam karıştı hani sen bakmiyodun buraya
hamile kalan kader ark var onlara bakıyorum arada grip :) hep bu vişneli turtam tutturdu beni yalnız bırakma diyeS
Sen git okeyini oynabak atarliyim artık ovulasyon testi yapmaz olaydım iyice kafam karıştı hani sen bakmiyodun buraya
O zaman ovulasyon testi yapmamistim çünkü bu ay bide buna başlayınca soluğu burda alıyorumhani sende bakmıyorum buraya he önce sen hesap ver nerde birbirimize verdiğimiz sözler
Sağol tatlım darısı siz isteyenlerin başınacanım merhaba çooook sevindim senin adına Rabbim sağlıkla versin kucağına inş. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?