Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

İçini ferah tut canim bnm hayirlisiysa Rabbim ummadigin anda verir bellimi olur

kizlar bn de simdi de dun aksamdan beri cok kotu bir mide yanmasi basladi hamilelik belirtisi olabilir mi ???? adete son iki gun..

İçini ferah tut canim bnm hayirlisiysa Rabbim ummadigin anda verir bellimi olur

tatlım naber sna özel mesaj atcaktım atamadım nıye kı bu arada ovulasyon testını kacıncı gun kullanaım ? suanadetın ıkıncı gunundeyım.. sekızıncı gun mu baslasam ?

Kızlar benimde 4 5 6 subat ama hangi gün net bilemiyorum hesaplayiciya göre 4 baska sitede 5 tlf yükledigim programda 6 subat ben iki gün önce ovulasyon testi yaptim çift çizgi bugünde sabah ilk idrarve bide oglen 1de yaptim yine çift çizgi fotolarida koyayim adete 1hafta kala ovulasyon testi böyle çıkarmi bilgisi olan varmı acaba... ikinci test bekledikce idrar karismis gibi olmuş ama elimden düşürdüm ondan olabilir

Eklentiler

• 20150129_170633.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 94
Mide b
benim hastalığa 6 gün var ve kasıklarımda sancılar oluyor bi yorgunluk hali ara sıra mide bulantılarım oluyor ve akıntım var. sizce??
mide bulantısı için braz erken canım sanki Allah gönlüne göre versn

B ben seni yerimmmmm

S

Sen git okeyini oyna bak atarliyim artık ovulasyon testi yapmaz olaydım iyice kafam karıştı hani sen bakmiyodun buraya
hamile kalan kader ark var onlara bakıyorum arada grip :) hep bu vişneli turtam tutturdu beni yalnız bırakma diye

merhaba kızlar,
ben size bi şey danışmak istiyorum. biz bebek istiyoruz ve bu ay itibariyle çalışmalara başladık. dün gece ilişkimiz oldu ve bu akşam da yumurtlama akıntısını yoğun bir halde yaşıyorum. yumurtlama akıntısından sonra ne kadar vaktim var acaba? dün gece ilişki olduğu için ben yarın akşam da olursa değerlendirmiş olacağımızı düşünüyorum ama sizce şimdi yine ilişki olmalı mı acaba?
çok teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…