- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
kızlar umutlanmayayım dıyorum ama şu idrarda çamaşır suyuyla yapılan test bende hep negatıf verırıdı bugun ilk kez pozıtıf verdi bu test dogru mu yaa
evet ya şimdi araştırdımda banada saçma geldiValla bende de pozitif verdi ama şu anda adet görüyorum. Saçma geldi bana o test. İnşallah senin doğru çıkar
Cok iyi dusunmussun cnm ikisini bir yurutebilirsin ben oyle yapmistim oglumda sonra kafama yatana gittim dogumu onda yaptim. Bende haftaya aldim randevu ama erteleyecem bi hafta daha. Suanda dogu gorevini yapiyoz ve burda hastaneler vasat ozel 12 yada 25 tl:) ama dogumu memlekette yapcam insallah.Canim özele almistim randevu iptal ettim devlete aldim daha çok erken gormicek keseyi kan tahlili isticek devlette yapar aynisini özele 100 lira bayilmiyim bos yere iki hafta sonra da özele gider hem bebisi görür hem de kalp atisini dinlerim inşallah :)
Ben daha onceki aylarda yapmistim kopurup sonmedigi cok oldu hamile de degildim idrarin yogunluguna gore sonmuyo idrarda asit icerikliboldugu icin kopuruyo zaten bi ihtimal zaten cunku gebeliktede idrar koyu oluyo portakal rengi gibu genellikle ama yuzde yuz tutacak diye bise yok bence. Esime kahve yapmistim sen hamilesin demisti bana nasilda kopurtmussun kahveyi kesin var bise diyip benle dalga geciyodu cunku sabah aksam yapiyodum :)))evet ya şimdi araştırdımda banada saçma geldi
canım idrarın rengınden mı bahsediyosun benımkıde soylemesı ayıp rengı çok koyulaştıBen daha onceki aylarda yapmistim kopurup sonmedigi cok oldu hamile de degildim idrarin yogunluguna gore sonmuyo idrarda asit icerikliboldugu icin kopuruyo zaten bi ihtimal zaten cunku gebeliktede idrar koyu oluyo portakal rengi gibu genellikle ama yuzde yuz tutacak diye bise yok bence. Esime kahve yapmistim sen hamilesin demisti bana nasilda kopurtmussun kahveyi kesin var bise diyip benle dalga geciyodu cunku sabah aksam yapiyodum :)))
şuan için benm iki gün geçti ama felaket mide bulantım var. pazartesiye kadar beklicem eğer olmazsam kan testi vermeye gitcem ayyy inşallahh yaaa bi bebiş bizi bekliyodurrrama gecen ay 3 doktora gittim bebek için hepsi tüp bebek dedi. normal yolla cok zor dedi
adet belirtileri var valla ama kısmet diyorum .. senin bat ne zaman? belirti var mı hiçkizlar herhangi bir belirti var mi peki?
ay kuzum sende Belirtiler başlamış benimki adet belirtisi hamilelik değil sanki sökülmüyo gibi.inşallah bebekler bizimledir.son aylarda düzenli ama önceden gecikme olurdubende ondan yapmıyom 10 @15 gün geçsin sonra yapcam
kizlar herhangi bir belirti var mi peki?
kan verdim geldim sonucu sabırsızlıkla bekliyorum ama eve geldim bi b aktım hafif bi lekeoff offff
canım sonuç pozitifse hemen dra git leke kahve renktemi .yoksa adet başlangıcı gibimi.kaç gün geçmişti
aynen benim de 4 gün var. Hadi hayırlısıbenımde adetıme5 gun var kızlr .. adet donemımden önce hıc ağrım sancım olmazdı.. ama 10 guden berı kasıklrmda kramp ve ağrı var anlık oluyor . brde belım ağıırıyor.akıntımda var
amın hayırlısı olsunaynen benim de 4 gün var. Hadi hayırlısı
Hoşgeldin tkglcn, nasılsın inşallah iyisindir. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım, sıkıntılarını gidersin inşallah. :) moralini bozma, bak nasıl istiyordun bir zamanlar, aslında herşey Allah'ın takdiri, o bir insanın yaratılmasını buyurduysa bizim elimizden ne gelir ki...Bir aydır uzağım sizlerdn canlar gebelik fikrini açıkçasıı kafamdan attım.nasıl yaptım inanın bilmiyorum stresi ağır geldi galiba kendimi üzmeyi bıraktım.ancak su durumda sizlere yani ilk teşhis doktorlarıma arkadaşlarıma danışma ihtiyacı duydum.sorun şu bu ay adet olacağımı biliyordum adet olmam inş diye beklemedim adeti yani.ben adet olunca göğüslerim rahatlar ağrısı geçer.kanama soktu bu ay 20 adet oldum 23 btti 24 toz pembe akıntı yaşadım gün boyu.fakat sorun şu ki göğüslerim rahatlamadı hala ağrıyorlar yani kendimi tekrar adet olacak gbi hissediyorum belim de aynı şekilde adet öncesi gbi ayakta durunca ağrıyor.iki gün önce test yaptım ikinci çizgi de oluştu gölge şeklinde.ancak adetim yeni bitti diye önemsemedim kaldı ki üstüne görmüş olsam çizgnn daha belirgin olması gerek.açıkçası bu ay hamilelk ihtimalinden korkuyorum Bi takım sebeplerden ötürü bu ay hamile olmamam gerek nasılsa olmuyor diye korunmadımda bu duruma ne diyorsunuz canlarım?
Oyu canim benim şükürler olsun Rabbim aratmadi sana istediğin vakit versin meyveni inşallahNilnur,deryasarang ve dumann sizlerle çok dertleştik en çok sizin güzel haberlerinize sevndm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?