amın hayırlısı olsunbıde zaman geçseeee =)
yok gunun gecmeden yapma yok canım calısmıyorummm . evdeyım butun gun ondan heralde cok dusunuyorumm elımde olmadan :) bırde bız eşimle ailemizden oturuyoruz . türkiyededegılız . tek oldugum ıcın devamlı aklımda :)Geçmiyor canım malesef.Neyse ki çalışıyorum bazen unutuyorum.Sen çalışıyor musun?
Bir de ben geçen hafta gebelik testi aldım yanımda taşıyorum.Her gün yapmak istiyorum sonra biraz daha bekle diyorum.
Almasaydım aklımda olmazdı,şimdi sürekli aklımda :) ama adetim geçmeden yapmamaya kararlıyım.
Canım Almanya'da mısın yoksa?Bu ara kimi sevsem Almanya'da:) Evde kendini eğlendirmeye çalış canım kafanı meşgul edecek işler yapmaya çalış.Ben de yeniyim burada ama eskiden beri okurdum kafaya takmak hiç iyi değil diyorlar. Ben de yapıyorum ama sen içini ferah tut.yok gunun gecmeden yapma yok canım calısmıyorummm . evdeyım butun gun ondan heralde cok dusunuyorumm elımde olmadan :) bırde bız eşimle ailemizden oturuyoruz . türkiyededegılız . tek oldugum ıcın devamlı aklımda :)
yok canımm Kıbrıstayım :) vallaa oyle yapmaya calısıyorum ama artık ne kadar basarabılırsem :) bakalım beklıyecez baska yolu yok :)Canım Almanya'da mısın yoksa?Bu ara kimi sevsem Almanya'da:) Evde kendini eğlendirmeye çalış canım kafanı meşgul edecek işler yapmaya çalış.Ben de yeniyim burada ama eskiden beri okurdum kafaya takmak hiç iyi değil diyorlar. Ben de yapıyorum ama sen içini ferah tut.
31 ocak ben de bekliyorum hayirlisi olsun canim yaadet belirtileri var valla ama kısmet diyorum .. senin bat ne zaman? belirti var mı hiç
malesef negatifffff2 gün geç miş seninde panik yapma bebek büyüyor ya ondandır korkma.sonuç çıjınca hemen dr a.şimdi uzan iş falan yapma
malesef negatifffff
2 gün geçmişti. zaten doktorlar normal yolla hamile kalman imkansız diyolar. ama ne bileyim insan bekliyo normal yollada bi ihtimal. hayırlı böyleymiş ne yapalım. nisan mayısa kadar olmazsa tüp bebege başlıcaz.slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza :)
malesef negatifffff
Hoşgeldin tkglcn, nasılsın inşallah iyisindir. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım, sıkıntılarını gidersin inşallah. :) moralini bozma, bak nasıl istiyordun bir zamanlar, aslında herşey Allah'ın takdiri, o bir insanın yaratılmasını buyurduysa bizim elimizden ne gelir ki...
bnde sizleri ozledm sevdam seni listeme koymamışım adını k.bakma :) hayırlısı neyse o olsun hakkımızda ben bu ay olmamasından yanayım ama bakalım ne olacak.yarın Bi test daha yapcam.surekli de uyuyorum kalkıyorum hala gözlerim sızlıyor hiç uyumamışım gibi.herşey kısmet rabbim istediğim an değil istemeyip beklemediğim an verdi ise hayırlısı buymuş derim sevinirim de tabi hiç ummadığım anda bana surprız olur vallaOyu canim benim şükürler olsun Rabbim aratmadi sana istediğin vakit versin meyveni inşallahozlemisim seni
Vişneli turtam seni yazma gereği bile duymadım çünkü senle irtibatı kesmedik hiç
kızlar umutlanmayayım dıyorum ama şu idrarda çamaşır suyuyla yapılan test bende hep negatıf verırıdı bugun ilk kez pozıtıf verdi bu test dogru mu yaa
canım merhaba çooook sevindim senin adına Rabbim sağlıkla versin kucağına inş. :)))Biliyorum birtanem..
özledigiM insanlarda var lolalucy( esin abla ) artık girmiyor mesela..
senle arada yazısiyoruz haberdariz birbirimizden mühim olanda kopmamak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?