Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bende adet olacak gibiyimsabahları çok fici rahimden aşağıya doğru sızı iniyor sanki adedim gelecek gibi hemen ama bilmiyorum yine psikolojik olarak bu seferde gelmiyor galiba, kaldım şu psikolojinin elinde.

amın hayırlısı olsun bıde zaman geçseeee =)

Geçmiyor canım malesef.Neyse ki çalışıyorum bazen unutuyorum.Sen çalışıyor musun?
Bir de ben geçen hafta gebelik testi aldım yanımda taşıyorum.Her gün yapmak istiyorum sonra biraz daha bekle diyorum.
Almasaydım aklımda olmazdı,şimdi sürekli aklımda :) ama adetim geçmeden yapmamaya kararlıyım.

yok gunun gecmeden yapma yok canım calısmıyorummm . evdeyım butun gun ondan heralde cok dusunuyorumm elımde olmadan :) bırde bız eşimle ailemizden oturuyoruz . türkiyededegılız . tek oldugum ıcın devamlı aklımda :)

Canım Almanya'da mısın yoksa?Bu ara kimi sevsem Almanya'da:) Evde kendini eğlendirmeye çalış canım kafanı meşgul edecek işler yapmaya çalış.Ben de yeniyim burada ama eskiden beri okurdum kafaya takmak hiç iyi değil diyorlar. Ben de yapıyorum ama sen içini ferah tut.

yok canımm Kıbrıstayım :) vallaa oyle yapmaya calısıyorum ama artık ne kadar basarabılırsem :) bakalım beklıyecez baska yolu yok :)

kızlar bende kahverengi akıntı geri başladı nedir bu yarın sabah bır test yapayım en ıyısı.
kızlar sizde yerleşme lekesi kaç gün sürdü

slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza :)
2 gün geçmişti. zaten doktorlar normal yolla hamile kalman imkansız diyolar. ama ne bileyim insan bekliyo normal yollada bi ihtimal. hayırlı böyleymiş ne yapalım. nisan mayısa kadar olmazsa tüp bebege başlıcaz.

malesef negatifffff

adetin başladımı başlamazssa bekle sonra bikez daha yaptır kuzum.mide bulantın devam ediyor mu başka belirti varmı göğüs ucu ağrısı gaz şikayet leri bu şikayetlerin varsa belki geç döllenmiştir o yüzden bir hafta bekle kendinide yorma

benim hastalığa 6 gün var ve kasıklarımda sancılar oluyor bi yorgunluk hali ara sıra mide bulantılarım oluyor ve akıntım var. sizce??

Oyu canim benim şükürler olsun Rabbim aratmadi sana istediğin vakit versin meyveni inşallah ozlemisim seni
bnde sizleri ozledm sevdam seni listeme koymamışım adını k.bakma :) hayırlısı neyse o olsun hakkımızda ben bu ay olmamasından yanayım ama bakalım ne olacak.yarın Bi test daha yapcam.surekli de uyuyorum kalkıyorum hala gözlerim sızlıyor hiç uyumamışım gibi.herşey kısmet rabbim istediğim an değil istemeyip beklemediğim an verdi ise hayırlısı buymuş derim sevinirim de tabi hiç ummadığım anda bana surprız olur valla

Vişneli turtam seni yazma gereği bile duymadım çünkü senle irtibatı kesmedik hiç

kızlar bişi sorcam size benim bu ayın 4ünde leke ile başladı 5inde kanama tam oldu sat 4 mü 5 mi ? kafam karıştı ya son zamanlard böyle olmaya başladı nedendir bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…