Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Slm kızlar bugün benim de regl günüm gelen giden yok ama 1 haftadır sancı giriyor çıkıyor. Bi çok hamilelik belirtilerini yaşıyorum. Dün akşam test yaptım ama negatif sizce erken mi yapmışım

Evet aynen bende oyleyim.ben simdi bir hafta izinliyim bi de.ins daha çabuk gecer zaman izinliyken.

benim de 9 gunum var.aslinda daha hic bi belirti olmaz ama iste gonlumuze soz geciremiyoruz .
BEn bi de cok kimseyle paylasmiyorum bisey.o yuzden surekli burda biseyler okuyup duruyorum.acaba su belirti var mi?hah midem agridi hah cildim pul pul oldu.incik incik didikliyorum valla.

kızlar test yapsam çıkar mı ya biri cevap versin bana lütfen bugün adet günüm ama sadece fazla akıntım var ???

Ben bu ay ovu testi yaptim ve hamile kaldim cok yogun olan akinti geldikten 4 yada 5 gun sonra koyu cizgiyi gordum ovu testinde onceki aylar hep o akintiyi takip ettigim icin tutturamadik sanirsam ama o akintinin olmasida cok onemli cunku o akinti sayesinde spermler daha uzun yasiyo ve yumurtayla bulusuyomus bide spermlerdeki gereksiz ve zararli materyalleri atiyomus o akilar. Yalniz yumurtlama gununde ve sonrasinda da yogun degildi ama vardi yum aki kivamindaki akinti dollenmeden sonrada sut beyazi kremsi akintilar geldi

kızlar test yapsam çıkar mı ya biri cevap versin bana lütfen bugün adet günüm ama sadece fazla akıntım var ???
Benim 8 yada 9 gun oncesinde saatler sonra cizgi olustu 5 gun kala hemen cikti silik cizgi yumurtlama gununu biliyosan ve o gunleri degerlendirdiysen bi saglik sorununda yoksa cikar cnm

hamile kalan kader ark var onlara bakıyorum arada grip :) hep bu vişneli turtam tutturdu beni yalnız bırakma diye
Bencede cnm yalniz birakma buralari ozletme kendini kimyasal gecirmistin ya onun etkilerini bi atlat rabbim senide 2. Kez anne yapacaktir tatlim inşallah

Benim 8 yada 9 gun oncesinde saatler sonra cizgi olustu 5 gun kala hemen cikti silik cizgi yumurtlama gununu biliyosan ve o gunleri degerlendirdiysen bi saglik sorununda yoksa cikar cnm
çok şükür bi sağlık sorunum yok zaten 1 kızım var 3 yaşında :) ama ateşim dün gece 37 idi 1 saat önce ölçtüm 35 olmuş canım adet gelio sanırım.. ama bi yandan da akıntım var aha adet geldi diye wc ye gidiyorum ama bi bakıyorum akıntı gelmiş :/

aslında cevredekı kıslerle şu an bır sey paylaşmamak en ıyısı, sahsen ben nazara da ınan bırısıyım bebek olsun da bakalım, sonra duyurulur acelesi yok dedıgın gibi canım aslında bir sey olmaz daha erken ama insanın da içi içini yiyor, elimde ovulasyon takvımı, uygun gün buhün yok yarın, yok şöle yok böle , benim adam da strese girdi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…