Evet aynen bende oyleyim.ben simdi bir hafta izinliyim bi de.ins daha çabuk gecer zaman izinliyken.Dun iyice moda girmistim mesela ben kasik agrim cok artmisti zorladi epey.bugun azaldi cok hissetmiyorum ve üzülüyorum.sonrada gectigine gore psikolojik deildi dunku agrim diye avutuyorum kendimi.cok saglikli dusunemiyorum kafaya takinca farkindayim ama tutamiyorum kendimi
benim de 9 gunum var.aslinda daha hic bi belirti olmaz ama iste gonlumuze soz geciremiyoruz .benım 10 günlük bir sürem var, umarım önümüzdeki regl dönemim olmaz da gebe kalırım ... bende sürekli gebelik için, belirtiler, bebek vs hakkında internetten araştırma yapıyorum..Eşimde gülüyor halime ama o da çok heyecanlı .. :) Allah inşallah herkese nasip eder ! Beklemek zor.. :)
Ben bu ay ovu testi yaptim ve hamile kaldim cok yogun olan akinti geldikten 4 yada 5 gun sonra koyu cizgiyi gordum ovu testinde onceki aylar hep o akintiyi takip ettigim icin tutturamadik sanirsam ama o akintinin olmasida cok onemli cunku o akinti sayesinde spermler daha uzun yasiyo ve yumurtayla bulusuyomus bide spermlerdeki gereksiz ve zararli materyalleri atiyomus o akilar. Yalniz yumurtlama gununde ve sonrasinda da yogun degildi ama vardi yum aki kivamindaki akinti dollenmeden sonrada sut beyazi kremsi akintilar geldimerhaba kızlar,
ben size bi şey danışmak istiyorum. biz bebek istiyoruz ve bu ay itibariyle çalışmalara başladık. dün gece ilişkimiz oldu ve bu akşam da yumurtlama akıntısını yoğun bir halde yaşıyorum. yumurtlama akıntısından sonra ne kadar vaktim var acaba? dün gece ilişki olduğu için ben yarın akşam da olursa değerlendirmiş olacağımızı düşünüyorum ama sizce şimdi yine ilişki olmalı mı acaba?
çok teşekkürler şimdiden.
Benim 8 yada 9 gun oncesinde saatler sonra cizgi olustu 5 gun kala hemen cikti silik cizgi yumurtlama gununu biliyosan ve o gunleri degerlendirdiysen bi saglik sorununda yoksa cikar cnmkızlar test yapsam çıkar mı ya biri cevap versin bana lütfen bugün adet günüm ama sadece fazla akıntım var ???
Bencede cnm yalniz birakma buralari ozletme kendini kimyasal gecirmistin ya onun etkilerini bi atlat rabbim senide 2. Kez anne yapacaktir tatlim inşallahhamile kalan kader ark var onlara bakıyorum arada grip :) hep bu vişneli turtam tutturdu beni yalnız bırakma diye
canım biz her gün ilişki yaşadık sadece ovulasyon test koyulasmaya başladi.
2 3 gün ara verdik pozitif çıktığı gün ve ertesi gün birleşme ile hamile kaldım :)
çok şükür bi sağlık sorunum yok zaten 1 kızım var 3 yaşında :) ama ateşim dün gece 37 idi 1 saat önce ölçtüm 35 olmuş canım adet gelio sanırım.. ama bi yandan da akıntım var aha adet geldi diye wc ye gidiyorum ama bi bakıyorum akıntı gelmiş :/Benim 8 yada 9 gun oncesinde saatler sonra cizgi olustu 5 gun kala hemen cikti silik cizgi yumurtlama gununu biliyosan ve o gunleri degerlendirdiysen bi saglik sorununda yoksa cikar cnm
benim de 9 gunum var.aslinda daha hic bi belirti olmaz ama iste gonlumuze soz geciremiyoruz .
BEn bi de cok kimseyle paylasmiyorum bisey.o yuzden surekli burda biseyler okuyup duruyorum.acaba su belirti var mi?hah midem agridi hah cildim pul pul oldu.incik incik didikliyorum valla.
Hayırlı olsun canım darısı başımıza :)
canm mrb adetın ucuncu gunu bugun . ne zaman baslamam lazım ovulasyon kullanmaya ?
bırakır mıyım hiç bitanem sizi yalnız :)Bencede cnm yalniz birakma buralari ozletme kendini kimyasal gecirmistin ya onun etkilerini bi atlat rabbim senide 2. Kez anne yapacaktir tatlim inşallah
Dun kan tahlili yaptirdim SATA gore 4+6 gunluk hamileyim kizlar kese gözükmedi kanda degerim 3489 cikti .. Alttan baktirmadim pazartesi gidicem tekrar dua edin bebisimi göreyim :/ stres basti
Insallah kesyi de gorursun kalp atisini saglikli gelistigini kucagina aldigini misss kokusunu icine cektigin gunu gorursun canim sakin bozma moralini bebisin var ona tutun o da sana tutunsun!..Yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?