Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ya ates olcmek bana net bisey gibi gelmiyo o an kirginlik olabilir vucudunda tansiyonun oynar vucut hararet yapar duser veya cikar ateşin. Gerci ayni saatte dil altindan olcun deniyo ona dikkat edersek dogru sonuc verebikir belki ama insallah kizina kardes geliyodur benimde oglusum var 3.5 yasinda allah cocuklarimiza hayirli uzun omur versin. Saglik problemin yoksa sikinti yapma cnm yumurtlama takibiyle bide rabbimin izniyle olu verir inşallah

Elini karnina koydugunda orda CANın var biliyosun hisset..dua et!..benim gibi degilsin ya
Canim inanıyorum iyi olduğuna sadece çok erken normal gozukmemesi alttan baktirsaydim gozukurdu doktorlar ister istemez insanin içine şüphe sokuyo moral bozmaya meraklilar. Pazartesi ogrencez Rabbim sevincimizi yarida birakmasin inşallah olmayanlara da tez vakit saglikli bebekler nasip etsin hep duamdasiniz

Sagol canim...peki istemedigin zaman doktora soyleyip ben alttan muayene olmicam diyebiliyomusun hamilelikte...ben ilk aylar alttan sonra gelisince karindan muayene yapiliyo zorunlu dye biliyorum ama yanlismi?yani alttan muayenenin riski varmi ilk aylarda?

Herkes alttan muayneye sicak bakmadigi için doktor istersen yapiyo bana devlette sormadi bile doktor.pazartesi degerim 7000 i geçmiş olur kesenin normal ultrasonla gözükmesi lazim bakalim.devletteki ultrasonlar pek kaliteli olmadigi için onerilmiyo inşallah goruruz yavrumuzu alttan baktiririm artik goremezsek

Benimde 5 gün geçti göğüslerimde şişlik acı Ağrı var ara sıra ateş oluyor birazdan midem bulanıyor ama psikolojik te olabilir. 3 kere test Yaptım adetim geceden ince hep negatif çıktı . ;( test yapmaya da korkar oldum etkileniyorum çünkü . Çok merak ediyorum .

Canimm hamile olabilirsin gebelik testi yap bence:)

Kızlar simdi farkettim göğüs cevremde mavi damarlar oluşmuş kaç gündür agriyo zaten.meraktan ölucem geçsin su zaman

kizlar yarin adet gunum sol kasikta sancidan sonra son iki gundur kasik ve bel agrisi da basladi bgun de cok fena akinti var yemek yedigimde de midem bulaniyor yaa Allahimmm adet mi olcam ki hamilelikle adet belirtileri nerdeyse ayni

amin rabbim cümlemizi evlatlarını korusun sağlıklı hayırlı ömürler versin inş. :) biraz önce ateşimi yine ölçtüm düşüyo mu diye ama 36,7 çıktı ay nasıl bi duygu 10 çocuğum olsa yine aynı heyecanı yaşarız biz anneler :)

Benim adet 3-4-5 şubat arası. Aslında umutlanmıyim diyorum ama elimde değil geçmeden test yapmıycam bu sefer dedim ama çooook sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…