erken olmasa da oluyor adetten iki gün 3 gün önce klasık testle gebeliğini öğrenen çok var hayatım senn bide gününmüş bak biz senden çokk sabırsızlandıkerken gebelik testi almadım ki adet günüm bugündü çıkmaz bence..
Evet cnm ya ilk cocuktaki gibi heyecan var yada ilk cocuk tecrubesizlik ya belkide oyuzden onda yasayamadiklarimi yasamak tabiki kendi adima konustum biraz cunku ilk hamileligim sorunlu gecmisti insallah o sikintilar tecrube oldu bana insallah hersey daha guzel olacak:))amin rabbim cümlemizi evlatlarını korusun sağlıklı hayırlı ömürler versin inş. :) biraz önce ateşimi yine ölçtüm düşüyo mu diye ama 36,7 çıktı ay nasıl bi duygu 10 çocuğum olsa yine aynı heyecanı yaşarız biz anneler :)
Cikabilir aslinda cnm test yaptin mi hic?Canım bugünü saymazsak son 4 gun
Cikabilir canim yarin yap bence ne kaybedersin ki yap gitsin aklinda kalicagina:)erken gebelik testi almadım ki adet günüm bugündü çıkmaz bence..
Canim illaki erken gebelik testine gerek yok normal gebelik testiyle yap?erken gebelik testi almadım ki adet günüm bugündü çıkmaz bence..
gaza getirmeyin yaaaaaaaaaaaa dayanamayıp yaparım şimdi yoksa :)Canim illaki erken gebelik testine gerek yok normal gebelik testiyle yap?
hahaha olacak şeyi söyleyim sana test negatif çıkıcak sonrada adet başlıycak ardındanCikabilir canim yarin yap bence ne kaybedersin ki yap gitsin aklinda kalicagina:)
Kuzum gidip yaparmisin testi ya dusunup duracagina yap kurtul yani her halukarda bekliycez kirmizilari ben olsam dayanamaz yapardim benim ilk hamileligimde o kadar cok akintim olmusti ki kontrole giderken giyicek camasir bulamamistim:)ya kızlar bu akıntı adet olacağına mı işaret bi yerde öyle okudum :/ eğer öyleyse gelio benim kırmızılar
tamam yapıyorum şimdi kalkıp gerçi sabah idrarıyla yapsam daha iyi olur dimi?Kuzum gidip yaparmisin testi ya dusunup duracagina yap kurtul yani her halukarda bekliycez kirmizilari ben olsam dayanamaz yapardim benim ilk hamileligimde o kadar cok akintim olmusti ki kontrole giderken giyicek camasir bulamamistim:)
Ben bu ay ovu testi yaptim ve hamile kaldim cok yogun olan akinti geldikten 4 yada 5 gun sonra koyu cizgiyi gordum ovu testinde onceki aylar hep o akintiyi takip ettigim icin tutturamadik sanirsam ama o akintinin olmasida cok onemli cunku o akinti sayesinde spermler daha uzun yasiyo ve yumurtayla bulusuyomus bide spermlerdeki gereksiz ve zararli materyalleri atiyomus o akilar. Yalniz yumurtlama gununde ve sonrasinda da yogun degildi ama vardi yum aki kivamindaki akinti dollenmeden sonrada sut beyazi kremsi akintilar geldi
Daha iyi olur canim bekle artik sabaha yap insallah vardir ayy cheyecan dorukta:)tamam yapıyorum şimdi kalkıp gerçi sabah idrarıyla yapsam daha iyi olur dimi?
Canım yumurtlama tarihini belirledikten sonra 2 gün önceden başlayarak iki günde bir ilişkiye girmen öneriliyor.çünkü yumurta hücresi 24 saat sperm ise vücutta 3 gün kaliyor.2 gün önce başlarsan yumurtlama sırasında zaten vücutta sperm olduğu için isini kolayastirabilip şansını arttırabilir.hergun ilişki sperm sayisi ve kalitesi açısından onerilmiyor. O yüzden 1 gün arayla ilişki en sağlıklı si.zaten vücudunda spermi 3 gün tutuyor.
Yap kiz hadi bakalimgaza getirmeyin yaaaaaaaaaaaa dayanamayıp yaparım şimdi yoksa :)
sabah idrarı daha etkili olmaz mı ya?Yap kiz hadi bakalim
Ya oyle diyolar yani testte de oyle yaziyo ama ben hep ilk idrarimla yaptim sonuc dogru negatif zaten negatifti:)2tane varsa birini simdi yap olmadi sabah tekrarlarsinsabah idrarı daha etkili olmaz mı ya?
Hadi canim ama yaaaasabah idrarı daha etkili olmaz mı ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?