Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Er
erken gebelik testi almadım ki adet günüm bugündü çıkmaz bence..
erken olmasa da oluyor adetten iki gün 3 gün önce klasık testle gebeliğini öğrenen çok var hayatım senn bide gününmüş bak biz senden çokk sabırsızlandık

Şu vucut ısısı bi kaç gündür bendede var sanki yumurtlama dönemindeki gibi sırf o yüzden ateş ölçer sipariş ettim yarın gelecek umarım gerçekliği vardır ve inşallah hissettiğim havalardan yada psikolojik değildir

Evet cnm ya ilk cocuktaki gibi heyecan var yada ilk cocuk tecrubesizlik ya belkide oyuzden onda yasayamadiklarimi yasamak tabiki kendi adima konustum biraz cunku ilk hamileligim sorunlu gecmisti insallah o sikintilar tecrube oldu bana insallah hersey daha guzel olacak:))

ya kızlar bu akıntı adet olacağına mı işaret bi yerde öyle okudum :/ eğer öyleyse gelio benim kırmızılar

ya kızlar bu akıntı adet olacağına mı işaret bi yerde öyle okudum :/ eğer öyleyse gelio benim kırmızılar
Kuzum gidip yaparmisin testi ya dusunup duracagina yap kurtul yani her halukarda bekliycez kirmizilari ben olsam dayanamaz yapardim benim ilk hamileligimde o kadar cok akintim olmusti ki kontrole giderken giyicek camasir bulamamistim:)

Kuzum gidip yaparmisin testi ya dusunup duracagina yap kurtul yani her halukarda bekliycez kirmizilari ben olsam dayanamaz yapardim benim ilk hamileligimde o kadar cok akintim olmusti ki kontrole giderken giyicek camasir bulamamistim:)
tamam yapıyorum şimdi kalkıp gerçi sabah idrarıyla yapsam daha iyi olur dimi?

çok teşekkür ederim bu bilgi için, ben de hayıflanıyordum iyi değerlendiremedik diye. o zaman bikaç gün daha vaktimiz var demektir. umarım siz de sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize.

biz de zaten iki günde bir yapabildik, çarşamba ve bu gece olarak. öbür türlü zaten görev gibi oluyor nsanın içinden gelmiyor her gün :) çok teşekkür ederim.

bi yanım kalk yap diyo diğer yanım bekle negatifi görme diyo ya off çişim geldin yapayım bari.. off negatif çıkacak yine yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…