- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
kaç gün kalmıştı senin canım BATaKizlar ya çok heyecanlıyım çok çok hiç beklemiyordum umudum yoktuinşallah hamileyimdir ya çift demi ta soluk gibi ama inş ya inşallah
kaç gün kalmıştı senin canım BATa
yaaaaaaaa maşallahhhh :) hayırlı uğurlu olsuuunnn :)
Hangi şehirdesin canım? Ankarada 1 saatte veren hastane var bildiğim..müdavimi oldm artık =))Canım arkadasım ınsallah hamıleyızdır Rabbım sanada en kısa zamanda hayırlısını nasıp etsın suan ınan bende cok mutlu degılım kan degerlerıme baktırmak ısıtorum baktırana kadar 2 tane daha test alıcam bır aksam bırde sabah denıcem bırde bır hastane bulmaya calısıyorum en kısa zamanda test sonucu veren
naptın canım gittin mi verdn mi kan?ıstanbul avrupa yakası cnm eyup kagıthane şişli gop yakın bana gıderım neresı olursa
İnşallah canım benim inşallah. Yarın adet günüümmmmInsaallah test sonucun güzel çıkar hayırlı haberlerını alırız.
Kaldı 1benımde son 2 gün :=)
Maşallah, gözün aydın canım. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah. BAT bugün müydü?kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 37.76 sonuc doktor cok erken gebelik hayırlııı olsunnnnnnnnnnnn dedi ya inanamıyorum
dündü canım sanki değerim düşük gibi yaMaşallah, gözün aydın canım. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah. BAT bugün müydü?
daha yeni amaa minicik birkaç haftalık bir yavrucuk odündü canım sanki değerim düşük gibi ya
canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucğına almayı nasip etsin inşallahALLAHIn izni.ile 1 _ 2 haftalik Gebeyim Rabbim sağlıklı kucağıma almayi nasip etsin .bunu.okuyan ark da aynı haberi mutlulukla alsın inşallah Rabbim huzur ve mutluluk versin ...... dua edin ban ne olur suan çok ihtiyacım var ........
Ben :)Kizlar sol kasigim ara ara agriyor belim agriyor sil bacagima vuruyo agrisi yogun olmasada akintim var bazen yogunlasiyo.Dun gece gogus agrilarm basladi bgn regl olmam lazmdi olmadm bnm gibi belirtisi olup hamile olan var mi ?
canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucğına almayı nasip etsin
Amin allah razı olsun Allahım bütün isteyen herkese nasip etsin
Ayni mi hepsi :) bide atesin var miydi bnm yokdaBen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?