Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım sana sordum belirti var mı diye

belirti diyebiliceğim pek de bişey yok aslında yumurtlama döneminden beri göğüslerimde değişmeli olarak hassaslık var. sarı akıntı benmde var ama aşırı değil.

ama canım tatlı istiyosa kesin gelecek benm kırmızılar

Merhaba arkadaslaırm bu topıgı ıyıkı bulmusum ıyıkı sızlerle tanısmısım
Öncelıkle ....
Asırı derece bel agrımda sonra adetıme 1 gun kaldı ve regl olacakmısım gıbı kasık agrısı cekıyorum
Doktorum sag tarafında 2 cm kıst var ama bu hamılelık kıstıde olabılır demıstı ... Bır umut fılızlendı ıcıme sızınle gunlerımı tek tek sayıyorum...
Sızdekı belırtılerı sımdı okuyunca dahada heyecanlandım benımde sol tarafım da agrı var ya benım regl olmadan 1 gun once ve ya ılk gun cok cok asırı agrır yuruyemem ama bu oyle degıl. Batmamı anlaammadım :)
Goguslerıme dokununca acıyo ve buyudunu ılk kez bu kadar hıssettım ama belkı pskolojıktır.
Bırde karnım cok sısss. ::)
Sanırım regl olucam ?
Bugunde olmazsam gıdıcem test alıcam yapıcam kızlarrrr :)))

Benimde adetime 3 gün var kasık ağrısı,göğüs ağrısı yok bende ama içimde bi umut var:) inşallah hayırlısı olur...

merhaba kızlar ben geldim :)

ıkı ıdrar testındede ben bişe goremedım.. ama inşallah ıkınızde hamılesınızdır.. prenses caanım ne zaman sonuclar .. bende merak ettım dogrusu

bu arad bugun adet olmam lazımdı.. ama hala tık yokj.. ne ağrı ne bişe.. şaşkınım baya ben yaa.. onca korunmadan sonra hamıleysemm mucizeden başka bişeee olmayacakk

bir saat sonra canım bakalım

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 37.76 sonuc doktor cok erken gebelik hayırlııı olsunnnnnnnnnnnn dedi ya inanamıyorum
canım benımm cok cok cok mutluu ols yaa vallahı cok sevındım adına.. diğer forumada yazdım.. sag saglım kucagına laırsın ınsallah.. Rabbımm hayırlı ugurluu eylesınn

tatlım benim bi saate inşallah alacağım lütfen dua et hakkımda hayırlısı çokkkkkk istiyorum çokkkkkkkkk

Bebegım hayırlısı olsun ıomnsallah beklıyorum ahyırlı haberlerını ama cok kotu brısey oldu sıze yazdıktan sonra annem aradı kos dedı kosasa kosa eve gıttım bır baktım annem yegenımın bacagına kaynar su dokmus kap kaynar soyduk soguk suya tuttum yanık kremlerı surdum sonra hastaneye gonderdım geldım ((((((((((((...
Ya kımsenın ne olacagı bellı degıl yegenımın de yarın mevludu vardı 1 yas mevludu ((Anneme bagırdım cagırdım ....
Yegenım bronsıt aslım hastası sen gıt kaynar su koy legene kucagınada bebegı al battanıye ort ustune cocugun nefesı acılsınmıs cocukta ayagıyla ıtmıs yanmıs anneme bagırdım cagırdım suan ona oyledavrandıgım ıcınde uzuluyorum ama annem boyle bır cahıllık yapacak ınsan degıldı .... Ouuf ouf Dua edın kızlar ne olur dua edın yegenımın yanıgı cok cok cok cabuk gecsın ınsallah cok buyuk ya
Elım ayagım tıtredı suan sıze yazarak rahatlıyorum

canım ya cok gecmıs olsunn kurban olurum ben o miniğee..Rabbımm sifa versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…