Canım sana sordum belirti var mı diye
Uçuk pembe bir çizgi var canımNolur birşey söyleyin Görüyor mısınız cok şaşkınım ben mi uyduruyorum
kan testi yaptırdım şimdi sonuc bekliyorum inşallah hamişimdirUçuk pembe bir çizgi var canım
İnşallah canımmkan testi yaptırdım şimdi sonuc bekliyorum inşallah hamişimdir
Var cizgi canimNolur birşey söyleyin Görüyor mısınız cok şaşkınım ben mi uyduruyorum
kan testi yaptırdım şimdi sonuc bekliyorum inşallah hamişimdir
tatlım benim bi saate inşallah alacağım lütfen dua et hakkımda hayırlısı çokkkkkk istiyorum çokkkkkkkkkayyy ınsallah canım arkadasım ne zaman sonuclanır cok sevınıcem sneın adına ya ınsallah hayrlısı ıle saglık lı bır evladıız olur ınsallah
İnşallah güzel haberini alırıztatlım benim bi saate inşallah alacağım lütfen dua et hakkımda hayırlısı çokkkkkk istiyorum çokkkkkkkkk
inşallahhhhhhhh canımm sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah güzel haberini alırız
bir saat sonra canım bakalımmerhaba kızlar ben geldim :)
ıkı ıdrar testındede ben bişe goremedım.. ama inşallah ıkınızde hamılesınızdır.. prenses caanım ne zaman sonuclar .. bende merak ettım dogrusu
bu arad bugun adet olmam lazımdı.. ama hala tık yokj.. ne ağrı ne bişe.. şaşkınım baya ben yaa.. onca korunmadan sonra hamıleysemm mucizeden başka bişeee olmayacakk
hadi hayırlısı gülüm yaa.. Hakkınızda hayırlı olan ne ise o olsun.. bizlerede haber vermeyı unutmaa canım..bir saat sonra canım bakalım
canım benımm cok cok cok mutluu ols yaa vallahı cok sevındım adına.. diğer forumada yazdım.. sag saglım kucagına laırsın ınsallah.. Rabbımm hayırlı ugurluu eylesınnkızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 37.76 sonuc doktor cok erken gebelik hayırlııı olsunnnnnnnnnnnn dedi ya inanamıyorum
tatlım benim bi saate inşallah alacağım lütfen dua et hakkımda hayırlısı çokkkkkk istiyorum çokkkkkkkkk
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 37.76 sonuc doktor cok erken gebelik hayırlııı olsunnnnnnnnnnnn dedi ya inanamıyorum
canım ya cok gecmıs olsunnBebegım hayırlısı olsun ıomnsallah beklıyorum ahyırlı haberlerını ama cok kotu brısey oldu sıze yazdıktan sonra annem aradı kos dedı kosasa kosa eve gıttım bır baktım annem yegenımın bacagına kaynar su dokmus kap kaynar soyduk soguk suya tuttum yanık kremlerı surdum sonra hastaneye gonderdım geldım((((((((((((...
Ya kımsenın ne olacagı bellı degıl yegenımın de yarın mevludu vardı 1 yas mevludu((Anneme bagırdım cagırdım ....
Yegenım bronsıt aslım hastası sen gıt kaynar su koy legene kucagınada bebegı al battanıye ort ustune cocugun nefesı acılsınmıs cocukta ayagıyla ıtmıs yanmıs anneme bagırdım cagırdım suan ona oyledavrandıgım ıcınde uzuluyorum ama annem boyle bır cahıllık yapacak ınsan degıldı .... Ouuf ouf Dua edın kızlar ne olur dua edın yegenımın yanıgı cok cok cok cabuk gecsın ınsallah cok buyuk ya
Elım ayagım tıtredı suan sıze yazarak rahatlıyorum
canım ya cok gecmıs olsunnkurban olurum ben o miniğee..Rabbımm sifa versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?