çok geçmiş olsun canım ya çok kötü olmuş rabbim şifa versinAmin kızlar Allah :Razı olsun
Canım hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almyayı nasip etsinkızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 37.76 sonuc doktor cok erken gebelik hayırlııı olsunnnnnnnnnnnn dedi ya inanamıyorum
cok sevindim canım yaaaaa:) ins. degerlerin düzenli artar ve saglıklı bı hamilelik gecirirsin. darısı basımızaaaakızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 37.76 sonuc doktor cok erken gebelik hayırlııı olsunnnnnnnnnnnn dedi ya inanamıyorum
Bu da az önce yaptım dayanamadim. Aynen ben de aşırı Tatlı istediği... Akıntı da tırt çıktı. Gelecek aya kaldı ümitlerbelirti diyebiliceğim pek de bişey yok aslında yumurtlama döneminden beri göğüslerimde değişmeli olarak hassaslık var. sarı akıntı benmde var ama aşırı değil.
ama canım tatlı istiyosa kesin gelecek benm kırmızılar
Hayırlı olsun canım çok sevindimkızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 37.76 sonuc doktor cok erken gebelik hayırlııı olsunnnnnnnnnnnn dedi ya inanamıyorum
bak metin yazdığın yerde dosya yükle yazıyor canımKizlar test yaptım çift çizgi gibi nasil fotoyuklenjyo t3ledondan beceremedim heyecandan olucem ne olur bakın ilk kez yaptım evde
yaaaaaaaa maşallahhhh :) hayırlı uğurlu olsuuunnn :)Canım bakın ama şimdi yaptım sabah ki idrarim değil
e hamilesin teste göre tebriklerrr:)Canım bakın ama şimdi yaptım sabah ki idrarim değil
tebrikler canımmmmmmmmmm süper çizgi hayırlı uğurlu olsun kanda doğrula ama hemenCanım bakın ama şimdi yaptım sabah ki idrarim değil
Arkadaşım hamilemiyim ya kizlar regl sancısida var gibi adetime 1gun kaldıyaaaaaaaa maşallahhhh :) hayırlı uğurlu olsuuunnn :)
tatlımmmm eğer senin bu çizgi silikse benimki yoktu bile bak ama şükür ki değerim hamile olduğumu gösterdi senin değerin daha yüksek çıkar maşallah çizgin süper sakin olKizlar ya çok heyecanlıyım çok çok hiç beklemiyordum umudum yoktuinşallah hamileyimdir ya çift demi ta soluk gibi ama inş ya inşallah
benimde ne akıntım vardı nede göğüs ağrısı canım benim bence sakin ol stres yapma inşallah hamiş haberini verirsin ama daha erken inşallah hamişsindir canım benimBAT 18 mart...ne akıntı belirtisi var ne göğüs...ha bi de dün yaptığım kalbim kadar temiz beyaz T çizgili gebelik testim var...sadece sürekli belime vuran bir ağrı..ara ara sağ ve sol kasığımda dönüşümlü olarak batma...ama tabii benim minnoş çikolata kistlerimden de kaynaklı olablr bu durumne diyorsunuz...var mı belirti
Amiiiin amin amiiiiiiiin...pek umutluydum bu aydan...benimde ne akıntım vardı nede göğüs ağrısı canım benim bence sakin ol stres yapma inşallah hamiş haberini verirsin ama daha erken inşallah hamişsindir canım benim
tatlım gününü bekle en erken hayal kırıklığı yaşamaktan başka bişey değil erken yapıncaAmiiiin amin amiiiiiiiin...pek umutluydum bu aydan...İnşallahhh..günüme kdr beklemem lazım di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?