Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bu da az önce yaptım dayanamadim. Aynen ben de aşırı Tatlı istediği... Akıntı da tırt çıktı. Gelecek aya kaldı ümitler

Eklentiler

• 2015-03-13 12.00.10.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 89
Kizlar test yaptım çift çizgi gibi nasil fotoyuklenjyo t3ledondan beceremedim heyecandan olucem ne olur bakın ilk kez yaptım evde

BAT 18 mart...ne akıntı belirtisi var ne göğüs...ha bi de dün yaptığım kalbim kadar temiz beyaz T çizgili gebelik testim var...sadece sürekli belime vuran bir ağrı..ara ara sağ ve sol kasığımda dönüşümlü olarak batma...ama tabii benim minnoş çikolata kistlerimden de kaynaklı olablr bu durum ne diyorsunuz...var mı belirti

Kizlar ya çok heyecanlıyım çok çok hiç beklemiyordum umudum yoktu inşallah hamileyimdir ya çift demi ta soluk gibi ama inş ya inşallah
tatlımmmm eğer senin bu çizgi silikse benimki yoktu bile bak ama şükür ki değerim hamile olduğumu gösterdi senin değerin daha yüksek çıkar maşallah çizgin süper sakin ol

prens-es mucize_bebek ikiniz de bugn güzel haberlerle şenlendirdiniz umut oldunuz bizlere :) bende yukarda şöyle bir şeyler yazdım..ne dersiniz bu işler belirtiye fln kaldı bende...

BAT 18 mart...ne akıntı belirtisi var ne göğüs...ha bi de dün yaptığım kalbim kadar temiz beyaz T çizgili gebelik testim var...sadece sürekli belime vuran bir ağrı..ara ara sağ ve sol kasığımda dönüşümlü olarak batma...ama tabii benim minnoş çikolata kistlerimden de kaynaklı olablr bu durum ne diyorsunuz...var mı belirti

benimde ne akıntım vardı nede göğüs ağrısı canım benim bence sakin ol stres yapma inşallah hamiş haberini verirsin ama daha erken inşallah hamişsindir canım benim

benimde ne akıntım vardı nede göğüs ağrısı canım benim bence sakin ol stres yapma inşallah hamiş haberini verirsin ama daha erken inşallah hamişsindir canım benim
Amiiiin amin amiiiiiiiin...pek umutluydum bu aydan... İnşallahhh..günüme kdr beklemem lazım di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…