Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlarr..BAT 18 mart benim hatırlayan vardır belki...sabah test yaptım...negatif çok üzgünüm...oysa çok ümitliydm bu ay
hatırlıom..sen aklıma geliosun ümitleniorm...ama canım çok acıo..etrafta bir bebek bir hamile görsem bir de 4 gün kala bile pozitif görenler var...onları da düşünüorm bilmiorm..çok ağlıom
cannım benım ya üzülme ınsaallah hamılesındır olumlu duşun Allah bızlere de nasıp etcek ınsaallah bol bol dua et

cannım benım ya üzülme ınsaallah hamılesındır olumlu duşun Allah bızlere de nasıp etcek ınsaallah bol bol dua et
Hep dua ediorm.cok sagol allah razi olsun..daha 4 gun var bilmiorm napcgmi ve sifir belirti...hatta adet olckmsm gbi sistim 2 kilo gaz siskinlk geldi tartiya gore...hep adet belirtisi pfff

1. BAT tarıhlerı yakın olan arkadaşlar; benım son 3,5 gun.

Canim konumun üstüne konu gibi oldu ama bu?
yok bebegm senn konun ilk göz ağrısı gebelkle ilgili de değil dua ediyoruz.belki katılmak isteyen olur diye paylaştım.sorun edeceğini düşünemedm k.nbakma

bu arada kızın oluyormuş sağlık sıhatle gelsn inşallah sil istersen mesajı btanem.sorun dgl

yok bebegm senn konun ilk göz ağrısı gebelkle ilgili de değil dua ediyoruz.belki katılmak isteyen olur diye paylaştım.sorun edeceğini düşünemedm k.nbakma

Bebeğim sorun etmedim Estağfurullah..
Bizleride unutma arada uğra buralara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…