Kızlarr..BAT 18 mart benim hatırlayan vardır belki...sabah test yaptım...negatifçok üzgünüm...oysa çok ümitliydm bu ay
cannım benım ya üzülme ınsaallah hamılesındır olumlu duşun Allah bızlere de nasıp etcek ınsaallah bol bol dua ethatırlıom..sen aklıma geliosun ümitleniorm...ama canım çok acıo..etrafta bir bebek bir hamile görsembir de 4 gün kala bile pozitif görenler var...onları da düşünüorm bilmiorm..çok ağlıom
Hep dua ediorm.cok sagol allah razi olsun..daha 4 gun var bilmiorm napcgmicannım benım ya üzülme ınsaallah hamılesındır olumlu duşun Allah bızlere de nasıp etcek ınsaallah bol bol dua et
hanımlar hep brlikte tek yürekte dualar yükseltmek adına semaya sizleri de sayfama davet ediyorum.dua her kapıyı açan tek anahtardır.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hanimlar-gonuller-bir-olsun.778582/page-218
- BAT tarıhlerı yakın olan arkadaşlar; benım son 3,5 gun.
18-19 mart...son 2.5 diyelim tam olsun :)
- BAT tarıhlerı yakın olan arkadaşlar; benım son 3,5 gun.
yok bebegm senn konun ilk göz ağrısı gebelkle ilgili de değil dua ediyoruz.belki katılmak isteyen olur diye paylaştım.sorun edeceğini düşünemedm k.nbakmaCanim konumun üstüne konu gibi oldu ama bu?
yok bebegm senn konun ilk göz ağrısı gebelkle ilgili de değil dua ediyoruz.belki katılmak isteyen olur diye paylaştım.sorun edeceğini düşünemedm k.nbakma
bu arada kızın oluyormuş sağlık sıhatle gelsn inşallah sil istersen mesajı btanem.sorun dgl
bayagıdır grmiyordum btanem dönüş yaptm sizleym artıkBebeğim sorun etmedim Estağfurullah..
Bizleride unutma arada uğra buralara :)
elif mi koydun kuzunun adınıÇok sağol bebeğim evet :)
Yok kalsın nie sileyim..
bayagıdır grmiyordum btanem dönüş yaptm sizleym artık
elif mi koydun kuzunun adını
Iyi oldu ya eski arkadaslar hep kayboldu çoğu hesabı kapattı
kız ben seni eylül biliom ya :) hiç sorma çoğu ark yok bakıyorum bulamıyorum.bnde yogun zamanlar atlattım ama burdaym artık yanndayım bacımmmm :)Yok eylül benim adım elif :)
kız ben seni eylül biliom ya :) hiç sorma çoğu ark yok bakıyorum bulamıyorum.bnde yogun zamanlar atlattım ama burdaym artık yanndayım bacımmmm :)
:) kaybolma zor buluyoruz birbirimizi
kaybolmam bebeğim daha doğumun var onu bekliycez beraber heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?