Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlaaar merhaba:) benin bat 21 mart bende geldim :) hoş dün test yaptım negatif çıktı ama ben yine adetimi bekliycem dua istiyorum:)

benim de 4 günüm var adet olmama bir hafta önce leke şeklinde kan geldi çok az sonra geçti bende 1,5 yıldır evliyim. kelebek 27 sen ne tedavisi kullanıyorsun klomen falan mı

Bugün BAT...hadi 1 de benden olsun..olsun olsun 19 MART olsun...her an olacakmışım gibi belim kasıklarım ağrıor ama göğüslerde hiçbişi yokkkkkkkkk....

kızlar 1 günüm kaldı adetime dayanamadım test yaptımmmm sabah 2 farklı marka aldım ikisindede çift çizgi çıktı.. ama daha silik ayyyyyyyyyy inşlaaahhhhhh yaaaaaaaaaaaaa dua edin...insaşşşahhhh hamileyimdir.....

canım bende oyleydım aynı gıtıtm test aldım pozıtıf cıft cızgı kan testı yaptırdım hamıleymısım :)
Cok sukur hemen gıt yaptır bencee ehmen ...

ayyy maşallahhh inşallaaahh :) kan testinden sonra sonucunu mutlaka yazzzz..bir de belirtilerini de yaz sonra canım :) hadi hayırlı olsun

kan testi verdim sonucu bekliyorum. kıza sordum adetime daha 1 gün var çıkarmı diye evet dedi.. inşallajhhhh kızlar yazarım buradan yine..Allahhıımmm isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnn....

kan testi verdim sonucu bekliyorum. kıza sordum adetime daha 1 gün var çıkarmı diye evet dedi.. inşallajhhhh kızlar yazarım buradan yine..Allahhıımmm isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnn....
Hadi inşallah tatlım belirtilerini yaz ama mutlaka bizi unutma :)

hayırlısıyla inşAllah hamilesindir canıım bende senin sonucu merakla bekliyorum:)

Belirtilerim şöyle adet olacakmışım gibi kasık ağrıları gögüste şişkinlik hassasiyet ağrı..iştah artışı...şuan bulantı falan yok...birde uyku hali ara ara....

kızlaaaaaaaaaaaaar hamileyim inanamıyorumm. değerlerim 644 çıktı.4 hafta bitmiş....allahımmmmmmmmmmmmmm şoktayım ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN HERKESE.....
canım gözünaydın çokk sevindimmm tatlımm yaa.Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.Sende sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…