kızlar 1 günüm kaldı adetime dayanamadım test yaptımmmm sabah 2 farklı marka aldım ikisindede çift çizgi çıktı.. ama daha silik ayyyyyyyyyy inşlaaahhhhhh yaaaaaaaaaaaaa dua edin...insaşşşahhhh hamileyimdir.....[/QU
ayyyy inşallah canımm allah bizede nasip etsin çift çizgiyi görmeyi
kızlar 1 günüm kaldı adetime dayanamadım test yaptımmmm sabah 2 farklı marka aldım ikisindede çift çizgi çıktı.. ama daha silik ayyyyyyyyyy inşlaaahhhhhh yaaaaaaaaaaaaa dua edin...insaşşşahhhh hamileyimdir.....
ayyy maşallahhh inşallaaahh :) kan testinden sonra sonucunu mutlaka yazzzz..bir de belirtilerini de yaz sonra canım :) hadi hayırlı olsunkızlar 1 günüm kaldı adetime dayanamadım test yaptımmmm sabah 2 farklı marka aldım ikisindede çift çizgi çıktı.. ama daha silik ayyyyyyyyyy inşlaaahhhhhh yaaaaaaaaaaaaa dua edin...insaşşşahhhh hamileyimdir.....
Hadi inşallah tatlım belirtilerini yaz ama mutlaka bizi unutma :)kan testi verdim sonucu bekliyorum. kıza sordum adetime daha 1 gün var çıkarmı diye evet dedi.. inşallajhhhh kızlar yazarım buradan yine..Allahhıımmm isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnn....
tatlım sende durumlar ne alemde nasılsınayyy maşallahhh inşallaaahh :) kan testinden sonra sonucunu mutlaka yazzzz..bir de belirtilerini de yaz sonra canım :) hadi hayırlı olsun
tatlım sende durumlar ne alemde nasılsın
tatlım çok şükür artmış değerlerim 270 olmuş 37 den 3 gündeAsıl seni sormalı tatlım naptin varmı bir gelisme
maşallah :) ozaman bebiş gelio :)tatlım çok şükür artmış değerlerim 270 olmuş 37 den 3 günde
hayırlısıyla inşAllah hamilesindir canıım bende senin sonucu merakla bekliyorum:)kan testi verdim sonucu bekliyorum. kıza sordum adetime daha 1 gün var çıkarmı diye evet dedi.. inşallajhhhh kızlar yazarım buradan yine..Allahhıımmm isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnn....
canım gözünaydın çokk sevindimmm tatlımm yaa.Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.Sende sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğinikızlaaaaaaaaaaaaar hamileyim inanamıyorumm. değerlerim 644 çıktı.4 hafta bitmiş....allahımmmmmmmmmmmmmm şoktayım ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN HERKESE.....
kızlaaaaaaaaaaaaar hamileyim inanamıyorumm. değerlerim 644 çıktı.4 hafta bitmiş....allahımmmmmmmmmmmmmm şoktayım ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN HERKESE.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?