- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
canım bende seni arıyordum benimde bat 18 mart tı hani hatırlarmısın bilmem ben de dayanamayıp dün test yaptım negatif ama çok önemsemiyorum çünkü benim iki hamileliğimde adet günü yaptığım testte çıkmıştı o yüzden sanada naçizane tavsiyem kafana bu kadar takma erken yapılan testleri gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmezmiş hatta benim ilk hamileliğimde adet gününde kanamam başladı tüh dedim adet oldum bir gün bari gecikseydi test yapardım dedim ama dayanamadım ertesi gün test yaptım çıktı.... canını hiç sıkma olacağı varsa olur eğer yoksa rabbim yazmadıysa biz ne yaparsak boş boş... sen yinede biryerlere kaybolma bak burda seni merak edenler var...Herkese günaydın...hatırlarsınız BAT 18 marttı bekleyemiyordum 8 gün kaldı 7 gün kaldı diye diye kendimi yedim bitirdim...bu sabah ilk idrarla erken test yaptım..bomboş..içim gibi, kalbim aklım ruhum gibi...evdeki 3. odam gibi hislerim gibi BOMBOŞŞŞŞŞŞŞŞ..prens-es aklıma seni getireyim diyorum ı ıh olmuyor...ben o kdr şanslı değilim diyorum...
buraya kadarmış..bana çok destek olan oldu..okuyan yazan, okuyp yazmayan, okumayan herkese teşekkürler...ben artık girmicem bu siteyeüzülüyorum...son 2 gün kala resmen adet olacakmışım gibi sancılar ağrılar...bu ay da olmadı..ne zaman olacak Rabbim bilir...umarım bekleyen herkes sağlıklı haberlere kavuşur :)))
canım hiç telaşlanma hayırlısıyla hamilesindir çünkü iğinenin etkisi geçmiştir artık yarında kanda çıkar zaten bizede müjdeyi veririrsinArkadaşlar ben bu ay ovitrelle çatlatma ignesiyle progestan kullandım. Catlatma ignesinin üstünden 16 gün geçti. progestani da geçen hafta perşembe günü bıraktım. Bugün yaptığım idrar testi de pozitif çıktı. Acaba ilaçların yan etkisi mi? Gerçi doktor yarın kan testi için cagirmisti ilacin etkisi bu kadar sürse cagirmazdi herhalde.
Off kafam çok karışık. Nolur bilen varsa cevap versin
Bilmiyorum..cok haklisin evet ama bilmiyorum bitik durindayim..karnim cok agrio sistim baya bi. Hasta olcak gibiyimcanım bende seni arıyordum benimde bat 18 mart tı hani hatırlarmısın bilmem ben de dayanamayıp dün test yaptım negatif ama çok önemsemiyorum çünkü benim iki hamileliğimde adet günü yaptığım testte çıkmıştı o yüzden sanada naçizane tavsiyem kafana bu kadar takma erken yapılan testleri gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmezmiş hatta benim ilk hamileliğimde adet gününde kanamam başladı tüh dedim adet oldum bir gün bari gecikseydi test yapardım dedim ama dayanamadım ertesi gün test yaptım çıktı.... canını hiç sıkma olacağı varsa olur eğer yoksa rabbim yazmadıysa biz ne yaparsak boş boş... sen yinede biryerlere kaybolma bak burda seni merak edenler var...
kaybolmma bence de bak ben girmeyeli forumda iki tane daha gebe haberi şenlendirmiş belki bizde şenlendiririz iki gün sonra ben bu gün test yapmadım ama yarın yapmayı düşünüyorum aksine benimde hiiiç adet belirtim yok okadar çok dinliyorum kendimi ama hiç ağrı sızı şişlik yok noluyor bana uleeen.....Bilmiyorum..cok haklisin evet ama bilmiyorum bitik durindayim..karnim cok agrio sistim baya bi. Hasta olcak gibiyimtamam kaybolmicam:)
kaybolmma bence de bak ben girmeyeli forumda iki tane daha gebe haberi şenlendirmiş belki bizde şenlendiririz iki gün sonra ben bu gün test yapmadım ama yarın yapmayı düşünüyorum aksine benimde hiiiç adet belirtim yok okadar çok dinliyorum kendimi ama hiç ağrı sızı şişlik yok noluyor bana uleeen.....
doğuruyorsun cnm acımıyor desem yalan olur sancılı bi süreç hemde çok sancılı ama gel gör ki rabbim dayanma gücünü de veriyor kulunaZaten düşünüyorum ben nasıl dogurucam die
Keşke doğumda biri elimi tutup destek verse bana
Slm canım bas donmesı fln belırtısı ınsaallah güzel haberını alırız benımde 3 gun kaldı adetee az önce ıdrar testı baktım bısı çıkmadı ıdrar ıcın cok erken ama yane de bAktım merakım gıtsın dıebenim de kaldı son 4 gün heyecanla bekliyorum bu ay gerçekten farklı olduğunu düşündüğüm şeyler var çünkü. acaip kasık ağrım var 2 hafta olcak nerdeyse ve dün akşam sanırsınız içerden birisi çekiştiriyo kaslarımı geriyo gibi. bi de cumartesiden beri ara ara acaip başım dönüyor az önce de oldu sanki oturduğum yerden düşecek gibi oluyorum. dün sabah idrar testi yaptım ama tabiki negatif gerçi daha çok erken olduğunu düşündüğüm için moralimi bozmamaya çalışıyorum. umarım bu ay olmuştur ya beklemek çok zor geliyor. evde bi tane de erken gebelik testi var yarın onu yapsam mı diye düşünüyorum ama bi yandan da çekiniyorum =)
yapma yapmaaa...moralin fln bozulur boş yere :) günün geçince yaparsın canımbenim de kaldı son 4 gün heyecanla bekliyorum bu ay gerçekten farklı olduğunu düşündüğüm şeyler var çünkü. acaip kasık ağrım var 2 hafta olcak nerdeyse ve dün akşam sanırsınız içerden birisi çekiştiriyo kaslarımı geriyo gibi. bi de cumartesiden beri ara ara acaip başım dönüyor az önce de oldu sanki oturduğum yerden düşecek gibi oluyorum. dün sabah idrar testi yaptım ama tabiki negatif gerçi daha çok erken olduğunu düşündüğüm için moralimi bozmamaya çalışıyorum. umarım bu ay olmuştur ya beklemek çok zor geliyor. evde bi tane de erken gebelik testi var yarın onu yapsam mı diye düşünüyorum ama bi yandan da çekiniyorum =)
evde var nasıl olsa ya o yüzden yapmıcam diorm ama dayanamayıp yapıyorum yine =) eşimden gizli yapıyorum kızıyo sonra üzülünce ben neden beklemiosun die =)yapma yapmaaa...moralin fln bozulur boş yere :) günün geçince yaparsın canım
aynen bende dayanamıyorum işte evde var ya dayanamayıp yapıorum negatif çıkınca üzülüyorum adetine 3-4 gün kala çıkanları okudukça acaba benimde çıkar mı diye yapıyorum negatif çıkınca nasıl olsa erken daha adet gecikince belli olur die avutuyorum ama bakalım inşalla bu ay güzel haberleri alırz =)Slm canım bas donmesı fln belırtısı ınsaallah güzel haberını alırız benımde 3 gun kaldı adetee az önce ıdrar testı baktım bısı çıkmadı ıdrar ıcın cok erken ama yane de bAktım merakım gıtsın dıe
A a a ahhhhhhhhh canım a ahhhhhhhhh benimde günüm bugün bi hevesle test yaptim NEGATİF çok sinirlerim bozuk çok artık tek cizgi görmekten bunaldim mmmmmmmHerkese günaydın...hatırlarsınız BAT 18 marttı bekleyemiyordum 8 gün kaldı 7 gün kaldı diye diye kendimi yedim bitirdim...bu sabah ilk idrarla erken test yaptım..bomboş..içim gibi, kalbim aklım ruhum gibi...evdeki 3. odam gibi hislerim gibi BOMBOŞŞŞŞŞŞŞŞ..prens-es aklıma seni getireyim diyorum ı ıh olmuyor...ben o kdr şanslı değilim diyorum...
buraya kadarmış..bana çok destek olan oldu..okuyan yazan, okuyp yazmayan, okumayan herkese teşekkürler...ben artık girmicem bu siteyeüzülüyorum...son 2 gün kala resmen adet olacakmışım gibi sancılar ağrılar...bu ay da olmadı..ne zaman olacak Rabbim bilir...umarım bekleyen herkes sağlıklı haberlere kavuşur :)))
EvetA a a ahhhhhhhhh canım a ahhhhhhhhh benimde günüm bugün bi hevesle test yaptim NEGATİF çok sinirlerim bozuk çok artık tek cizgi görmekten bunaldim mmmmmmm
tamamen aynı durumdayımmm..resmen kendi beynimle vucudumu kandırmaya çalışıyorum..ne kötüaynen bende dayanamıyorum işte evde var ya dayanamayıp yapıorum negatif çıkınca üzülüyorum adetine 3-4 gün kala çıkanları okudukça acaba benimde çıkar mı diye yapıyorum negatif çıkınca nasıl olsa erken daha adet gecikince belli olur die avutuyorum ama bakalım inşalla bu ay güzel haberleri alırz =)
çocuk oyuncağına döndü her ay beynim umarım bu bekleyiş bu ay son bulur da beynimde huzura erer =)tamamen aynı durumdayımmm..resmen kendi beynimle vucudumu kandırmaya çalışıyorum..ne kötü
merhaba bende plesenta sıvı eksikliği nedeniyle 30. haftamda canlı doğum yaptım ama 3 gün yaşadı Allah şifa versin hepimizemerhaba kizlar benimde adetimin 31.gunu.. adim ceylan sekiz yillik evliyim biri normal dogumla yedi aylikken suyu bitmis denilip alindi digeri uc aylikken dusukle sonuclandi iki canimi kaybettim nedeni rahmimde perde olmasiydi iki kere ameliyat oldum.. ardindan bekliyoruz Rabbim inşallah nasip eder
Haklısın canım bende bu gün adet oldum çok ümitliydim sabah ama olmadı erken gelmesi de bişey diyorum napalım nasip böyleymiş ümidim her ay daha çok yıkılıyor bende öyle düşünüyorum çünkü bir önce ki hamileliklerim de ne yumurtla MA günü bildim nede forumlara girmiştim inan insan çok stres yapıyor sende helal et Hakk'ınıÇikolata kistim var benim bi tarafta...belki bu ay o taraftan yumurtlamışımdr diyorum...önümüzdeki ay da aynı bu şekilde çalışcam diye şimdiden kendime hedef koydum..ve buraya çok daha az gircembaşkalarının haberlerine çooook seviniyorum ama bir yandan da içim buruluo..o bembeyaz boş çizgiyi görmek o kdr canımı yakıo ki artık...herkes hakkını helal etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?