Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ayy biraz karisik olmus seninki cnm gercekten de insallah dogru tespit olmustur sen bugunlerde kan testini ihmal etme bence zaten yarin artik 30.gunun cikar heralde artik

Evet tatlım, ovulasyon testinin azizliğine uğradım biraz ama hala umutluyum bakalım, yarın da olmazsam ertesi gün kan veririm diye düşünüyorum.

İnşallah kırmızları görmeyiz, hepimiz bebişlerimize kavuşuruz :)

Aslinda benim sonlandirmak zorunda kaldigim gebeligimin hikayesi de biraz ilginc bayaa bayaa regliylen ogrenmistim

haklısın....Allah nasip etmedikten sonra olmaz..herşeyin hayırlısı...
ama insan merakına engel olamıyor....özellikle de ilk gebelik olunca

Tesekkur ederim cnm, daha kan falan vermedim ama ins bir sorun yoktur. Darisi tum isteyenlerin basina insallah :))
Yoktur canim insallah Allah herkesin kalbine gore versin gelismeleri bildir mutlaka gecikmen olmamisti heralde dimi demekki bu testleri bikac gun once bile yapsaydin hafif cizgi cikarmis peki markalarini soylermisin bize de bi umut olur belki

Yoktur canim insallah Allah herkesin kalbine gore versin gelismeleri bildir mutlaka gecikmen olmamisti heralde dimi demekki bu testleri bikac gun once bile yapsaydin hafif cizgi cikarmis peki markalarini soylermisin bize de bi umut olur belki

Gecikmem var tatlim 4.gun bugun geceli :) ins bi sorun yoktur. Testlerin biri miratech biri de freely diye bi marka, darisi senin ve tum isteyenlerin basina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…