Ayy biraz karisik olmus seninki cnm gercekten de insallah dogru tespit olmustur sen bugunlerde kan testini ihmal etme bence zaten yarin artik 30.gunun cikar heralde artik
Aslinda benim sonlandirmak zorunda kaldigim gebeligimin hikayesi de biraz ilginc bayaa bayaa regliylen ogrenmistimEvet tatlım, ovulasyon testinin azizliğine uğradım biraz ama hala umutluyum bakalım, yarın da olmazsam ertesi gün kan veririm diye düşünüyorum.
İnşallah kırmızları görmeyiz, hepimiz bebişlerimize kavuşuruz :)
kimileri hiç belirti yaşamadan gebe kalıyor.bu tür şeyler Allahtan.ben önceki gebeliğimde hem vajinismustum,hem de 1 kez yapmıştık kazayla korunmadan,istemediğim bir dönemdeydim yazık ki 9 haftalıkken düştü.o yüzden hayırlısıyla sağ salim iste arkadaşım,biz isteyince değil Allah verince oluyor,Allah bizlere nasip etsin..
POWERHACK cnm buralarda misin?
Tatlim bak ne var burda, yarini bekleyemedim :)Evet canim burdayim?
Aaaa hariha haberr canim Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla kucagina al insallahTatlim bak ne var burda, yarini bekleyemedim :)
Tesekkur ederim cnm, daha kan falan vermedim ama ins bir sorun yoktur. Darisi tum isteyenlerin basina insallah :))Aaaa hariha haberr canim Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla kucagina al insallah
Yoktur canim insallah Allah herkesin kalbine gore versinTesekkur ederim cnm, daha kan falan vermedim ama ins bir sorun yoktur. Darisi tum isteyenlerin basina insallah :))
Tatlim bak ne var burda, yarini bekleyemedim :)
Tatlim bak ne var burda, yarini bekleyemedim :)
Yoktur canim insallah Allah herkesin kalbine gore versingelismeleri bildir mutlaka gecikmen olmamisti heralde dimi demekki bu testleri bikac gun once bile yapsaydin hafif cizgi cikarmis peki markalarini soylermisin bize de bi umut olur belki
Dedim sana hamissin die
Sagol cnm ya sen dedin ama ben hala daha inanamiyorum :)
Evet canim benim :)
ogle oluyor soku atamiyor insan kan versen degerin baya guzel cikar p.tesi verirsin artik
Ben de tebrik ederim. Allah bize de nasip eder inşallah, bize de dua edin anne adayları :)
Amin canim aminn :))) Ay masallah iyi beklemissin bu zamana kadar valla Allah sendeki sabrin yarisi kadarini bize versin yeter :)))Gecikmem var tatlim 4.gun bugun geceli :) ins bi sorun yoktur. Testlerin biri miratech biri de freely diye bi marka, darisi senin ve tum isteyenlerin basina insallah
Amin cnm rabbim bol sabir versin ins :)Amin canim aminn :))) Ay masallah iyi beklemissin bu zamana kadar valla Allah sendeki sabrin yarisi kadarini bize versin yeter :)))
Evet cnm, cumartesi yola cikana kadar iki uc kez gider takip ederim. Ilk yarin ins. Bi sorun yoktur umarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?