Canım kan testi ile hemen sonuç alabilirsin. Evde yapabileceğin erken gebelik testleri var reglin 5 gün geçtiyse %99 un üzerinde doğru sonuç verir. Eczaneden ondan alıp evde yapabilirsin.Taze evliyim ama bebek cok istiyorum adet 5.gunu gecti hala bisey yok test yapmaya korkuyorum negatif cikacak diye biraz daha bekleyip kan testi yaptirayim diyorum sizce en garanti sonucu kac gun gecince alirim
erken gebelik testi degilde normal testlerden yapmistim adet gunumden 5gun once heves edip negatif cikti simdi o testin ustunden on gun gecti korkuyom yine negatif cikacak diye sabredebilirsem pazartesi kan tahliline gitmek istiyorumCanım kan testi ile hemen sonuç alabilirsin. Evde yapabileceğin erken gebelik testleri var reglin 5 gün geçtiyse %99 un üzerinde doğru sonuç verir. Eczaneden ondan alıp evde yapabilirsin.
Normal idrar testleri reglden önce pek doğru sonuc vermiyor, kan testi en garantisi tabi. Başka belirtiler var mı?erken gebelik testi degilde normal testlerden yapmistim adet gunumden 5gun once heves edip negatif cikti simdi o testin ustunden on gun gecti korkuyom yine negatif cikacak diye sabredebilirsem pazartesi kan tahliline gitmek istiyorum
Sabahlari mide yanmasi oluyo bide goguslerimin icindeki bezeler buyudu sertlesti bi haftadirNormal idrar testleri reglden önce pek doğru sonuc vermiyor, kan testi en garantisi tabi. Başka belirtiler var mı?
İnsallah testler yanlistir ikimizde guzel sonuc aliriz sende bi kan testi yaptirBenim de adetim bes gun gecti test yaptim ama negatif ti hala ader olmadim 6 gun bugun
Sali gunu yaptiricmİnsallah testler yanlistir ikimizde guzel sonuc aliriz sende bi kan testi yaptir
Bende saliya sira almistimSali gunu yaptiricm
arkadaslar konunun adını gorur gormez bende yazak ıstedım adetıme ıkı gun var ancak benm artık tum umutlarım tukenmıs bulunmakta..cunku pko olabılırmısım...ıkı yıldır hamıle kalamıyorum her doktordan farklı bısı duydum ancak pko ozellıklerınden hıcbırısı yok kılom normal hatta zayıfım boyum 165 kılom 55 adetlerım duzenlıdır tuylenme sorunum vs de yok ama gecen ay dr ultrasonda sol overde pko ya benzer folıkuller gordugunu soledı adetın ucuncu gunu gel kan degerlerıne bakalım dedı daha once de baktırmıstım normal cıkmıstı sımdı yıne baktırcam hcbır belırtısını tasımazken pko nasıl olablırım anlamıyorum ama ıkı yıldır hamıs olamamamın sebebıde bundan baska bısı olamaz sanırım dıorum
Taze evliyim ama bebek cok istiyorum adet 5.gunu gecti hala bisey yok test yapmaya korkuyorum negatif cikacak diye biraz daha bekleyip kan testi yaptirayim diyorum sizce en garanti sonucu kac gun gecince alirim
Gecen ay 3test birden yaptim canin bu ay bi tane yaptim adet gunum gecti 5gun ama testi negatif gormekten tirsiyorum yoksa coktan yapmistim çok iyi sabrediyorsun canım biz bir hafta önceden - çıkacağını bile bile test yapıyoruzz
koş git bi test al önce merakını gider sonra da kan testini yaptır
Adet gununden oncemi ogrendin canim yani hamile oldugunuama test yapmak için tam zamanındasın benim tavsiyem normal testlerden 2 3 tane yap birinci - çıkarsa hemen 2.sini yap benim ilk gebeliğimde tam adet günümde 1 tane normal testlerden yaptım pozitif çikti arkasından hemen 2.yi yaptım negatif çıktı bende kan testi yaptırdım hamileymişim meğer ikinci yaptğım test bozukmuş
aldğmz tesstlerin güvenilirlğide
zyıf
benim bata bir hafta var daha
ama test yapmak için tam zamanındasın benim tavsiyem normal testlerden 2 3 tane yap birinci - çıkarsa hemen 2.sini yap benim ilk gebeliğimde tam adet günümde 1 tane normal testlerden yaptım pozitif çikti arkasından hemen 2.yi yaptım negatif çıktı bende kan testi yaptırdım hamileymişim meğer ikinci yaptğım test bozukmuş yani aldğmz tesstlerin güvenilirlğide zyıf
benim bata bir hafta var daha
Merhaba, yorumunuzu okudum da birsey sormak istedim. Benim durumum da su an sizinki gibi. Adetimden 4 gun once bi test yaptim ikinci cizgi silik de olsa cikti. Iki gun sonravyaptigimda ikinci cizgi cikmadi. Siz ne zaman anladiniz hamile oldugunuzu?
Slm kızlar ben yeni üyeyim ve iki aydır adet düzensizliği yaşıyorum ama bu ay hamilelikten şüphelendim 8 gün geçtikten snra test yaptım negatif çıktı ama şimdi 15 gün geçti hala adet olmadım sizce hamile olabilirmiyim???
canım ben tam adet günümde 1. testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı bu normal gebelik testlerinden aldım erken testlerden değil silik çıkınca emin olmak için çıktım bir tane daha gebelik testi aldım yaptım busefer o silik olan çizgi hiç çıkmadı 2. testim negatif çıktı aynı gün hastaneye gittimdr dediki günün geçmemiş hamile olma ihtimalin kesin değil dedi ısrarla kan testi istedim kanda hamilelik kesinleşti tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?