Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Taze evliyim ama bebek cok istiyorum adet 5.gunu gecti hala bisey yok test yapmaya korkuyorum negatif cikacak diye biraz daha bekleyip kan testi yaptirayim diyorum sizce en garanti sonucu kac gun gecince alirim
Canım kan testi ile hemen sonuç alabilirsin. Evde yapabileceğin erken gebelik testleri var reglin 5 gün geçtiyse %99 un üzerinde doğru sonuç verir. Eczaneden ondan alıp evde yapabilirsin.

Canım kan testi ile hemen sonuç alabilirsin. Evde yapabileceğin erken gebelik testleri var reglin 5 gün geçtiyse %99 un üzerinde doğru sonuç verir. Eczaneden ondan alıp evde yapabilirsin.
erken gebelik testi degilde normal testlerden yapmistim adet gunumden 5gun once heves edip negatif cikti simdi o testin ustunden on gun gecti korkuyom yine negatif cikacak diye sabredebilirsem pazartesi kan tahliline gitmek istiyorum

erken gebelik testi degilde normal testlerden yapmistim adet gunumden 5gun once heves edip negatif cikti simdi o testin ustunden on gun gecti korkuyom yine negatif cikacak diye sabredebilirsem pazartesi kan tahliline gitmek istiyorum
Normal idrar testleri reglden önce pek doğru sonuc vermiyor, kan testi en garantisi tabi. Başka belirtiler var mı?

Kızlar herkese iyi geceler uyumayanlara bi sorum olucak :)) ben ovülasyon testi kullanıyorum 14. Gün yumurtladım ve düzenli ilişki oldu gün aşırı bugün 18.gün merak edip test yaptım yine 2 gündür iki çiZgide çok koyu çıkıyor tekrar mı yumurtluyorum

belki değilsindir canımm hemen umutsuzluğa kapılma bazen dr birbirleriyle öyle çelişiyorki şaşıp kalıyoruz iyi düşünelim biz

Taze evliyim ama bebek cok istiyorum adet 5.gunu gecti hala bisey yok test yapmaya korkuyorum negatif cikacak diye biraz daha bekleyip kan testi yaptirayim diyorum sizce en garanti sonucu kac gun gecince alirim

çok iyi sabrediyorsun canım biz bir hafta önceden - çıkacağını bile bile test yapıyoruzz
koş git bi test al önce merakını gider sonra da kan testini yaptır

çok iyi sabrediyorsun canım biz bir hafta önceden - çıkacağını bile bile test yapıyoruzz
koş git bi test al önce merakını gider sonra da kan testini yaptır
Gecen ay 3test birden yaptim canin bu ay bi tane yaptim adet gunum gecti 5gun ama testi negatif gormekten tirsiyorum yoksa coktan yapmistim 

ama test yapmak için tam zamanındasın benim tavsiyem normal testlerden 2 3 tane yap birinci - çıkarsa hemen 2.sini yap benim ilk gebeliğimde tam adet günümde 1 tane normal testlerden yaptım pozitif çikti arkasından hemen 2.yi yaptım negatif çıktı bende kan testi yaptırdım hamileymişim meğer ikinci yaptğım test bozukmuş yani aldğmz tesstlerin güvenilirlğide zyıf
benim bata bir hafta var daha

Adet gununden oncemi ogrendin canim yani hamile oldugunu

Merhaba, yorumunuzu okudum da birsey sormak istedim. Benim durumum da su an sizinki gibi. Adetimden 4 gun once bi test yaptim ikinci cizgi silik de olsa cikti. Iki gun sonravyaptigimda ikinci cizgi cikmadi. Siz ne zaman anladiniz hamile oldugunuzu?

Slm kızlar ben yeni üyeyim ve iki aydır adet düzensizliği yaşıyorum ama bu ay hamilelikten şüphelendim 8 gün geçtikten snra test yaptım negatif çıktı ama şimdi 15 gün geçti hala adet olmadım sizce hamile olabilirmiyim???

Merhaba, yorumunuzu okudum da birsey sormak istedim. Benim durumum da su an sizinki gibi. Adetimden 4 gun once bi test yaptim ikinci cizgi silik de olsa cikti. Iki gun sonravyaptigimda ikinci cizgi cikmadi. Siz ne zaman anladiniz hamile oldugunuzu?

canım ben tam adet günümde 1. testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı bu normal gebelik testlerinden aldım erken testlerden değil silik çıkınca emin olmak için çıktım bir tane daha gebelik testi aldım yaptım busefer o silik olan çizgi hiç çıkmadı 2. testim negatif çıktı aynı gün hastaneye gittim dr dediki günün geçmemiş hamile olma ihtimalin kesin değil dedi ısrarla kan testi istedim kanda hamilelik kesinleşti tam olarak

dr.a gidip kan tersti yaptırırsan emin olursun arkadaşım adet düzensizliğin varsa bir şey demek çok zor olur

Ayni benim de oyle ikinci de tamamen tek cizgi vardi. Bana kimyasal gebelik olabilir diyenler oldu. Bu konu hakkinda bi bklginiz var mi peki, keske ben de siz gibi bebis haberi alsam bu ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…