Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

dr.a gidip kan tersti yaptırırsan emin olursun arkadaşım adet düzensizliğin varsa bir şey demek çok zor olur
evet ama adet düzensizliğim yoktu son iki ay böle oldu zaten geçen ay eşim yanımda değildi o yüzden bu ay şüphelendim ama türkiyede olmadığım için henüz doktora gidemedim en kısa zamanda gidecem teşekkür ederim

Ayni benim de oyle ikinci de tamamen tek cizgi vardi. Bana kimyasal gebelik olabilir diyenler oldu. Bu konu hakkinda bi bklginiz var mi peki, keske ben de siz gibi bebis haberi alsam bu ay..

günün geçmesini dr lar o yüzden bekliyor aslında kimyasal gebeliktede sonuç pozitif çıkabiliyormuş yada bebeğin tutunamama ihtimaline karşı beklemek gerekiyor kesin hamile olmak için hatta keseyi görmek kalp atışını duymak hepsi bir bekleme gerektiriyor tabi bizim için şu anda ilk aşama pozitifmi negatif mi
bu
artı anlattğım bu olay benim ilk bebeğim içindi şimdi kısmetse kardeş arıyoruz cadıya bu ay bende güzel haberler almak istiyorum hepiniz gibi inş. hepimiz mutlu haberler alırız bu topiktenn

Ayni benim de oyle ikinci de tamamen tek cizgi vardi. Bana kimyasal gebelik olabilir diyenler oldu. Bu konu hakkinda bi bklginiz var mi peki, keske ben de siz gibi bebis haberi alsam bu ay..
ama şunu diyim idrar testiyle kimyasal gebelik fikrine varman biraz yanıltıcı olur bir kaç gün bekleyi bir daha yapabilirsin testi ama test alırken bir iki tane almanı tavsiye ederim

Sagolasin paylasim icin gercekten, eline diline saglik :) ins bekleyisimiz guzel haberlerle sonuclanir, sizin kardes de cok bekletmez umarim

ama şunu diyim idrar testiyle kimyasal gebelik fikrine varman biraz yanıltıcı olur bir kaç gün bekleyi bir daha yapabilirsin testi ama test alırken bir iki tane almanı tavsiye ederim

Hmm, o zaman iki test alayim yarin. Yarin da eger adet olmazsam geceli 5 gun olacak. En son testi 5 gun once yapmis olucam. Dediginiz gibi yapayim

3 günüm kaldı hala gebelik belirtisi yokkk
kimileri hiç belirti yaşamadan gebe kalıyor.bu tür şeyler Allahtan.ben önceki gebeliğimde hem vajinismustum,hem de 1 kez yapmıştık kazayla korunmadan,istemediğim bir dönemdeydim yazık ki 9 haftalıkken düştü.o yüzden hayırlısıyla sağ salim iste arkadaşım,biz isteyince değil Allah verince oluyor,Allah bizlere nasip etsin..

Benim yarin 5 gunum kalicak beklemek istiyorum ama o kadar zor ki beklemek

Ayy bu super haber bence yerlesme kanamasi canim o hic kendini uzmee teste de aldirma baksana kimsede gostermemis

Bugün 29. Gün. Karnımda ve bacaklarımda aynı adet öncesi dönemlerinde olduğu gibi hassasiyet var. Sürekli tuvalete gidip yoksa oldum mu korkusu yaşıyorum.

Geçen pazartesi ve perşembe idrar testlerim negatifti. Sizce boşa mı ümit ediyorum? Ne kadar çok istiyorum bebek, ben anlatamam ama en iyi siz anlarsınız beni :)

Bat ne zaman senin canim

Anladum canim ama gecen hafta yaptiklarin biraz erken olmus galiba bence bugunlerde bi erken gebelik testi yapabilirsin ya da kanda kesin cikar ovulasyon gununu biliyomusun peki?

Evet canım testler konusunda haklısın bence de. Ondan hala umutluyum zaten. Ovulasyon da 12-13ü gibiydi diye düşünüp değerlendirdik ama 18inde yaptığım test de pozitifti. Onda da netlik yok gibi. Artık clearblue kullancam eğer olmazsa ona güvenilir diyorlar

Ayy biraz karisik olmus seninki cnm gercekten de insallah dogru tespit olmustur sen bugunlerde kan testini ihmal etme bence zaten yarin artik 30.gunun cikar heralde artik

Kizlar bende sirt agrisi kesildi karnimda agrimiyor ama goguslerim asiri sisti bide uclari cikti dik oldu uclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…