- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.148
- 498
ewetttt 1000 olmus bın tane de gebe olur ınsallahay şansa bak :)
inşallah abla hadi bakalım
bu arada Topiğimiz 1000 olmuş Topiğimize yazan herkeze Teşekkürler
ewetttt 1000 olmus bın tane de gebe olur ınsallah
amınnnnn tatlım hadı hayırlısı hepımız ıcıninşallah abla rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Bende bekliyorum 6 gun ildu 10olunca tekrara denerimbekle bakalım belki geç döllenme olmuş olabilir olur ya belli olmuyor yumurtlama..
valla dogr soyluyorsun ama soyle bı duruma dısaran bı goz gıbı bakınca mantıklı gelıo dusunsene ıkı yıldır korunmuyorum ama hıc hamıle klamadımbelki değilsindir canımm hemen umutsuzluğa kapılma bazen dr birbirleriyle öyle çelişiyorki şaşıp kalıyoruz iyi düşünelim biz
vücut ısısı dusmesını suan bende yasıyorum evde suan oturdugum yerde asırı derecede usuyorum kıslıklarımı kaldırmasaydım gıder kazagmı gıyerdım o derece..Kizlar benim goguslerim asiri sisti bide uclari diklesti bide vucut isim dustu sizdede varmi acaba
bende oyleyim hic adet belirtisi yok bende karnim agrimiyo 2 gun once belim kopacak sekilde agridi oda gecti sadece goguslerim asiri sisti ilk defa bole oldu daha 5 gun var adettime bekliorumvücut ısısı dusmesını suan bende yasıyorum evde suan oturdugum yerde asırı derecede usuyorum kıslıklarımı kaldırmasaydım gıder kazagmı gıyerdım o derece..
valla bu ay bendede pek belırtı yok normalde kocaman sıvılcem cıkardı ama bu sefer yag bezesı gıbı mınnak bısı cıktı sıvılce bıle denmez yani :) gergınlık olurdu o da yok gecenlerde bıraz kasık agrısı bel agrısı cekmıstım ama suanda o da yok ve benm normal sartlarda yarın olmam lazım..ama cok garıbıme gıden bısı oldu son bır haftadır arada sırada bacaklarım agrıyo kalcamdan baslayıp hemde bı ara oluyo sonra gecıo bugunde oldu aksama dogru mesela ama hamılelıkle alakası olablır mı bılmıyorm pek ona baglamakta ıstemıyorum hayal kırıklıgı yasamamak adına..Bende
bende oyleyim hic adet belirtisi yok bende karnim agrimiyo 2 gun once belim kopacak sekilde agridi oda gecti sadece goguslerim asiri sisti ilk defa bole oldu daha 5 gun var adettime bekliorum
sana bisey diyeyimi ayni banada oldu bi kac gundur belim agrio bide dizimden asaya bacaklarim agriyo hemde nasil sanki butun gun tas tasimisim gibi agrio ayaklarim hayirlisi neyse o olsun bende cok fazla umutlanmiyorumvalla bu ay bendede pek belırtı yok normalde kocaman sıvılcem cıkardı ama bu sefer yag bezesı gıbı mınnak bısı cıktı sıvılce bıle denmez yani :) gergınlık olurdu o da yok gecenlerde bıraz kasık agrısı bel agrısı cekmıstım ama suanda o da yok ve benm normal sartlarda yarın olmam lazım..ama cok garıbıme gıden bısı oldu son bır haftadır arada sırada bacaklarım agrıyo kalcamdan baslayıp hemde bı ara oluyo sonra gecıo bugunde oldu aksama dogru mesela ama hamılelıkle alakası olablır mı bılmıyorm pek ona baglamakta ıstemıyorum hayal kırıklıgı yasamamak adına..
Benimde yarın olmam lazım aynı sıkıntı bendede var ıkı gundur sol Ayağımagrıyo kalçama belime vuruyor Ağrı ama sürekli değil ara ara oluyovalla bu ay bendede pek belırtı yok normalde kocaman sıvılcem cıkardı ama bu sefer yag bezesı gıbı mınnak bısı cıktı sıvılce bıle denmez yani :) gergınlık olurdu o da yok gecenlerde bıraz kasık agrısı bel agrısı cekmıstım ama suanda o da yok ve benm normal sartlarda yarın olmam lazım..ama cok garıbıme gıden bısı oldu son bır haftadır arada sırada bacaklarım agrıyo kalcamdan baslayıp hemde bı ara oluyo sonra gecıo bugunde oldu aksama dogru mesela ama hamılelıkle alakası olablır mı bılmıyorm pek ona baglamakta ıstemıyorum hayal kırıklıgı yasamamak adına..
Benimkide oyle mesala suanda sAg kasigima sanci gird cikti of bekelemek zor senin yarin ben 5 temuzu bekliorumBenimde yarın olmam lazım aynı sıkıntı bendede var ıkı gundur sol Ayağımagrıyo kalçama belime vuruyor Ağrı ama sürekli değil ara ara oluyo
Hayırlısı olsun Hakkımızda ilk bebişinmi olucak kısmetseBenimkide oyle mesala suanda sAg kasigima sanci gird cikti of bekelemek zor senin yarin ben 5 temuzu bekliorum
valla dayanamayıp yarından sonra test yapcm artık ordakı cızgıye gore azcık olan umudumu da öldürebilirim..smdı sen bendede var deynce umudum az daha arttı ama bılemedm kı :)sana bisey diyeyimi ayni banada oldu bi kac gundur belim agrio bide dizimden asaya bacaklarim agriyo hemde nasil sanki butun gun tas tasimisim gibi agrio ayaklarim hayirlisi neyse o olsun bende cok fazla umutlanmiyorum
Evet ilk bebeisim olucak alllah nasip ederse tabi daha 5 temuza cok var :)Hayırlısı olsun Hakkımızda ilk bebişinmi olucak kısmetse
aynı yaa vallahı bak :) şimdi demin de soledım bole benm gıbı bıkac kısıyı gorunce daha da umutlanıyorum psıkolojık de degıl suanda :) hepımız aynı anda aynı seylerı yasamısız..ınsallah ucumuzde bu ay o cıft cızgıyı goruruz heveslendım ıyıden ıyıye evde testım olsaydı ınan suan kalkıp yapardm :)Benimde yarın olmam lazım aynı sıkıntı bendede var ıkı gundur sol Ayağımagrıyo kalçama belime vuruyor Ağrı ama sürekli değil ara ara oluyo
Valla ben yarin kan testi yaptircaktim vazgectim umudum kirilmasin diye :) bekliyeyim dedim 5 temuza kadar 5 temuz 2 gun once oluyor benim hastaligim yani 3.4 temuz olmasam test yapicamvalla dayanamayıp yarından sonra test yapcm artık ordakı cızgıye gore azcık olan umudumu da öldürebilirim..smdı sen bendede var deynce umudum az daha arttı ama bılemedm kı :)
benımde en fazla uc gun ya gerı gder yada one gelır ama ben senın kadar sabırlı deglım bekleyemıcem snırım yarn aksama kadar bıle nasıl dyancam bılmıyorum sızlerle konustuktan snra daha bı heyecanlandm sakınlesmezsem fena hayal kırıklıgına ugrayablırım gıbıme gelıo yaaaaValla ben yarin kan testi yaptircaktim vazgectim umudum kirilmasin diye :) bekliyeyim dedim 5 temuza kadar 5 temuz 2 gun once oluyor benim hastaligim yani 3.4 temuz olmasam test yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?