Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Cok kafana takma arkadasim bu ay olmasa bidahaki ay kafani rahatlat dusunme cok fazla doktorum öyle soledi bana dusunme cok fazla stretse girme dedi

Cok kafana takma arkadasim bu ay olmasa bidahaki ay kafani rahatlat dusunme cok fazla doktorum öyle soledi bana dusunme cok fazla stretse girme dedi
ya aslında dogru soluyosun stres hamıle kalmayı fena engellıormus emde ne kdar cok ıstersen okdar zor olurmus hamıle kalmak ama ılk ıstemeye basladıgımda bu ay olmadı sonrkı ay dıordum da ıkı senedır bole olnca bılemedm ısde ıster ıstemez takıyorum kafama..

Doktor ne soyledi tahlil falan yaptirdin mi ?

aminnnn

Doktor ne soyledi tahlil falan yaptirdin mi ?
hemde kac kez..hepsınden farklı sey cıktı ama bıkac doktorun da soledıgıne gore pko yum...ancak ne kılom var ne hormonlarımda garıplık ne adetımde gecıkme nede tuylenme sorunu ..o yuzden kafam karısık neyım var bende anlamadım anlıycagın :) :)

Evet ilk bebeisim olucak alllah nasip ederse tabi daha 5 temuza cok var :)
Rabbım hayırlısı ile nasip etsin inş isteyen herkese benım 3. Bebişim olucak inş ıkı oğlum var 4 ve 6 Yaşında ben yumurtlamadan 6 gun sonra kan yaptım 0.22 çıktı ıkı gundurde ıdrar yaptım negatif cıktı belkide psikolojik benimki

yarından sonra kırmızı kart gormezsek ıkı tane gecıkme olabılır :)
Anladım canım. Kızlar valla size tek tavsiyem böyle bi 10 gun falan gecikmeden test yapmayın sonra benim gibi hüsran oluyo o negatifleri görünce. 5 gün gecikti benim ve 5 gün içinde 2 kez yaptım ikiside negatif ama normalmis en basindayken negatif çıkması. Belkide ben bu yönde denilen şeyleri daha çok duymak istiyorum bilmiyorum. Ama negatif görmek çok üzücü bunu iyi düşünerek yapın. Ben bugun yine test alcaktim artık eşim durdurdu yeter üzme kendini alma falan diye. Ah ah kimisi olsun istemez bide bize bak...

Anladim üzülme takma
Kafana ben 4 tane doktor degistirdim biri hic tahlil yapmadan yumurta kaliten dusuk dedi cok fazla yumurtan yok dedi snr cok iyi bi doktor buldum terapist gibi kadin hem kadin dogum hemde cok basarili bi doktor yumurtan falan az degil dedi benle konustu kafana takma cok fazla dedi dusunme dedi stresten gebe kalinmiyor malesef dedi dusunme cok fazla dedi akisina birak dedi oyle oldu yani ama bu ay tam ovulasyonlafi ayarladim gunu gunune yaptim bekliorum iste bende sabirsizlaniyorum ama husrana ugramak istemiyorum oyuzden kan testi yapmiycam 3 4 temuza ne kaldi surda :) insallah hepberabdr isteyen herkes hamile
Kalir

Sorma sorma
Bugun bursanin ingegol ilcesinde kadinin biri kurtaj icin hastaneye gitmis wcde 4.5 aylik cenin bulmus guvenlikler dusunun yani

ayyyy amıın ınsallah valla senın adına ben bıle umutlandım en azından stres yapmadıysan bu ay mutlu haberı alırsın ne guzelll :) bakalım dedıgın gıbı ben adete son on gun kala baslıyorum dusunmeye stres yapmaya belkı de ondan olmadı bu zamana kadar bu hafta benm ıcın cok zor gecıo ama hem hamılelık ede atama sonucu beklıyorum ıkısı bı arada bunyemı sarstı bıraz ama ınsallah ıkısınden de olumlu sonuclar alırım senın de hamılelık haberını burdan duymayı cok ıstıyorum ınsallah uc guzel haber peşpeşe gelir

Zaten böyle haberleri duydukca kanım donuyor. Biz o kadar bitarafımızı yirtalim hatta yeri geliyo esimizi ikna etmeye calisalim bugün olmasi gerekiyor diye. Mevlam istemeyene yağdırıyor vardır bi hayır mutlaka.. Bide şu yok gebeyim ama benimseyemiyorum falan diyenler bilmiyorum ama bence tamamen sımarıklık Allah sana mucize vermiş işte neyini benimseyemiyosun şükret biz neler çekiyoruz olsun diye

bunun bı farkında olsalar ısde...ınsanoglu nankor oluyo kımının o bebege sahıp olmak ıcın elındekı herseyı verebılecegını dusunemıyolar bıle..

bunun bı farkında olsalar ısde...ınsanoglu nankor oluyo kımının o bebege sahıp olmak ıcın elındekı herseyı verebılecegını dusunemıyolar bıle..
Aynen öyle canım. Artık kaynar suyla falan duş alıyorum psikolojik mi adet gecikmem adet oluyimda olcaksam boşa umut bağlamiyim böyle diye. Ne zor ya arafta kalmak böyle. Yolda bi kadın çocuğunu dövüyo görüyorum gidip bağırmak istiyorum sen nasıl böyle yaparsın bak ben olsun diye neler yapıyorum senin olmuş kıymet bilmiyosun diye. Bilmiyorum ben mi abartıyorum ama

hayır abartmıyosun tabıkıde normal olan senın yaptıgın bence her evlat hasretı ceken senın gıbı bende dahıl..ancak bu cocuklarını canlarını kanllarını hırpalayanlara bende delı oluyorum o sana allahın emanetı yaaa dokuz ay ıcınde tasımıssın ve sana muhtac bı can..vurdugunda bıle anne dıye aglıyo garıbım o cocuklar..onlar annelıkten bı haberler..

Inşallah canım biz anne olalım da hayırlısıyla sonrası zaten sevgimiz yeter evlatlarımıza. Allah o çocuklara da yardım etsin. Inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alalim canım. En erken benjm olumlu yada olumsuz haberim gelcek sanırım. Yarın kan tahlilimin sonucunu alıyorum 5 gün gecikmeden sonra

kızlar benim kasıklarımda mütş bir şişkinlik var dar kotlarımla oturunca çok sancılanıyor varmı sizlerde böyle bir ağsı sızı sancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…