- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
Anladım canım. Kızlar valla size tek tavsiyem böyle bi 10 gun falan gecikmeden test yapmayın sonra benim gibi hüsran oluyo o negatifleri görünce. 5 gün gecikti benim ve 5 gün içinde 2 kez yaptım ikiside negatif ama normalmis en basindayken negatif çıkması. Belkide ben bu yönde denilen şeyleri daha çok duymak istiyorum bilmiyorum. Ama negatif görmek çok üzücü bunu iyi düşünerek yapın. Ben bugun yine test alcaktim artık eşim durdurdu yeter üzme kendini alma falan diye. Ah ah kimisi olsun istemez bide bize bak...
Bendede var CNm aynısı Bazense bişey batıyo gibi oluyokızlar benim kasıklarımda mütş bir şişkinlik var dar kotlarımla oturunca çok sancılanıyor varmı sizlerde böyle bir ağsı sızı sancı
Amin canım benim aminnncanım inş. hamile olursun ve sonrasındada kucağına alırsın yavrunu bu mübarek günlerde duamız bebek hasreti çekenler içinde olsunn
Bendede var CNm aynısı Bazense bişey batıyo gibi oluyo
Benimde iki oğlum var bende hatırlamıyorum çoğunuben tam hatırlamıyorum ilk hamilelik belirtilerimi ama bat 5temmzda daha var
bugün sancılarım arttı epeyce göğüslerimde şişti ve ağrıyor
gebelik belirtisidir inşallah
Benimde iki oğlum var bende hatırlamıyorum çoğunubelimin Ortası agrırdı gögüslerim şişerdi bide Göğüs uçlarımın kenarında minik minik kabarcıklar olurdu
Rabbım nasip etsın inş şimdi ikisini görsen aynı böyle birbirlerini yiyorlar ama genede vazgeçemiyolar bırbırlerındenhadi bakalım hayırlısı :) kardeş istiyoruzz
ayyy hadı hayırlısı mutlaka bana haber ver ben bıle heycanlandım sn nasıl duruyosun yaaa :)Inşallah canım biz anne olalım da hayırlısıyla sonrası zaten sevgimiz yeter evlatlarımıza. Allah o çocuklara da yardım etsin. Inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alalim canım. En erken benjm olumlu yada olumsuz haberim gelcek sanırım. Yarın kan tahlilimin sonucunu alıyorum 5 gün gecikmeden sonra
Benim de 6 günadet günüme 8 gün var daha, bu zaman nasıl geçecek kızlar:)
Benim 4 Temmuz ve dünden beri bütün belirtilerim buhar olup uçtu çok üzülüyorumbenim de bat a 1 hafta kaldi hatta 6 gun de diyebilirim. 4 ya da 5 temmuz batim. goguslerim hassasti ama bugun hic bisey yokgerci bu tarz belirtiler kisiden kisiye degisiyor. En onemli belirti adet gecikmesi bekleyip gorucez bu arada hamilelik haberi alan herkesi tebrik ederim <3
Ben negatifimi aldım kizlar. Inşallah siz böyle bi sonuç almazsınız tokat gibi oluyo valla sabah sabah. ... Allahım inşallah diğer tüm anne olmak isteyenler benim bu sabah yasadigimi Yaşamaz. Amin...
Merhaba kızlar.benim serüvende yaklasik 6aydir devam ediyor.subatta kimyasal tarzi bir gebelik oldu ve hazirandayiz bir daha olmadi henuz.bu ay baya yol aldik gibi goruyorum kendimizi .ben hormon testlerimi yaptirdim normal cikti hepsi ,eşim sperm testi yaptirdi gayet iyi cikti.bugun dr a gittim 10.gunum 19mm olmus bir yum vardi.bir tane daha vardi ama o kucuktu daha.anlayacaginiz ortada sebep yok olmamasi icin ama olmayinca olmuyor.ben ekimde kist ameliyati oldum ve tuplerime bakti dr acik dedi.simdi rahim filmi kaldi cektirmedigim sadece.bu ay burda sizlerle paylasmak istedim gelismeleri.bana da dua edin :) bakalim bu ay bir sey olacak mi merakla bekleyecegim yine[/Q
bende şubatta kimyasal gebelik oldum. hazirandayız halen bekliyroz her ay olacak diye ama olmuyor. hiç bir sorun yok eşimdede bendede. olmayınca olmuyr. ümidini kaybetme çalışmalara devamö :)
Canım benım Sıkma Can'ını Meleğin zamanını bekliyordur Annesı nazlı demekki senin kuzun birazBen negatifimi aldım kizlar. Inşallah siz böyle bi sonuç almazsınız tokat gibi oluyo valla sabah sabah. ... Allahım inşallah diğer tüm anne olmak isteyenler benim bu sabah yasadigimi Yaşamaz. Amin...
Evet gebelik testı yaptırıcam de direk yaparlar zaten CNmBisey sorucam simdi ben hastaneye gidip gebelik kan testi mi yaptirmak istiyorum diycem ?
Tamam hastanedeyimde bari yaptirayim 4 gun kaldi adetime cikar mi ki hemen sonuclarEvet gebelik testı yaptırıcam de direk yaparlar zaten CNm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?