Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım inş. hamile olursun ve sonrasındada kucağına alırsın yavrunu bu mübarek günlerde duamız bebek hasreti çekenler içinde olsunn

ben tam hatırlamıyorum ilk hamilelik belirtilerimi ama bat 5temmzda daha var
bugün sancılarım arttı epeyce göğüslerimde şişti ve ağrıyor
gebelik belirtisidir inşallah
Benimde iki oğlum var bende hatırlamıyorum çoğunu belimin Ortası agrırdı gögüslerim şişerdi bide Göğüs uçlarımın kenarında minik minik kabarcıklar olurdu

ayyy hadı hayırlısı mutlaka bana haber ver ben bıle heycanlandım sn nasıl duruyosun yaaa :)

benim de bat a 1 hafta kaldi hatta 6 gun de diyebilirim. 4 ya da 5 temmuz batim. goguslerim hassasti ama bugun hic bisey yok gerci bu tarz belirtiler kisiden kisiye degisiyor. En onemli belirti adet gecikmesi bekleyip gorucez bu arada hamilelik haberi alan herkesi tebrik ederim <3

Ben negatifimi aldım kizlar. Inşallah siz böyle bi sonuç almazsınız tokat gibi oluyo valla sabah sabah. ... Allahım inşallah diğer tüm anne olmak isteyenler benim bu sabah yasadigimi Yaşamaz. Amin...

Benim 4 Temmuz ve dünden beri bütün belirtilerim buhar olup uçtu çok üzülüyorum

Ben negatifimi aldım kizlar. Inşallah siz böyle bi sonuç almazsınız tokat gibi oluyo valla sabah sabah. ... Allahım inşallah diğer tüm anne olmak isteyenler benim bu sabah yasadigimi Yaşamaz. Amin...
Canım benım Sıkma Can'ını Meleğin zamanını bekliyordur Annesı nazlı demekki senin kuzun biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…