yarınsa 2 canım :)BAT 1 - 7. Denemem. Bu sabah test yaptım cıkmadı. Ama gec döllenme falan olursa bilemem :)
dağılma merak etme tatlımYa her zaman olmadıgında grup dagılıyor, bu grubu dagıtmayın :)
inşaaalllaaahhhhhh rerere rarara göbişli bibiş çok yaşaaaKuzular süpersiniz inş hepimizin şansına buay bayram edicez:)
herhangi başka bir sorun yoksa gebelik ihtimalin çok yüksek canımKizlar, ovulasyon testini temmuz 9 yaptim koyuya yakindi. O gece birliktelik olmadi ayin 10 unda ovulasyon testini yaptım t cizgisi gayet koyuydu ama gunduzdu ve 1-2 saat sonra yumurta aki kivaminda akintim oldu ve hafif kasik agrisi o aksam birliktelik oldu. Yani ayin 8 inde ve ayin 10unda sizce benim sansim nedir?
Al benden de o kadar!çıkmazsa nolceküzülmicezmi buayda pozitifi görmezsem bunalıma girmekten korkuyorm tatlım korkularım haddinden fazla
Aayyyy inşallah, inşallah sende bueda isteyen herkeste hamiledir. Brnim bat 9 ağustos. 2. Deneme bu ay gecen ay 5 aylik hsmile gibi butun belirtiler vardi bu ay hiç bir belirti yok.herhangi başka bir sorun yoksa gebelik ihtimalin çok yüksek canım
bat kaçtı senin canımBende bende
30 temmuz canım geçti yanibat kaçtı senin canım
Bana da 8 Ağustos yazın tabi daha erken olmazsam hiç bir belirti yok 1,5 senedir habire çalışıyoruz
test yaptın mı peki30 temmuz canım geçti yani
Test yapmayacak mısın?30 temmuz canım geçti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?