5 Ağustostatlım batlara görede sıralayalım ozaman benim 6ağustos kızlar hepniz yazın bi liste olsun
kızlar benim de bat 5 ağustos inşallah kırmızıları görmem de hayırlı haberi veririm. son 5 gün yani.
benim buay artık 11.ay ondan da korkuyorum yani arkadaşım ama nisana kadar inan bu konularda hiç biliçli değildim ovi ne onu bile bilmezdim bide buay ilk defa ovi kitiyle takip ettim
Sende bize katılmak istersen gel tatlımAynıymış günlerimiz umarım müjdeli haberler veririz :)
Canim bizde bu ay ilk kez deneme yaptik yani bu ay karar verdik. Kk sag olsun. Ovu testi falan ne varsa burdaan ogrendim. Esime pek mantikli gelmesede aldigim test ile denedik. Senin de bunu ogrenmen bir gelisme. Olucak insallah Allah bebisle doldursun bu ay icimizi
her şeyin hayırlısını dile. ne zaman olacağı belli olmuyor. bi bakıyorsun tek ilişkide hamile kalınıyor bi bakıyorsun hergün yapsan nafile. zamanı vardır onunda içini ferah tut sen canım.ayyy kendime kızıyorum yani insan bi araştırır diye gerçi ilk başta ben istemiyodum eşim çok istiyodu ondan bıraktık hazır değildim yani ama şu 3-4 aydır deli gibi istiyorum Rabbim olmayacak şeyi hayal ettirmez ya o hesap işte diyorum şimdi inşallah bide bizim düzenli ilişki yok eşim hep şehirdışında ayda 2-3 kez 4-5günlüğüne
ayyy kendime kızıyorum yani insan bi araştırır diye gerçi ilk başta ben istemiyodum eşim çok istiyodu ondan bıraktık hazır değildim yani ama şu 3-4 aydır deli gibi istiyorum Rabbim olmayacak şeyi hayal ettirmez ya o hesap işte diyorum şimdi inşallah bide bizim düzenli ilişki yok eşim hep şehirdışında ayda 2-3 kez 4-5günlüğüne
Hey Beni de alın aranıza bat 5 Ağustos :)
ayy kızlar bu ay gelse 3 gün 3 gece bayram olcak bana hem doğumgünüm hem evlilik yıldönümüm ağustos hemde nasipse bebişimi öğrendiğim ayevet tatlım eline sağlık süperrrr hadi bakalım gelsin bebikler
inşallah bebeğin seninledir canımayy kızlar bu ay gelse 3 gün 3 gece bayram olcak bana hem doğumgünüm hem evlilik yıldönümüm ağustos hemde nasipse bebişimi öğrendiğim ay
inşallah kuzum hepimiz öyledirinşallah bebeğin seninledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?