Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

benim buay artık 11.ay ondan da korkuyorum yani arkadaşım ama nisana kadar inan bu konularda hiç biliçli değildim ovi ne onu bile bilmezdim bide buay ilk defa ovi kitiyle takip ettim

Canim bizde bu ay ilk kez deneme yaptik yani bu ay karar verdik. Kk sag olsun. Ovu testi falan ne varsa burdaan ogrendim. Esime pek mantikli gelmesede aldigim test ile denedik. Senin de bunu ogrenmen bir gelisme. Olucak insallah Allah bebisle doldursun bu ay icimizi

ayyy kendime kızıyorum yani insan bi araştırır diye gerçi ilk başta ben istemiyodum eşim çok istiyodu ondan bıraktık hazır değildim yani ama şu 3-4 aydır deli gibi istiyorum Rabbim olmayacak şeyi hayal ettirmez ya o hesap işte diyorum şimdi inşallah bide bizim düzenli ilişki yok eşim hep şehirdışında ayda 2-3 kez 4-5günlüğüne

her şeyin hayırlısını dile. ne zaman olacağı belli olmuyor. bi bakıyorsun tek ilişkide hamile kalınıyor bi bakıyorsun hergün yapsan nafile. zamanı vardır onunda içini ferah tut sen canım.

Bu gruptan cok bebisler cikar insallah iyi dusun iyi olsun. Gec ogrenmemissin hic kizma kendine. Zamani suanmis ole dusun

BAT 1 - 7. Denemem. Bu sabah test yaptım cıkmadı. Ama gec döllenme falan olursa bilemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…