evet ama olsun birbirimize destek olucazBi @triton-x ile ben mi kaldim yarina yapmayan
Ben de yarın idrar testi yapacağım hadi hayırlısı
Yarına iyi haberlerinizi bekliyorum kızlar, ben de yapacagım :)
anaaammm ne olmuş burda bütün kızlar coşmuşşşşBi @triton-x ile ben mi kaldim yarina yapmayan
istersen deneye bilirsin silik de olsa çıkabilir ok heyecanlı oluyoranaaammm ne olmuş burda bütün kızlar coşmuşşşş
ben yapmaya cesaret edemem yarın kızlar çünkü daha bat 6ağustos 4gün kalmış olcakki çıkmaz gibi geliyo yani ben kendim cesaret edemem ama sizi takip etçem yarın bakalaım ne süprizler olacak çok heyecanlı
çıkmazsa nolcekistersen deneye bilirsin silik de olsa çıkabilir ok heyecanlı oluyor
eee nasılsa yoksa göreceksin negatifi inşallah hepimizin pozitiftir ama yoksa napalım sil baştançıkmazsa nolceküzülmicezmi buayda pozitifi görmezsem bunalıma girmekten korkuyorm tatlım korkularım haddinden fazla
Bi @triton-x ile ben mi kaldim yarina yapmayan
Yok kuzum yapmadık yapıcaz seni de aramıza alalım istedik isteyen yapsın tabi birbirimize destek olalımBi dk kızlar siz test mi yaptınız? Ben anlamadım, ben kararlıyım daha yapmıcam hatta en erken 5inde yapıcam, zaten adet olup olmayacağım belli eder kendini...ya bu ekip hepberaber devam ederiz inş kızlar :)
Tamam siz yapın valla sizden destek alıp günü gelince test yapıcam...Yok kuzum yapmadık yapıcaz seni de aramıza alalım istedik isteyen yapsın tabi birbirimize destek olalım
eee nasılsa yoksa göreceksin negatifi inşallah hepimizin pozitiftir ama yoksa napalım sil baştan
Bi dk kızlar siz test mi yaptınız? Ben anlamadım, ben kararlıyım daha yapmıcam hatta en erken 5inde yapıcam, zaten adet olup olmayacağım belli eder kendini...ya bu ekip hepberaber devam ederiz inş kızlar :)
aynen tatlım deli gibi meraktayım bu ay günleri bırak saatler geçmiyor ama varsada erkende öğrenmek istemiyorumcasun bende karrlıyım cnm yapmıcam test:)
ay valla ne güzel bayağı kalabalık bi grup olduk ne güzel denk gelmiş hepimizin batları
hadi kızlar hepimizin göbüşleri doludur İNŞALLAH
çıkmazsa nolceküzülmicezmi buayda pozitifi görmezsem bunalıma girmekten korkuyorm tatlım korkularım haddinden fazla
benim buay artık 11.ay ondan da korkuyorum yani arkadaşım ama nisana kadar inan bu konularda hiç biliçli değildim ovi ne onu bile bilmezdim bide buay ilk defa ovi kitiyle takip ettim
bir de @Latinakis var benim diğerlerini saymazsak iki diyelim
rerere rarara bebişli göbiş çok yaşaaaTam destek kizlar yilmak yok. Yarin ki haberlerle daha da saglam yola devam edicez. Hepimiz nisan annesi oluruz insallah
tatlım batlara görede sıralayalım ozaman benim 6ağustos kızlar hepniz yazın bi liste olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?