Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

İdrar testleriniz begatif ciksa bile uzulmuyosunuz kizlar. 5 agustosta beta hcg yaptiriyoruzz

Ben de yarın idrar testi yapacağım hadi hayırlısı

Yarına iyi haberlerinizi bekliyorum kızlar, ben de yapacagım :)

@Latinakis @triton-x @mavimli Lilyumas kızlaarr birbirimize haber vermeyi unutmayalım

P pudink casun sizin de az kalmış canım hep birlikte bekleyelim benim de bat 5

Bi @triton-x ile ben mi kaldim yarina yapmayan
anaaammm ne olmuş burda bütün kızlar coşmuşşşş
ben yapmaya cesaret edemem yarın kızlar çünkü daha bat 6ağustos 4gün kalmış olcakki çıkmaz gibi geliyo yani ben kendim cesaret edemem ama sizi takip etçem yarın bakalaım ne süprizler olacak çok heyecanlı

istersen deneye bilirsin silik de olsa çıkabilir ok heyecanlı oluyor

Bi dk kızlar siz test mi yaptınız? Ben anlamadım, ben kararlıyım daha yapmıcam hatta en erken 5inde yapıcam, zaten adet olup olmayacağım belli eder kendini...ya bu ekip hepberaber devam ederiz inş kızlar :)
Yok kuzum yapmadık yapıcaz seni de aramıza alalım istedik isteyen yapsın tabi birbirimize destek olalım

eee nasılsa yoksa göreceksin negatifi inşallah hepimizin pozitiftir ama yoksa napalım sil baştan

Bi dk kızlar siz test mi yaptınız? Ben anlamadım, ben kararlıyım daha yapmıcam hatta en erken 5inde yapıcam, zaten adet olup olmayacağım belli eder kendini...ya bu ekip hepberaber devam ederiz inş kızlar :)

ay valla ne güzel bayağı kalabalık bi grup olduk ne güzel denk gelmiş hepimizin batları
hadi kızlar hepimizin göbüşleri doludur İNŞALLAH

çıkmazsa nolcek üzülmicezmi buayda pozitifi görmezsem bunalıma girmekten korkuyorm tatlım korkularım haddinden fazla

Tam destek kizlar yilmak yok. Yarin ki haberlerle daha da saglam yola devam edicez. Hepimiz nisan annesi oluruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…