Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

merhaba kızlar benimde bat 5 ağustos dün gece wc gittiğimde 1-2 damla kahverengimsi leke gelmişti ama daha sonra gelen giden bişey olmadı 2 gündür de süt beyazı gibi akıntım var
genelde yerleşme kanaması olabiliyor yarın olmazsa muhtemelen yerleşme kanamasıdır

Ben bu ay ümitliyim diyen var mı ben de pek yok belirti falan da yok bekliyoruz işte Allahtan Ümit kesilmez kırmızı Kartı Gören'e kadar Ümit kesmek yok

Ben bu ay ümitliyim diyen var mı ben de pek yok belirti falan da yok bekliyoruz işte Allahtan Ümit kesilmez kırmızı Kartı Gören'e kadar Ümit kesmek yok
Ben hiç ümitli değilim canım diğer hamileliğime göre hiç belirtim yok sadece sol kasık ağrısı o kadar

Maşallahsen Bayağı ara vermişsin inşallah Kardeşiniz bu ay gelir benim bat 8 Ağustos daha erken olmazsam 9 da test yapmayı düşünüyorum bakarsın birlikte yaparız testi biz de
Evet canım ya kocayı ikna edene kadar akla karayo sectım kızımın üstüne gül koklamam kıskanır dıyodu kızımda artık kardes istiyorum diyince kabul etti inş bu ay gelir hemen hepimizinnnnnn beraber yaparız testi :)

canım benm öteki aylarda hep belirti yaşamışımdır ama buay değişik geldi kasık bel ağrıları bacak krampları tansiyon düşüklüğü ama akıntım yok yani elime geliyor yokladğmda ama çamaşırıma gelmiyor göğüslerde normal bilmiyrm yine psikolojiktir diyorum artık

Benimki de tam tersi nerdeyse lohusadan çıkar çıkmaz Çalışmalara başlayacaktı çok istiyor beni strese sokuyor o da olmuyor

Hadi hayırlısı

benimde bu ay ilginç gerçekten tek taraflı kasık ağrısı var göğüslerimde hiç değişiklik yok lekelenmeden sonra da akıntım yok kupkuruyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…