Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Doktora gitmedinizmi baya olmuş
Gitmez olur muyum kızdan önce bir yana sonra da iki tane kaybım var kız da da kanamalar oldu Rabbim bağışladı.dr bir sorun yok diyor genetik falan herşey bakıldı yani artık ben de stresten olmuyor herhalde diyorum Rabbim bizleri çok bekletmesin

1 ovulasyonu yakalamak 2- bat beklemek beni geriyoryine ovulasyonu beklerken çalışma falan vakit nasıl geçiyor bilmiyorsun da bat beklemek kötü
aynen sana katılıyorum canım öyle vakit geçiyo hahhaaa bat fenaaaaa aslında bata 1kalana kadar devam etmek lazım

Hamilelikte göz seyirmesi hamileliğin ilk dönemlerinde görülür. Göz seyirmesi, göz kapağı tikleri yani göz kası kasılmları olarak tanımlanır. Göz seyirmeleri kısa süreli olur ve tehlike arz etmez.
Veeeee beklenen açıklama

kız aylardır neler okuyom neler göz seyirmesi tansiyon düşüklüğü nabızın artması bunlarda varmış yani

Burda sohbet muhabbet gecicek böyle tek bildiğim kendimi dinliyorum belirtilerıme bakıyorum sonra hamile degilim zaten diyip işime bakıyorum fazlada takmamak lazım bosu bosuna regli gecikiyor

Kızlar bişi sorucam ben yaklaşık bir haftadır resmen şişim. Karnım 4 aylık gibi gaz problemi yaşıyorum ben Göbek nedir bilmezdim şimdi göbişli biri oldum. Sizde de var mı bu belirtileri yaşayan ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…