evet var mı yok mu bilmemek beklemek de çok zorya hiç belirtisi olmadan gebe kalanda çok nasip şugünlerde geçsede bi rahatlasak yaaaa
1,5 sene oldunezamandır calışıyorsunuzbizim ilk ayımız meraktan catlıycam ama
Doktora gitmedinizmi baya olmuş1,5 sene oldu
1 ovulasyonu yakalamak 2- bat beklemek beni geriyorevet var mı yok mu bilmemek beklemek de çok zor
Evet beklemek cok kötü ya bakalım hayırsı az kaldı belirtilerde var psikolojık degılse1 ovulasyonu yakalamak 2- bat beklemek beni geriyoryine ovulasyonu beklerken çalışma falan vakit nasıl geçiyor bilmiyorsun da bat beklemek kötü
Gitmez olur muyum kızdan önce bir yana sonra da iki tane kaybım var kız da da kanamalar oldu Rabbim bağışladı.dr bir sorun yok diyor genetik falan herşey bakıldı yani artık ben de stresten olmuyor herhalde diyorumDoktora gitmedinizmi baya olmuş
aynen sana katılıyorum canım öyle vakit geçiyo hahhaaa bat fenaaaaa aslında bata 1kalana kadar devam etmek lazım1 ovulasyonu yakalamak 2- bat beklemek beni geriyoryine ovulasyonu beklerken çalışma falan vakit nasıl geçiyor bilmiyorsun da bat beklemek kötü
Umrunda olmadan duran insanlara hayranım zaten..1 ovulasyonu yakalamak 2- bat beklemek beni geriyoryine ovulasyonu beklerken çalışma falan vakit nasıl geçiyor bilmiyorsun da bat beklemek kötü
Artık bebek gelene kadar birkaç tahta eksikKizlar gozum seyirmeye basladi. Hamilelik belirtisi mi diye google den baktim.dusunun neyin kafasini yasiyorum
ayy inanmıyorum sanah uyandğımda daha yataktan kalkmadan banada oldu aaahaaa dedim buda belirti bir bu eksiktiKizlar gozum seyirmeye basladi. Hamilelik belirtisi mi diye google den baktim.dusunun neyin kafasini yasiyorum
Kizlar gozum seyirmeye basladi. Hamilelik belirtisi mi diye google den baktim.dusunun neyin kafasini yasiyorum
O da iyi fikir haniaynen sana katılıyorum canım öyle vakit geçiyo hahhaaa bat fenaaaaa aslında bata 1kalana kadar devam etmek lazım
ben devam edecektm de adam yok şehrdışına çıktıO da iyi fikir hani
kız aylardır neler okuyom neler göz seyirmesi tansiyon düşüklüğü nabızın artması bunlarda varmış yaniHamilelikte göz seyirmesi hamileliğin ilk dönemlerinde görülür. Göz seyirmesi, göz kapağı tikleri yani göz kası kasılmları olarak tanımlanır. Göz seyirmeleri kısa süreli olur ve tehlike arz etmez.
Veeeee beklenen açıklama
ben devam edecektm de adam yok şehrdışına çıktısen devam et cnm
Yine bunlar normal kimi torpiklerde kirpikler birbirine karışır falan yazıyorkız aylardır neler okuyom neler göz seyirmesi tansiyon düşüklüğü nabızın artması bunlarda varmış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?