- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
gaz belirtidir canım tabii yediklerinle alakalı değilse.Kızlar bişi sorucam ben yaklaşık bir haftadır resmen şişim. Karnım 4 aylık gibi gaz problemi yaşıyorum ben Göbek nedir bilmezdim şimdi göbişli biri oldum. Sizde de var mı bu belirtileri yaşayan ? :)
Hamilelikte ilk haftalar şişlik olabiliyor ben yaşamıştım ama işin kötü tarafı regl öncesi de olabiliyorKızlar bişi sorucam ben yaklaşık bir haftadır resmen şişim. Karnım 4 aylık gibi gaz problemi yaşıyorum ben Göbek nedir bilmezdim şimdi göbişli biri oldum. Sizde de var mı bu belirtileri yaşayan ? :)
Yine bunlar normal kimi torpiklerde kirpikler birbirine karışır falan yazıyorhanire aynaya bakanlar var
Kizlar ben nefes aliyorum, alabiliyorum. Aranizda bu belirtiyi yasayan var mi? Dicem az kaldi. Aslinda bu ay hic takmadim. Sizinle bir coşasim geldi☺☺☺
Hamile olabilirsin bu şekilde kasma yapabiliyor çünkü uzanma biyerlere netleşmedenkızlar bişi sorcam size şimdi aklıma geldi dün buluşık yerleştirirken biraz uzandım yukarlara sonra çamaşır falan filan bi baktım alttan bi sancı vurdu noluyo beee diye şoka girdim hemen uzandım korkudan neden olabilir tahmini olan varmı
canım o var gerçekten bizzat arkadaşta ben tespit ettim kirpikleri rimel sürmüş gibi hani yapışır ya birbirine öyle duruyodu rimelmi var dedim yooo dedi ozaman hamilemisin dedim bilmiyorum dediki hamileymişYine bunlar normal kimi torpiklerde kirpikler birbirine karışır falan yazıyorhanire aynaya bakanlar var
gaz belirtidir canım tabii yediklerinle alakalı değilse.
gaz belirtidir canım tabii yediklerinle alakalı değilse.
Hamilelikte ilk haftalar şişlik olabiliyor ben yaşamıştım ama işin kötü tarafı regl öncesi de olabiliyor
ne biliyim canm ya hiç inanasım yok ya triplere girmiyiim dedimHamile olabilirsin bu şekilde kasma yapabiliyor çünkü uzanma biyerlere netleşmeden
Ay hemen gittim aynaya baktım desene benimki bu ay da olmadıcanım o var gerçekten bizzat arkadaşta ben tespit ettim kirpikleri rimel sürmüş gibi hani yapışır ya birbirine öyle duruyodu rimelmi var dedim yooo dedi ozaman hamilemisin dedim bilmiyorum dediki hamileymiş
anaaaam geçmiş senide alalımmı listeye canm bizle bekle sende31 bat günümdü ama gelen giden olmadı öncekilere inat hala test yapmadım ama heyecan tavan nemlilik hissedince hemen wcye koşuyorum ama yok bir şey
Sen de mi kızına KARDEŞ istiyorsun31 bat günümdü ama gelen giden olmadı öncekilere inat hala test yapmadım ama heyecan tavan nemlilik hissedince hemen wcye koşuyorum ama yok bir şey
yok kızzzz herkeste değil bazılarında oluyo her hamilede görmdim ben böyle rahat ol bende de yokAy hemen gittim aynaya baktım desene benimki bu ay da olmadı
Alalım canım ne listesianaaaam geçmiş senide alalımmı listeye canm bizle bekle sende
anne aday listemiz hep beraber bekliyoruz burda yakın tarihlerimizAlalım canım ne listesi
Evet canım :) küçük cadı 3 yaşında seninde mi kızın varSen de mi kızına KARDEŞ istiyorsun
Tamam canım bu topikte mianne aday listemiz hep beraber bekliyoruz burda yakın tarihlerimiz
Aynen 2,5 Yaşında aradaki YAŞ farkı açılmadan Rabbim gönderir inşallahEvet canım :) küçük cadı 3 yaşında seninde mi kızın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?