Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar bişi sorucam ben yaklaşık bir haftadır resmen şişim. Karnım 4 aylık gibi gaz problemi yaşıyorum ben Göbek nedir bilmezdim şimdi göbişli biri oldum. Sizde de var mı bu belirtileri yaşayan ? :)
gaz belirtidir canım tabii yediklerinle alakalı değilse.

Kızlar bişi sorucam ben yaklaşık bir haftadır resmen şişim. Karnım 4 aylık gibi gaz problemi yaşıyorum ben Göbek nedir bilmezdim şimdi göbişli biri oldum. Sizde de var mı bu belirtileri yaşayan ? :)
Hamilelikte ilk haftalar şişlik olabiliyor ben yaşamıştım ama işin kötü tarafı regl öncesi de olabiliyor

kızlar bişi sorcam size şimdi aklıma geldi dün buluşık yerleştirirken biraz uzandım yukarlara sonra çamaşır falan filan bi baktım alttan bi sancı vurdu noluyo beee diye şoka girdim hemen uzandım korkudan neden olabilir tahmini olan varmı

Hamile olabilirsin bu şekilde kasma yapabiliyor çünkü uzanma biyerlere netleşmeden

Yine bunlar normal kimi torpiklerde kirpikler birbirine karışır falan yazıyorhanire aynaya bakanlar var
canım o var gerçekten bizzat arkadaşta ben tespit ettim kirpikleri rimel sürmüş gibi hani yapışır ya birbirine öyle duruyodu rimelmi var dedim yooo dedi ozaman hamilemisin dedim bilmiyorum dediki hamileymiş

31 bat günümdü ama gelen giden olmadı öncekilere inat hala test yapmadım ama heyecan tavan nemlilik hissedince hemen wcye koşuyorum ama yok bir şey

canım o var gerçekten bizzat arkadaşta ben tespit ettim kirpikleri rimel sürmüş gibi hani yapışır ya birbirine öyle duruyodu rimelmi var dedim yooo dedi ozaman hamilemisin dedim bilmiyorum dediki hamileymiş
Ay hemen gittim aynaya baktım desene benimki bu ay da olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…