Bütün testler ve kontrolleri yaptı doktorum. Herşey temiz hiç bir şey yok. Hayırlısıyla Rabbimden bir bebek istiyorum. Allahım
Kizlar test negatifti iki saat oldu ve ikinci cizgi silik bir sekilde belli oluyo yarin tekrar mi yapsam yoksa bi iki gun daha dursam mi bu arada cok agrim var ve surekli wc cikiyorum
Aşiri ölümüne halsizlik sürekli uyuyorum , yemek yerken bir an da mide bulanmasi karnımda batmalar vardi bugun geçti o bu belirtiler ilk defa bu ay oldu cok takmadan tatilde yumurtlama haftamda ve sonrasinda denedim inşallah olmuştur :)))
Hayirlisi 5 gün filan var sanirim bat'a inş hamişimdir bu ay test hiç yapmadim diger aylarda yapmadim gerçi 2 kere filan yapmişimdir bu ay cok heycanlıyım ama
Bugün gecikmemin 4. günüydü, sabah elime plastik bardağı ve gebelik testini alip banyoya gittim. Tam paketi açmak üzereydim ki bişeylerin aktığını hissettim. Sonra bi baktım ki güne kırmızı kırmızı başlıyorum :) Neyse bakalım kısmet tabi ki herşeyde vardır bir hayır. Allah isteyen herkesi tez vakitte bebişine kavuştursun. Benim de öncelikle 5 yaşındaki kızıma sağlık sıhhat versin, ikinci bebişi de ne zaman hayirliysa o zaman versin. Fakat şunu farkettim, insan bir şeyi çok isteyince herşeyi ona yoruyor, her belirtiden bir anlan çıkarıyor. Bu da stres yapip adeti geciktiriyor sanirim. En iyisi herşeyi oluruna birakmak... Herkese günaydinlar ve mutlu sabahlar
inşallah hamişsindir canım benim benimde öle 4-5 gün var ama hiç bir belirtim yok zaten adet olursam doktora gtcem çağırdı film çekcekmiş
Çok umutluyum bu aydan ama kirmizilarida görebilirim sonuçta ney neyin habercisi bilmiyoruz hepsi birbirine karişmiş durumda cok teşekkür ederim kisa zamanda hamiş olalim inşallah <3
canım belirti olarak günüm 5 gün gecikti ve aksşine gögüslerim her adet öncesi agrıyordu bu sefer agrımadı çok çok hafif bi sızlama vardı yalnızca uçlarının rengi değişip dikleşmiştiHayırlı olsun canım. Kan testi yaptırmadan emin olabilmen için bir belirtin oldu mu? Ben direk kan testi yaptırdım 11.73 çıktı ama sevinemiyorum çünkü çok düşük
amin canım çok tşk ederim Rabbim sizlerinde hamiş haberlerinizi almayı nasip etsincanım ne güzel bişi hayırlı olsun allah hayırlısıyla sağlıkla almayı nasip etsin kucağına inşallaaah
tşk ederim canımtebrik ederim hayırlı olsun bebişşşş
kızlarrrr bugun sabah yaptıgım test pozitif çıktı ikinci çizgim biraz silik çıktı çooookkkk mutluyummmm
herkese GÜNAYDINNN :)
bugün adet günüm
kasıklarımda ağrı var zaten 3 gündür her an kırmızıları görecem diye korkuyorum
yok yatest yaptın mı canım?
aysecg sen yaptın mı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?