Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bütün testler ve kontrolleri yaptı doktorum. Herşey temiz hiç bir şey yok. Hayırlısıyla Rabbimden bir bebek istiyorum. Allahım

inşallah olur canım benim allah gönlüne göre versin doktor hangi tedavileri yaptı bende başlıycam galibada onun için soruyorum adet olunca ara film çekces dedi 4-5 gün kaldı adet olmama inşallah olmam da hamileyimdir ya grek kalmaz filme

Kizlar test negatifti iki saat oldu ve ikinci cizgi silik bir sekilde belli oluyo yarin tekrar mi yapsam yoksa bi iki gun daha dursam mi bu arada cok agrim var ve surekli wc cikiyorum

canım ilk 5-10 d dan sonra ki sonucu dikkate almayınız diyo ama sen sabah ilk idrarında tekrar yap bakalım inşallah hamilesindir

inşallah hamişsindir canım benim benimde öle 4-5 gün var ama hiç bir belirtim yok zaten adet olursam doktora gtcem çağırdı film çekcekmiş

Bugün gecikmemin 4. günüydü, sabah elime plastik bardağı ve gebelik testini alip banyoya gittim. Tam paketi açmak üzereydim ki bişeylerin aktığını hissettim. Sonra bi baktım ki güne kırmızı kırmızı başlıyorum :) Neyse bakalım kısmet tabi ki herşeyde vardır bir hayır. Allah isteyen herkesi tez vakitte bebişine kavuştursun. Benim de öncelikle 5 yaşındaki kızıma sağlık sıhhat versin, ikinci bebişi de ne zaman hayirliysa o zaman versin. Fakat şunu farkettim, insan bir şeyi çok isteyince herşeyi ona yoruyor, her belirtiden bir anlan çıkarıyor. Bu da stres yapip adeti geciktiriyor sanirim. En iyisi herşeyi oluruna birakmak... Herkese günaydinlar ve mutlu sabahlar

günaydın canım aynen öyle çook haklısın

inşallah hamişsindir canım benim benimde öle 4-5 gün var ama hiç bir belirtim yok zaten adet olursam doktora gtcem çağırdı film çekcekmiş

Çok umutluyum bu aydan ama kirmizilarida görebilirim sonuçta ney neyin habercisi bilmiyoruz hepsi birbirine karişmiş durumda cok teşekkür ederim kisa zamanda hamiş olalim inşallah <3

Hayırlı olsun canım. Kan testi yaptırmadan emin olabilmen için bir belirtin oldu mu? Ben direk kan testi yaptırdım 11.73 çıktı ama sevinemiyorum çünkü çok düşük
canım belirti olarak günüm 5 gün gecikti ve aksşine gögüslerim her adet öncesi agrıyordu bu sefer agrımadı çok çok hafif bi sızlama vardı yalnızca uçlarının rengi değişip dikleşmişti

Kızlar benim bat 12 eylül ve bende çok feci bel ağrısı var Karnım acayip şişti ve gaz var . Ama bel ağrısı ilk sırada geliyor çok fena . Böyle beli ağrıyıpta hamile olduğunu öğrenen varmı acaba. İnternette araştırdım ama pek te istediğim cevabı bulamadım

stres geciktirirmiş ya adeti, o bende hiç olmadı hep zamanında gelirdi. ama bu ay daha dört gün varken sabah ateşimi ölçtüm 0,7 derece düşmüş. dedim bişey oluyo galiba. sonra öğlen oldu baktım kırmızılar. hem de ne kırmızı oluk oluk. onu görünce benim gözlerden de oluk oluk tabi

bu ay ikinci defa klomen kullanmıştım ümitliydim yani. gecikip ümitlendirmesinden iyidir diye avutuyorum artık kendimi napalım

test yaptın mı canım?
yok ya daha yapamadım kargo da kaldı testim sağolsun eşimde gidip almadı bugünde öğlene kadar çalışıyolarmış akşam eşim gelsin normal gebelik testi alcam onunla yapcam tabi o zamana kadr adet olmazsam karnım çok ağrıyo sürekli uzanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…