Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ikinci bebeğim için şubat ayından beri deniyorduk ilk defa kafamdan atıp oluruna bıraktıgım ay hamile kalmışım bu yüzden kızlar takıntı haline getirdikçe olmuyor kafanız rahat olucak

işte ben o kısmı yapamıyorum yani kafadan atma kısmı yok bende:) takıntılı biriyim
takıntı haline dönünce gerçekten zor yorucu oluyor her adet üzüntü bırakıyor canım sende bu sefer hiç aklına getirmeden bi dene derim

takıntı haline dönünce gerçekten zor yorucu oluyor her adet üzüntü bırakıyor canım sende bu sefer hiç aklına getirmeden bi dene derim
bakalım yarın adet günüm :) midem fena bulanıyor 1 haftadır göz kararması da var 2 gündür kasıklarımda ağrı halsizlikte var adet belirtisi mi hamilelik mi çözemiyorum bi türlü

Merhaba topigi gorunce yazmak istedim reglime henuz bi hafta var ben belirtilerimden dolayi birazdan test yapicam esimi bekliyorum bi oglusum var olursa ikinci olucak hayirlisi diyorum :)

bakalım yarın adet günüm :) midem fena bulanıyor 1 haftadır göz kararması da var 2 gündür kasıklarımda ağrı halsizlikte var adet belirtisi mi hamilelik mi çözemiyorum bi türlü
inşallah hamilesindir canım ben adet gecikmemden 5 gün sonra yaptım testi silik çıktı sende bi kaç gün bekleyip test yapabilirsin biliyorum beklemek zor olucak ama yada her türlü sonuca kendini hazırlayıp kanda baktırcaksın canım

Merhaba topigi gorunce yazmak istedim reglime henuz bi hafta var ben belirtilerimden dolayi birazdan test yapicam esimi bekliyorum bi oglusum var olursa ikinci olucak hayirlisi diyorum :)
cnm test için erken değilmi belki varsa bu kadar erken çıkmayabilirde

internetten dijital test aldım yarın elimde olacak o da 4 gün öncesinden gösteriyomuş varsa hamilelik negatif çıkarsa yinede gecikirse pazartesi falan kan testi yaparım :) heycan var hemde nsl ama korkuda var bilmiyorum o kadar karmaşık şeyler yaşıyorum ki

cnm test için erken değilmi belki varsa bu kadar erken çıkmayabilirde
Oglumdayken 10 gun kala cikmisti testte cok silik bi sekilde o yuzden belirtiler fazla olunca hemen yapmak istedim p.tesi kan testi yaptiricam bekleyemedim :)

hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin yarın

bende eşim çok geç gelmezse hastaneye gidip kan vericem emin olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…