hayırlı olsun canmmm :)kızlarrrr bugun sabah yaptıgım test pozitif çıktı ikinci çizgim biraz silik çıktı çooookkkk mutluyummmm
tşk ederşm canım RABBİM isteyen herkese nasip eylesin inşallahhayırlı olsun canmmm :)
amin canım benmm rabbim kucağına almayı nasip etsin bebişini :)tşk ederşm canım RABBİM isteyen herkese nasip eylesin inşallah
aminn hayırlısıyla inşallahamin canım benmm rabbim kucağına almayı nasip etsin bebişini :)
takıntı haline dönünce gerçekten zor yorucu oluyor her adet üzüntü bırakıyor canım sende bu sefer hiç aklına getirmeden bi dene derimişte ben o kısmı yapamıyorum yani kafadan atma kısmı yok bende:) takıntılı biriyim
bakalım yarın adet günüm :) midem fena bulanıyor 1 haftadır göz kararması da var 2 gündür kasıklarımda ağrı halsizlikte var adet belirtisi mi hamilelik mi çözemiyorum bi türlütakıntı haline dönünce gerçekten zor yorucu oluyor her adet üzüntü bırakıyor canım sende bu sefer hiç aklına getirmeden bi dene derim
inşallah hamilesindir canım ben adet gecikmemden 5 gün sonra yaptım testi silik çıktı sende bi kaç gün bekleyip test yapabilirsin biliyorum beklemek zor olucak ama yada her türlü sonuca kendini hazırlayıp kanda baktırcaksın canımbakalım yarın adet günüm :) midem fena bulanıyor 1 haftadır göz kararması da var 2 gündür kasıklarımda ağrı halsizlikte var adet belirtisi mi hamilelik mi çözemiyorum bi türlü
cnm test için erken değilmi belki varsa bu kadar erken çıkmayabilirdeMerhaba topigi gorunce yazmak istedim reglime henuz bi hafta var ben belirtilerimden dolayi birazdan test yapicam esimi bekliyorum bi oglusum var olursa ikinci olucak hayirlisi diyorum :)
Oglumdayken 10 gun kala cikmisti testte cok silik bi sekilde o yuzden belirtiler fazla olunca hemen yapmak istedim p.tesi kan testi yaptiricam bekleyemedim :)cnm test için erken değilmi belki varsa bu kadar erken çıkmayabilirde
hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin yarıninternetten dijital test aldım yarın elimde olacak o da 4 gün öncesinden gösteriyomuş varsa hamilelik negatif çıkarsa yinede gecikirse pazartesi falan kan testi yaparım :) heycan var hemde nsl ama korkuda var bilmiyorum o kadar karmaşık şeyler yaşıyorum ki
amin inşallah :)hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin yarın
sonucunu bizede bildir canım merakla bekliyorumOglumdayken 10 gun kala cikmisti testte cok silik bi sekilde o yuzden belirtiler fazla olunca hemen yapmak istedim p.tesi kan testi yaptiricam bekleyemedim :)
Esim gelir gelmez yapip yazicam insallah :)sonucunu bizede bildir canım merakla bekliyorum
bende eşim çok geç gelmezse hastaneye gidip kan vericem emin olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?