canım en iyisi zaten hiç birini gebeliğe yormamak yoksa benim gibi paranoyak olursun :)ya arkadaşlar benim hiiççç belirtim yokyani yorgunluk, halsizlik, gaz,bel ağrısı, sık tuvalete çıkma, akıntı, kabızlık... bunlar tabiki oluyo zaman zaman ama 30 yıllık hayatımın farklı dönemlerinde bunları defalarca yaşadığım ve hiçbirinde hamile olmadığım için hepsinin normal fizyolojik durumlar olduğunu düşünüyorum
ha normalde olmayan bu aralar olan iki şey var, dün çocukluğumdan beri ilk defa gece tuvalete kalktım bi de bugün markette gözüm karardı 4-5 kez oturup geçmesini beklemek zorunda kaldım. ama bunların da gebelikle bağlantılı olduğuna inanasım gelmiyo... tuvalete kalkmam çok su tüketmemden gözümün kararması da sıcak ve açlıktandır kesinn
ben implantasyon kanaması istiyorummmm sadece ozaman inanırım yoksa ıhıhhı
canım en iyisi zaten hiç birini gebeliğe yormamak yoksa benim gibi paranoyak olursun :)
ben bi çok belirti yaşıyorum utanıyorum eşime demeyede ya hamile değilsem diye
umarım direk test yapar ve hamile olduğunu görürsün hemencecik öyle daha da güzel bal gibi:)ben yormak istiyorum amaaa... böyle net bişey olsa daha önce hiç yaşamadığım kesin hamileyim desem
umarım direk test yapar ve hamile olduğunu görürsün hemencecik öyle daha da güzel bal gibi:)
ben perişanım midem ağzımda gözüm kararıyo yarın adet günüm hamilelikten mi böyle niye böyle bilmiyorum meraktan çatlıyorum
ayyyyy senin ağzından bal mı damlıyo neeeeeee :) keşkem keşkemmmmmmmm inşallahhhhhh yaniiiiii Rabbim duysun sesimizi :)sen hamilesinn ben sana söylemiştim. sabah yap bi test de sevindir şu garipleri
Ayyy yapsan mi ki belki birlikte güzel haberler alırız :)sabah ben de mi test yapsam ki acaba 4 gün kalagerçi benim ateşim düştü bugün önce bi yükselmesini beklemem lazımmm
Ayyy yapsan mi ki belki birlikte güzel haberler alırız :)
Hayırlı olsun canım. Kan testi yaptırmadan emin olabilmen için bir belirtin oldu mu? Ben direk kan testi yaptırdım 11.73 çıktı ama sevinemiyorum çünkü çok düşükkızlarrrr bugun sabah yaptıgım test pozitif çıktı ikinci çizgim biraz silik çıktı çooookkkk mutluyummmm
Ayyy sen ne tatlısın :) tamam anlaştık o zaman negatiftè çıksa Moral bozmak yok hersey Allâhtan dimi :) ama benim testim aksam elime geçecek kargo da çünkü aksam yaparım yani :)
Yaptim kizlar negatif cikti ama inanasim gelmiyo biraz daha bekleyeyim bakalim :)
inşallah hamile haberini alırım da en başa eklersin canım :)aaa bak bi gebelik belirtisi daha buldum kendimde bi haftadır burnum kanıyo ara ara. bugüne kadar kimsede böyle bir belirti olmayabilir ama hamileysem listeye eklicem bunu
Bakalim hayirlisi olsun erken daha hala bi sansim var :)ama zaten daha çok erkendi ki, negatif çıkması olmadığı anlamına gelmiyo henüz
Var gibi yanilma payı pozitifte yok derler ilac kullanimida yoksa vardir hayirli olsun 3.5 gun ivinde bidsha yapEki Görüntüle 1614730 kizlar ikisinide bugun yaptim sonuc cok karisik Rabbim yardim etsin napayim bana akil verin sat 29 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?