Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ya arkadaşlar benim hiiççç belirtim yok yani yorgunluk, halsizlik, gaz,bel ağrısı, sık tuvalete çıkma, akıntı, kabızlık... bunlar tabiki oluyo zaman zaman ama 30 yıllık hayatımın farklı dönemlerinde bunları defalarca yaşadığım ve hiçbirinde hamile olmadığım için hepsinin normal fizyolojik durumlar olduğunu düşünüyorum

ha normalde olmayan bu aralar olan iki şey var, dün çocukluğumdan beri ilk defa gece tuvalete kalktım bi de bugün markette gözüm karardı 4-5 kez oturup geçmesini beklemek zorunda kaldım. ama bunların da gebelikle bağlantılı olduğuna inanasım gelmiyo... tuvalete kalkmam çok su tüketmemden gözümün kararması da sıcak ve açlıktandır kesinn
ben implantasyon kanaması istiyorummmm sadece ozaman inanırım yoksa ıhıhhı

canım en iyisi zaten hiç birini gebeliğe yormamak yoksa benim gibi paranoyak olursun :)
ben bi çok belirti yaşıyorum utanıyorum eşime demeyede ya hamile değilsem diye

canım en iyisi zaten hiç birini gebeliğe yormamak yoksa benim gibi paranoyak olursun :)
ben bi çok belirti yaşıyorum utanıyorum eşime demeyede ya hamile değilsem diye

ben yormak istiyorum amaaa... böyle net bişey olsa daha önce hiç yaşamadığım kesin hamileyim desem

ben yormak istiyorum amaaa... böyle net bişey olsa daha önce hiç yaşamadığım kesin hamileyim desem
umarım direk test yapar ve hamile olduğunu görürsün hemencecik öyle daha da güzel bal gibi:)
ben perişanım midem ağzımda gözüm kararıyo yarın adet günüm hamilelikten mi böyle niye böyle bilmiyorum meraktan çatlıyorum

sen hamilesinn ben sana söylemiştim. sabah yap bi test de sevindir şu garipleri

sabah ben de mi test yapsam ki acaba 4 gün kalagerçi benim ateşim düştü bugün önce bi yükselmesini beklemem lazımmm

Ayyy sen ne tatlısın :) tamam anlaştık o zaman negatiftè çıksa Moral bozmak yok hersey Allâhtan dimi :) ama benim testim aksam elime geçecek kargo da çünkü aksam yaparım yani :)

kızlarrrr bugun sabah yaptıgım test pozitif çıktı ikinci çizgim biraz silik çıktı çooookkkk mutluyummmm
Hayırlı olsun canım. Kan testi yaptırmadan emin olabilmen için bir belirtin oldu mu? Ben direk kan testi yaptırdım 11.73 çıktı ama sevinemiyorum çünkü çok düşük

Reactions: dLg
Ayyy sen ne tatlısın :) tamam anlaştık o zaman negatiftè çıksa Moral bozmak yok hersey Allâhtan dimi :) ama benim testim aksam elime geçecek kargo da çünkü aksam yaparım yani :)

aaa bak bi gebelik belirtisi daha buldum kendimde bi haftadır burnum kanıyo ara ara. bugüne kadar kimsede böyle bir belirti olmayabilir ama hamileysem listeye eklicem bunu

Kizlar test negatifti iki saat oldu ve ikinci cizgi silik bir sekilde belli oluyo yarin tekrar mi yapsam yoksa bi iki gun daha dursam mi bu arada cok agrim var ve surekli wc cikiyorum

Aşiri ölümüne halsizlik sürekli uyuyorum , yemek yerken bir an da mide bulanmasi karnımda batmalar vardi bugun geçti o bu belirtiler ilk defa bu ay oldu cok takmadan tatilde yumurtlama haftamda ve sonrasinda denedim inşallah olmuştur :)))
Hayirlisi 5 gün filan var sanirim bat'a inş hamişimdir bu ay test hiç yapmadim diger aylarda yapmadim gerçi 2 kere filan yapmişimdir bu ay cok heycanlıyım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…