Adetken hamilelik

bshyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2025
14
7
1
25
Bozcaada
merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim reglim 5 gün gecikti. 5 günün akşamı çok açık kahverengi lekem geldi ve ve sonra pembeye döndü. 6. Günde normal adet gibi oldum. normalde çok sancılı olur duramam iğne vurulurum o şiddetle olur kasığımda Ağrı. Sadece Belimde oldu ve mide yanmam vardı boğazıma acı acı geliyordu ne yesem hemen midemi yakıyordu hep uyku halindeydim. Lağam kokusu var dışarıda ben çilek kokuyor dedim dışarısı burnuma farklı kokular geliyordu. 5 gün gecikmemde de hep kokusuz şeffaf akıntım oldu adet oldum sanıp tuvalete koşuyordum o derece hissediyordum aktığını Hamileyken adet olanlar var mı aranızda?? Test yapıp hayal kırıklığına uğramaktanda korkuyorummm

Bence bı test yapın. Hamile olabilirsiniz kimyasal yaşıyor olabilirsiniz veyaa normal bir döngü de olabilir. Test yapmadan bilinmez.

Düşük gibi birşey bebek tam tutunmuşken bi anda vazgeçiyor ve adetle dışarı atılıyor
Teşekkür ederim inşallah öyle birşey değildir. Hamileyken regli görenlerde oluyormuş ümitlendim test yapmaya korkuyorum adetim bittikten sonra yapacağım

Teşekkür ederim inşallah öyle birşey değildir. Hamileyken regli görenlerde oluyormuş ümitlendim test yapmaya korkuyorum adetim bittikten sonra yapacağım
Evet gören var doğru inşallah hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…