Adetleri düzensizleşip hamile olduğunu öğrenen varmı?

jarnana_21

anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
2.314
16
116
- Yurtdışı
ya arkadaşlar adetlerim hiç şaşmazdı saati saatine günü gününe olurdu geçen ay 20gün gelmedi bu ay 8gün erken geldi bu iyiyemi işaret ? adetlerin düzensizleşmesi hamileliğin yakın olduğuna işaret derler doğrumudur??şimdiden teşekkürler

merhaba canım..evet bende öyle duymuştum.. tecrübeyle sabit....
bazı doktorlar da aynı şeyi söylüyorlarmış....
ancak tabi bi kontrolden geçmek lazım.. hani şu asrın hastalığı pko falan da olablir Allah korusun.. bunun için dr. kontrolünden sonra için rahatlar tatlım...
benim de son 3 aydır düzensizleşmişti.. evet benimde hiç şaşmazdı.. ama çok şükür düzeldi sanırım yinr.. 28 günde olurken 3 ay önce 11 gün gecikti, ondan sonraki ay 5, geçen ay ise çok şükür sadece 1 gün gecikti...
biliyor musun ben geçen sene hamile kaldığımda hep düzenli olan adetim yine ters düz olmuştu çok büyük gecikmeler olmasa da 3-4 günlük gecikmeler olmuştu . bir ay düzenli bir ay düzensiz gibi o aylarda hamile kaldım ben..

çok teşekkürler cevap verdiğin için.benim ekimde gecikti söktürücüyle oldum sonra olduktan sonra 8gün erken oldum ayda 2kez adet olmuş oldum.inşallah yakındır gelmesi bebişimin belkide en son üstüne gördüm haberim yok :) sanmam ama umut işte...

Canım ben 31 haftalık hamileyim.
geçen sene kasım ayından itibaren adetlerim düzensizdi.Kafasına göre gidip geliyodu.
Mayıs ayında tam tarihinde oldu. Ama çoook az bir akıntı geldi. ıki gün sürdü. Ben de doktordan randevu aldım adet düzensizliği için. Gebeliğin hiç bir belirtisi olmadı çünkü. Doktora gitmeden önce ne olur ne olmaz test yapayım dedim ve çift çizgiyi gördüm çok şükür. O günkü muayenem bebeğimin kesesini görmekle sonuçlandı ve 5 haftalıkken keseyi gördük...Olabiliyor yani canım... Yüce Mevlam her şeye kadir...

ewet benimde evlenmeden önce günü gününe gelirdi evlendikten sonra 2-3-4 hatta 5 gün şaştığı bile oldu hamile kalmadan 1 ay öncede hem geç geldi hemde 15 gün adet gördüm normalde 5-6 gün sürerdi sonraki ay hamile kalmışım belki sende hamilesindir canım hadi hayırlısı...

bebnim adetlerim düzenliydi..ama gebelikten iki ay önce iki gün erken oldumm
bir ay öncede 6 gün geç oldumm..bence denge şaşması doğru

bende de iki gun gecikme olmustu son reglemde, ertesi ay hamile kalmistim, asla sasmazdi reglem; dogru galiba bu soylenen, hos ben sonuna kadar gidemedim, nasip olmadi:((

çok teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için en azından bir problem olmadığını öğrenmiş oldum ve de umut oldu umarım yakındır bebişimin gelmesi sağolun arkadaşlar

arkadaş konuyu açmış saolsun
benimde hiç şaşmayan adetim, 2aydır 15gündür gecikmeli geliyor
yorumları okuyunca biraz rahatladım

birşey değil ne demek aklıma takıldı ya yıllarca hiç şaşmayan regl 3aydır ya gecikiyor ya erken geliyor inşallah bebişler gelir herkese

Öncelikle konuyu açan jarnana_21'e teşekkür ederim.bende evlenmeden önce ya 26,yada 28 günde bir regl oluyordum şimdi 30.31 29 26 gibi değişiyor.ve çok şidetli oluyor ve hep sol tarafım sağ tarafımdan daha çok ağrıyor hele bu ay 26.gün oldum 2 gün sürdü oda akıntı gibi varmı yokmu belli değil bizde bebiş çok istiyoruz aslında bir de yumurtalıklarımda kistte varmış.gerçi çok büyük değil ama doktor herşey çok güzel çok normal herkes senin gibi olmak ister rahat bir regl geçiriyorsun dedi.ama yinede hep kuşkum var bazen düşüyorum acaba hiç bebişim olmıycakmı diye.

Benimde 32 yıldır gecikmeyen adetim ilk defa 20 gün gecikti bu ay bebek planlaması icindeyiz dr gittim kalinlasma var olmus olabilir demisti ama kanda birsey cikmadi henuz gec döllenme olurmu yada adet gecikmesi oldugu günler icinde ilişki oldu sonradan kalmis olabilirmiyim yardimci olursaniz cok sevinirim yasayanlar varmi kizlar

Ben 2 buçuk yıllık evliyim 32 yasindayim 4 aydır korumayi bıraktık bütün kontrollerden gectik folik asit basladim hicbir sorun yok dedi doktorlar calismalara baslayabilirsiniz denildi.gectigimiz ay 2 aralikta en son adet oldum sonra yilbasi günü adet olacakmis gibi karnim agridi hafiften ancak regl olmadim dedim bi kacgune olurum is guc derken ancak bir baktim 7 gun gecmis ve 32 yasindayim 12 yasimdan beri reglim 2-3gün asla sasmazdi.hatta dogum kontrol hapindan sonrada gununde oldum hep. Bi anda gebelik test yaptim heyecanla kizlar gecikince birsey cikmadi ancak 9 ocakta lekelenme seklinde peceteye silince yapiskanli geliyordu sadece implantasyon kanamasi rengi bile ayniydi 2 gun surdu sadece sol kasikta bicak saplanir gibi zaman zaman hafifleyen ancak edet agrisindan farkliydi yanma batma sol bacak cekiyor elektrik carpmasi gibi kipirti bel agrisi mide yanmasi bulanti koku hassasiyeti bazi yicekleri isteme hali uyku surekli kafam kalkmiyor ilk defa boyle seyler yasiyorum cok umutlandim allahim acaba dedim ne oluyor boyle olanlar varmi kızlar guzel haberlerimiz olsun inşallah 🙏💖 dr gittim 2 kez kan verdim birşey yok dedi;( cok üzüldüm

Kafama takilan şu kafam karisti iyice🙈 2 aralık son adet ayından sonra1-2 ocak gunlerde adet gelmedi diye ilişki yaşadık adet gecikmesi yasayip üstüne hamile kalmiş olabilirmiyim bu yüzden cikmiyor olabilirmi gec döllenme varsa henuz 15 gün gecti üstünden ve ilişkiden 4 -5 gün sonra implantasyon gibi lekelenme yaşadigim için şûphelendim bu belirtilerin hepsi 15 gündür başladı bende ilişkiden sonra belirtiler..aralıkta bunlar olmadi hic bana..biraz daha bekliyimmi kizlar adet söktürücü kullanmak istemiyorum dr versede şubat ayini bekliycem kızlar cok karisik bu durumlar acayip stres yapiyor insan ister istemez..allahim herkese nasip etsin yardim etsin..🌿 sizlerin tecrubelerinden yararlanmak isterim

Bende pko var ve hep gecikir mutlaka Dr a gidin detaylı muayne şart geçmiş olsun

Back
X