Adetlerim duzenli ama hamile kalamiyorum

Detas09

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
157
49
18
27
Merhaba kizlar benim adetlerim hep duzenlidir evlendim ilk adet oldugumda yumurtalama gunun de hamile kaldim hatta ustune gorme oldu sonra dusuk yaptim bu 3.cu aydir duzenli adet goruyorum ama olmadi bi turlu benmi gunlerini tutturamiyorum :(

valla canım bende düzenli adet oluyorum ama su an hamile kalamıyorum yani neden oluyor bende bilmiyorum 1 kere hamile kalmıssın yine olur inşallah merak etme

canım ben geçen sene nisan ayında hamile kaldım hemen ister istemez oldu sonra 1 temmuzda kalp atışları durduğu için kürtaj oldum 3 ay korundum 4 aydır olmadı bakalım artık bu 5.ay olacak

Merhaba kizlar benim adetlerim hep duzenlidir evlendim ilk adet oldugumda yumurtalama gunun de hamile kaldim hatta ustune gorme oldu sonra dusuk yaptim bu 3.cu aydir duzenli adet goruyorum ama olmadi bi turlu benmi gunlerini tutturamiyorum :KK43:

Cnm stres yapmiş olabilirmisin ?

Internette ovulasyon testleri var pozitif ciktiginda iliskiye giriyorsun. Onlardan dene istersen. Belki gununu tutturamiyor olabilirsin.
Ya da doktor kontrolunde yumurta takibi yaptirabilirsin.
Şanslisin hamile kalmişşn az stres cok hamilelik :)

Inş en kisa surede hamile kalabilirsin...

Bende bir bucuk sene once kurtaj oldum 2 ay sonra kimyasal oldu bu zamana kadar hala hamile kalamadim adetlerim okadar düzen liki saatini bile sasmio doktora gittim isin kotusu hormonlar da iy esimdede sknti yok murtlaka kurtajdn sonra tikaniklik olmustur hsg cekelim dedi suan bekliom bu ay hsg cekilip ilk aydan hamile kalan cok bakalm boyle herkese yarayan bise bitek bana yaramaz ama senin de daha yeni olmus bence bi kac ay daha bekle sonra bi doktora git cnm

canım ben geçen sene nisan ayında hamile kaldım hemen ister istemez oldu sonra 1 temmuzda kalp atışları durduğu için kürtaj oldum 3 ay korundum 4 aydır olmadı bakalım artık bu 5.ay olacak
Seninde dogal yollardan olabiliyormus sende yeni baslamissin canim son adet tarihin nedir

Cnm stres yapmiş olabilirmisin ?

Internette ovulasyon testleri var pozitif ciktiginda iliskiye giriyorsun. Onlardan dene istersen. Belki gununu tutturamiyor olabilirsin.
Ya da doktor kontrolunde yumurta takibi yaptirabilirsin.
Şanslisin hamile kalmişşn az stres cok hamilelik :)

Inş en kisa surede hamile kalabilirsin...
Stres konusunda cok arastirma yapiyom yani o mu beni strese koyuyo bilmiyorum ama blmiyorum o testler hangi gun baslanmasi lazim bi bilgin varmi benim adetim 3 gun suruyor

Bende bir bucuk sene once kurtaj oldum 2 ay sonra kimyasal oldu bu zamana kadar hala hamile kalamadim adetlerim okadar düzen liki saatini bile sasmio doktora gittim isin kotusu hormonlar da iy esimdede sknti yok murtlaka kurtajdn sonra tikaniklik olmustur hsg cekelim dedi suan bekliom bu ay hsg cekilip ilk aydan hamile kalan cok bakalm boyle herkese yarayan bise bitek bana yaramaz ama senin de daha yeni olmus bence bi kac ay daha bekle sonra bi doktora git cnm
Iste adetin 3.cu gunu hormon testine gidicem esimi simdilik test yapmasina gerek yok diye dusunuyorum bakalim hormonda cikar me varsa eve bnde rahim filminden sonra kolay hamile kalindigini duymustum insallah sende kalirsin merak etme canim

Stres konusunda cok arastirma yapiyom yani o mu beni strese koyuyo bilmiyorum ama blmiyorum o testler hangi gun baslanmasi lazim bi bilgin varmi benim adetim 3 gun suruyor

Onemli olan adet kac gunde bir oluyosun. Mesela bende 28 gunde bir adet oluyorum ama yumurtlamam 10.gun
..
8.gunden itibaren basliyosun ama eczanede bulamassin netten bak.
Işe yarayacagini dusunuyorum

Onemli olan adet kac gunde bir oluyosun. Mesela bende 28 gunde bir adet oluyorum ama yumurtlamam 10.gun
..
8.gunden itibaren basliyosun ama eczanede bulamassin netten bak.
Işe yarayacagini dusunuyorum
32 gunde bir oluyorum ne zaman basliyayim ve internette kapida odeme varmi onerdigin marka nedir :)

Merhaba kizlar benim adetlerim hep duzenlidir evlendim ilk adet oldugumda yumurtalama gunun de hamile kaldim hatta ustune gorme oldu sonra dusuk yaptim bu 3.cu aydir duzenli adet goruyorum ama olmadi bi turlu benmi gunlerini tutturamiyorum :KK43:
Bebeğiniz olması için mucize macun yapıyorum 120 aileye yardımcı oldum çok şükür babanemin 1960 yılından beri yaptığı 3 sene önce bana miras bıraktığı bu macun ile herkeze yardımcı olucam ALLAH’ın izni ile. Dmden msj gönderin iletişim bilgilerimi paylaşıcam.

Back
X